Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Yokk cnm yaa ne cekincek ewde siginti gibi gir al cik muhattap olma ezilsin iste kocasi utansin boyle kosede pusmus gibi kalirsa sindirilmis olur rahat olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gidiyorum salona. 3 deyince. 1 2 ve 3. Gidiyorum basim dik bir sekilde sarj aletimi aliyorum ve geri dönüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşini eleştirmeyeceğiz de seni mi eleştireceğiz anlamadım :44:
Sorun neydi? Neden kavga ettiniz?

Bir daha tekrarlanmaz allahin izniyle. Isin icinde dayak olsa o zaman durum degisirdi. Bana guvence verirse ben guvenirim. Inanirim.

Eşek gibi anırarak ben bir eşeğim affet diye yalvarsa ancak rahatlardım heralde.
Kesinlikle konuşma, özür dilemeye gelir mi bilmiyorum geldiğinde çok sert ol yüzüne bile bakma.
Ne kadar basit bir mevzu için kendini düşürdüğü konuma bak ya akıl fukarası bu erkekler

Şimdi okudum yorumları.
Çok basit bir mevzuymuş. Neden böyle öfke patlaması yaşadı ki? Çünkü sinirlenecek fazla bişey yok.
Boğazını sıkması kabul edilebilir bişey değil. Ya tekrarlarsa... Yukarda yazmışsın bana güvence verirse inanırım demişsin. Ama kimin garantisi var şu hayatta.

pardon anlattınız da ben mi kacırdım acaba bogazınızı neden sıktı birden neden bu kadar sinirlendi? ilk başta anlattııgnız şeyler bogazınızın sıkılması için yeterli değil. tabii hiçbir şartta sıkılmaması gerek ama belli ki bir şeye çok sinirlenmiş?

su anda gelip seninle konuşsa bile sakın yumuşama bu kolay kabule dilcek bisey değil. tepkin ağır olsun ki tekrarlanırsa seni kaybedecegını hissetsin.. üzüldüm ve sinirlendim, pişman olup canı yansın biraz çünkü haketmiş sakın soğuma

Ben inaniyorum tekrarlamayacagina.

Kizlar salona gittim sarj aletini almaya. Esim agliyordu. Ama hemen ciktim.

Sürekli , esim cok pişman , cok pişman diye yazmışsınız da , eşinizden pişman olduguna dair bir işaret aldınız da buraya mı yazmadınız , göremedim .

Edit : üstteki mesajınızı şimdi gordum .

Son düzenleme:

Ağlasın dursun özür dilerse de hemen kabul etmeyin çocuk oyuncağı değil bu iş

İyi yaptın onun gelmesi lazım.
Onada üzülüyorsun dur biliyorum ama sabret o gelsin

Özür diledikten sonra yine soguk davranirim. İyice anlasin hatasini diye.

Konuşmaya gelirse hemen boynuna sarılacakmışsın gibi bir intiba uyandırdın bende. Bu yüzden de kendime benzettim seni. Hadi hayırlısı bakalım.

al benden de a kadar.. :26:
ama bogazını sıkması siddete dönüsebilir ..
evinizi terketmeyin .. özür dilerse de uyarın bi daha yaparsan giderim ve dönmem gibi ..

ya arkadaşım bence eşi pişmanlıktan ziyadeş onu sevdiği için böyle düşünüyor pişman diyor

Diger yorumlari oku bakalim neden elestiri istememisim. Ihtiyacim olan sey elestiri degil su an.

Önce saygılı olun. "Oku bakalım" falan diye konuşamazsınız benimle. Benim sinirlendiğim nokta daha hala "eşim beni dövmedi" demeniz. Boğazınızı sıkmış, öldürse mi dayak yemiş olacaksınız? Canınızı yaktı değil mii? Bu basit bir şey değil. Eşiniz gücü ancak bir kadına yeten aciz biri. Onun burnunu sürtmek istiyorsunuz ama hala kafanızda yemek hazırlasam mı gibi düşünceler var. Kendinizi toparlamazsanız o adam daha çok yapışır boğazınıza. Yemek hazırlamayı geçtim evi terk etmeniz gerekirdi bence. Karşı taraf köpek gibi pişman olmadan da dönülmemeliydi. Ha bence hiç dönülmemeli, bu bariz şiddettir ve affı yoktur bence. Ama herkesin sınırları farklı, ben bunu affedemem, siz benim affettiklerimi affedemezsiniz belki. Ama madem niyetiniz burnunu sürtmek, gidin iki saat uzaklıktaki arkadaşınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…