Adam boğazına yapışmış, eşimi eleştirmeyin diyor... Vah ki ne vah...
Bir daha tekrarlanmaz allahin izniyle. Isin icinde dayak olsa o zaman durum degisirdi. Bana guvence verirse ben guvenirim. Inanirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet .. ilerde de siddet görebilir arkadas gibime geliyor :26:
Sürekli , esim cok pişman , cok pişman diye yazmışsınız da , eşinizden pişman olduguna dair bir işaret aldınız da buraya mı yazmadınız , göremedim .
Edit : üstteki mesajınızı şimdi gordum .
eses boğazını sıkması da şiddet değil mi sanki, arkadaş onu kabullenemiyor problem orada. Şiddet görmüş işte. Kulağa ağır geldiği için, boğazımı sıktı ama şiddet uygulamadı diyor. Halbuki her şey ortada...
evet canım senle hemfikirim ..
kocası şiddete meyilli biri gibime geliyor benim ..
ilerde dövdü öldürdü diye yazarsa şaşmam .. :26:
Allah korusunİnşallah arkadaşın aklı başına gelir. Ama barışsalarda bir süre sonra aynı şey olacak. Aldatan erkeğin "nasılsa affediyor" mantığıyla tekrar aldatması gibi. Boğazını sıktım affetti, niye tekrar yapmayayım? Üstelik adamın ağzından bi "özür dilerim" çıksa direkt affedilecek.
evet canım senle hemfikirim ..
kocası şiddete meyilli biri gibime geliyor benim ..
ilerde dövdü öldürdü diye yazarsa şaşmam .. :26:
Ya arkadaşım , evet işte benim kastettiğim de bu ,konu sahibi sadece sevdiği icin pişman olduğunu düşünüyor .ya arkadaşım bence eşi pişmanlıktan ziyadeş onu sevdiği için böyle düşünüyor pişman diyor
Ya arkadaşım , evet işte benim kastettiğim de bu ,konu sahibi sadece sevdiği icin pişman olduğunu düşünüyor .
Lutfen butun yorumlari okuyarak cevap verin. Bu sekilde körü körüne degil.
Gidiyorum salona. 3 deyince. 1 2 ve 3. Gidiyorum basim dik bir sekilde sarj aletimi aliyorum ve geri dönüyorum.
Haklisiniz. Diyecek soz bulamiyorum. Muhtemelen evli degil bu arkadaslar ve yazmasi kolay geliyor.
Lutfen butun yorumlari okuyarak cevap verin. Bu sekilde körü körüne degil.
Sen buraya eşini övdürmeye açmışsın konuyu, git sarıl boynuna ne diyelim
Bi daha yapmazmış nerden biliyorsun acaba? Hiç tanımıyor musun insanları. Hani desen ki eşim gerçekten yaptı bi hata, ama sen sürekli savunma modundasın.
Bu iş taktiklerle burun sürttürmelerle olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?