Eşim ağlıyor falan demişti de ben de tatlıya bağlanır dedim akşam. Hatta bana şiddet uygulamayacağının güvencesini verirse ona inanırım demişti. Şimdi boşanmak isteyen bir adam boşanmaktan vazgeçtiğinde neyin güvencesini verirse ona inanabilir ki bir kadın.
Ya konu sahibi eşine ve ailesine çok çektirmiş ya da eşi pire için yorgan yakıyor.
Ewet canim hatırladım siz ne kadar cocuk istyorsunuz konuyla alakasız ámá rehall bklerken artkinfertilite topiğinde
Bu evlilikte yada konuda bi bit yenigi var..
Ewet canim hatırladım siz ne kadar cocuk istyorsunuz konuyla alakasız ámá rehall bklerken artk
Anneme gidecektik 1 haftaligina. Soz vermisti. Simdi de izin alamam dedi. Ama amcasina ya da koye falan gitmek icin defalarca izin aldi. Simdi anneme gidelim deyince izin alamam oldu. Kavga bunun uzerine cikti. Bu hale geldi ilk kez
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anneme hirpalama olayini soylemedim eger soylersem babam esimi bir guzel benzetir sonra da beni alir goturur eve. Bir daha da barismamiza asla musade etmez. Ama eger bu hirpalama tekrarlanirsa soylerim aileme ve giderim.
Canim ne oldu smdi anlmdm esin senden bosanmakmi istyr yaaa hakkinzda hayırlısı ámá soyle soyluyeyim küçük bir olaydan boşanmak istiyorsa esin bosan ilerde bu boyle gider barissanz bile her kavga edisinizde gel bosanalim diyen tipik bir erkk goruyorummmm malesef
Esim yurt dışındaydı bn kaynnmla yaşadım ve esim ynna suudi arabistana aldi resmen ailesini ezdim bir kelime edip konuşmadı cunku ailesini tanıyor ámá smdi sizi goruyorumdq ailesine soz soyledgnz icin boşanmak istiyor bosanin bn hiç cekemem boyle erkekleri eşimden bosanamam seviyorum dersen git kendini asiye at bence cunku sen boyle edersen seni ezer (aileside) cnm bni ynlis dusnme biz bi ara esimle sakalasiyorduk bn onun saçından çektim oda çekti tokat vurdum bidaha cekme dedim esim sende çektin dedi bnde ne kadar bn cekmissem bile sen cekme dedim yani ne diye bilirim hkkinizda hayırlısı
Amin ins dusmanimiza bile yasatmasin cok kotu bi durum ámá biz kadinlar olarak kendimizi ezdirmeyelim bnce bnm fikrim bu dogru veya yanlisya dünden beri adama söwüyorum işte bazı erkkler malesef bu kadar ana kuzusu oluyo madem ana kuzususun ne ewlendin allahım benimde oğlum war böyle şeyler yasatma yarabbim
Yorum yapip uzmuyim sizi dedim ama hem dayak yemissiniz hem esiniz bosanmak istiyor bide siz bir daha doverse soylerim demissiniz.siz dalga filan mi geciyorsunuz?
Beni istemeyen biriyle ömür curutecek halim yok. Ama eminim ki blof yapiyor. Yoksa esyalarini toplar kapiyi ceker giderdi.
Amin ins dusmanimiza bile yasatmasin cok kotu bi durum ámá biz kadinlar olarak kendimizi ezdirmeyelim bnce bnm fikrim bu dogru veya yanlis
aynen ya, esas problem olan şeyi ailesine söylemeyecek de ne diyecek anlamadım ki. zaten şiddet konusu da arada kaynadı gitti. konu sahibinin eşi hiç bir özür dilemedi bile. bu nasıl iş aklım almıyor. valla bir tuhaflık var bence
Ewet canim puffff bu konuyu gördüm moralmen eksilerdeyim bn simdi cocuk düşünüyoruz diyorumda simdi degil ilerde cocugumda olunca ya kavga etsek haydi bosanalim dese filan allahım dünyam başıma yıkılır diyorum ámá tabiki bosarimda ufffff bnm kafa gitti sanirimmmm neler diyorum bn offfff rehallde gelmez artkkesinlikle 1 kere ezdilermi nası olsa sesi çıkmıyo die sindirip dewamını gettrler
Ewet canim puffff bu konuyu gördüm moralmen eksilerdeyim bn simdi cocuk düşünüyoruz diyorumda simdi degil ilerde cocugumda olunca ya kavga etsek haydi bosanalim dese filan allahım dünyam başıma yıkılır diyorum ámá tabiki bosarimda ufffff bnm kafa gitti sanirimmmm neler diyorum bn offfff rehallde gelmez artk:100:
Kavga sebebi yazılmış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?