Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

hemfikirim .. konu nasıl buraya geldi ...
baska sorunlar da var ama söylemiyor .. on kere sordum ..
gece sabaha kadar bekledik ..

ailesi gelmiştir muhtemelen sonucu merakla bekliyoruz ..

Konu sahibi arkadaşım bu saatten sonra ben olsam kesinlikle boşanırdım adam boğazını sıkmış köpek gibi pişman olacağına sizi bastırmak ezmek için boşanalım diyor alttan alırsanız bundan sonra dayakta yersiniz her dediğini de yaptırır aileniz gelince söyleyin hem boğazımı sıktı hemde boşanmak istiyor diye merak ediyorum siz bu adamla artık evli kalmak istiyor musunuz gerçekten :26:

Offff bnce bu bayan cok iyi niyetli kocasının aklında farkli düşünceler var ámá bayan bunların farkında degil gibi gözüküyor

canım sen git annene hazırlan o da izin alıp paşa paşa gelip seni alacak. tavrını koymazsan yine aynı şey yaşanır.

Yorum yapip uzmuyim sizi dedim ama hem dayak yemissiniz hem esiniz bosanmak istiyor bide siz bir daha doverse soylerim demissiniz.siz dalga filan mi geciyorsunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya dünden beri adama söwüyorum işte bazı erkkler malesef bu kadar ana kuzusu oluyo madem ana kuzususun ne ewlendin allahım benimde oğlum war böyle şeyler yasatma yarabbim

ya dünden beri adama söwüyorum işte bazı erkkler malesef bu kadar ana kuzusu oluyo madem ana kuzususun ne ewlendin allahım benimde oğlum war böyle şeyler yasatma yarabbim
Amin ins dusmanimiza bile yasatmasin cok kotu bi durum ámá biz kadinlar olarak kendimizi ezdirmeyelim bnce bnm fikrim bu dogru veya yanlis

Yorum yapip uzmuyim sizi dedim ama hem dayak yemissiniz hem esiniz bosanmak istiyor bide siz bir daha doverse soylerim demissiniz.siz dalga filan mi geciyorsunuz?

aynen ya, esas problem olan şeyi ailesine söylemeyecek de ne diyecek anlamadım ki. zaten şiddet konusu da arada kaynadı gitti. konu sahibinin eşi hiç bir özür dilemedi bile. bu nasıl iş aklım almıyor. valla bir tuhaflık var bence

Beni istemeyen biriyle ömür curutecek halim yok. Ama eminim ki blof yapiyor. Yoksa esyalarini toplar kapiyi ceker giderdi.

ben pek blöf olduğunu sanmmıyorum eşini dier yüzüyle yeni tanıştın özür diler pişman yüzüme bakmaya diodun adam boşanalım die son dk golü attı şimdide blöf diosun ama kendini mahkemede bulabilirsn dikkat et blöf die rahat olma bence ona göre dawran eğer ayrılmak istemiosan

Adam bosanmak istemis ya konu sahibi buna bile inanmiyor.hala barisiriz doverse bir daha bu sefer biter diyor ya canina yazik,hayatina yazik.bak eski konularini okudum aslan gibi bir baban varmis arkadasim git sirtini yaslasana ona bu kocaya mi kaldin sen.annesine kesinlikle bu durumu soylemeli konu sahibi gizlenicek saklanicak bir mevzu degil.o insanlar onu el bebek gul bebek buyutuyorlar pamuklara sariyorlar bunun icin mi? Elin oglu gelsin bogazina sarilsin diye mi?

kesinlikle 1 kere ezdilermi nası olsa sesi çıkmıyo die sindirip dewamını gettrler
Ewet canim puffff bu konuyu gördüm moralmen eksilerdeyim bn simdi cocuk düşünüyoruz diyorumda simdi degil ilerde cocugumda olunca ya kavga etsek haydi bosanalim dese filan allahım dünyam başıma yıkılır diyorum ámá tabiki bosarimda ufffff bnm kafa gitti sanirimmmm neler diyorum bn offfff rehallde gelmez artk :100:

Bence bir süre evden uzaklaşmalısın.
Bu ciddi bir durum bana göre..:26:

yok be cnm öyle düşünme çocuk ewin nesesi eşinle extra bi bağ oluyor ben 3 yıllk ewlym 7 aylık oğlumuız war eşim daha öncesindede düşkündü ama çocuktan sonra daha bi aiesine bağlandı eskiden annesiyle daha ilgiliydi yine ilgili ama ilk çocugum dio biz bile 2. planda kalıyoruz işn şakası çocuk iyidir allah korusun bi aldatma yada şiddet olmadığı taktirdede ewllk bitmez bitmemeli geri kalan şeyler bi şekilde anlaşılır ama dier 2 sinn affı yok allahım buyuk konuşturma yasatma yarrbimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…