Yokk cnm yaa ne cekincek ewde siginti gibi gir al cik muhattap olma ezilsin iste kocasi utansin boyle kosede pusmus gibi kalirsa sindirilmis olur rahat olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
öyle bi akil werdik ki sende uyguladın ve Eşin seni kaybetmekten cok korktu diyelim böyle biseyi yine tekrarlarsa diye sen hic korkmuyormusun?
Unutabilcekmisin?
Boşan demiyorum haddim dgl asla diyemem ama sen kendi psikolojini hice sayma yasadiqin olay basit dgl acı cektirmekten cok bu acıyı icinden nasil atman konusunda iyilestir kendini..
Cunkü ben daha kaybetmekten korkmuş bi erkek
Görme-dim
Duyma-dım
Bilmiyo-rum..
Adam boğazına yapışmış, eşimi eleştirmeyin diyor... Vah ki ne vah...
Şimdi okudum yorumları.
Çok basit bir mevzuymuş. Neden böyle öfke patlaması yaşadı ki? Çünkü sinirlenecek fazla bişey yok.
Boğazını sıkması kabul edilebilir bişey değil. Ya tekrarlarsa... Yukarda yazmışsın bana güvence verirse inanırım demişsin. Ama kimin garantisi var şu hayatta.
Kizlar salona gittim sarj aletini almaya. Esim agliyordu. Ama hemen ciktim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar salona gittim sarj aletini almaya. Esim agliyordu. Ama hemen ciktim.
su anda gelip seninle konuşsa bile sakın yumuşama bu kolay kabule dilcek bisey değil. tepkin ağır olsun ki tekrarlanırsa seni kaybedecegını hissetsin.. üzüldüm ve sinirlendim, pişman olup canı yansın biraz çünkü haketmiş sakın soğuma
Konuşmaya gelirse hemen boynuna sarılacakmışsın gibi bir intiba uyandırdın bende. Bu yüzden de kendime benzettim seni. Hadi hayırlısı bakalım.
Sürekli , esim cok pişman , cok pişman diye yazmışsınız da , eşinizden pişman olduguna dair bir işaret aldınız da buraya mı yazmadınız , göremedim .
Edit : üstemi mesajınızı şimdi gordum .
Diger yorumlari oku bakalim neden elestiri istememisim. Ihtiyacim olan sey elestiri degil su an.
Ağlasın dursun özür dilerse de hemen kabul etmeyin çocuk oyuncağı değil bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?