Eşim beni hırpaladı. Çok üzgünüm.

Hatta hazırlayın bavulunuzu da. Bavul hazırlarken görürse durumun ciddiyetini anlar herhalde.

Bir daha tekrarlanmaz allahin izniyle. Isin icinde dayak olsa o zaman durum degisirdi. Bana guvence verirse ben guvenirim. Inanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Peki Bogaz sıkma hangi katogoriye giriyor sizin için ?
Gercekten saglikli düsünemiyorsunuz..
Umarim tekrarlamaz esiniz hatta ötesine gitmez..

Canım bogaznı sıkmıs sadece soguk davranmayı düsünüyorsun umursarmı sence.. Geldıgınde konusmasnı beklemeden bırdahaki haraketınde polıse cagırıcak ve evden senı yollucam de ve gece asla yaklastırma kendne

evet .. ilerde de siddet görebilir arkadas gibime geliyor :26:

eses boğazını sıkması da şiddet değil mi sanki, arkadaş onu kabullenemiyor problem orada. Şiddet görmüş işte. Kulağa ağır geldiği için, boğazımı sıktı ama şiddet uygulamadı diyor. Halbuki her şey ortada...

Ondan oncesinde dun aksam eve geldigimde kapiyi o acti ve ayakkabimi cikarip odaya gecene kadar bekledi beni sanki birsey soyleyecekti ama soyleyemedi gibi yani oyle bir bakti ki pismanim ve cok utaniyorum der gibiydi.

evet canım senle hemfikirim ..
kocası şiddete meyilli biri gibime geliyor benim ..
ilerde dövdü öldürdü diye yazarsa şaşmam ..
:26:

Ağlasın, iyi olmuş. Yanınızda da ağlarsa sakın yelkenleri suya indirmeyin acımasız olun.

Haklisiniz. Diyecek soz bulamiyorum. Muhtemelen evli degil bu arkadaslar ve yazmasi kolay geliyor.

Allah korusun İnşallah arkadaşın aklı başına gelir. Ama barışsalarda bir süre sonra aynı şey olacak. Aldatan erkeğin "nasılsa affediyor" mantığıyla tekrar aldatması gibi. Boğazını sıktım affetti, niye tekrar yapmayayım? Üstelik adamın ağzından bi "özür dilerim" çıksa direkt affedilecek.

Lutfen butun yorumlari okuyarak cevap verin. Bu sekilde körü körüne degil.

ya arkadaşım bence eşi pişmanlıktan ziyadeş onu sevdiği için böyle düşünüyor pişman diyor
Ya arkadaşım , evet işte benim kastettiğim de bu ,konu sahibi sadece sevdiği icin pişman olduğunu düşünüyor .

Lutfen butun yorumlari okuyarak cevap verin. Bu sekilde körü körüne degil.

Okuyorum rahell? Kocanın ağlaması bi anlam ifade etmiyor. Boğazını sıkması da şiddettir. Eğer ağızdan çıkan bir özürle affedersen de daha beterlerini yaşayacaksın. Normal bir insan davranışı mı sence kocanın yaptığı? Üstelik tartıştığınız mevzu da incir çekirdeğini doldurmaz. Bununla boğaza yapışan adam daha büyük mevzularda ne yapar sence? Konunu takip ediyorum, yorumları okumadığımı nereden çıkardın tamamını okudum. Bence yanlış yapıyorsun ben de bir hemcinsim olarak uyarıyorum ve sana özür dile, barış diyen hemcinslerime de şaşırıyorum. Benim haddim değil ister barış ister barışma senin hayatın ama bile bile çukura düşülmez ikinci defa. Bence çık git işten de izin al. En azından kuru bi özürle affedildiğini düşünecek kadar cesur olmasın.

Gidiyorum salona. 3 deyince. 1 2 ve 3. Gidiyorum basim dik bir sekilde sarj aletimi aliyorum ve geri dönüyorum.

İyi yaptin cnm aman birak agladin guzel iste pismanlik belirtisi bi daha yapmaz sanirim ama daha baya burnunu surt

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen buraya eşini övdürmeye açmışsın konuyu, git sarıl boynuna ne diyelim
Bi daha yapmazmış nerden biliyorsun acaba? Hiç tanımıyor musun insanları. Hani desen ki eşim gerçekten yaptı bi hata, ama sen sürekli savunma modundasın.
Bu iş taktiklerle burun sürttürmelerle olmaz.

Haklisiniz. Diyecek soz bulamiyorum. Muhtemelen evli degil bu arkadaslar ve yazmasi kolay geliyor.

evliyiz hemde 4 senelik
kocamız bogazımızı sıksa napardık bilemioruz
bence senin yasında kücük ?

Kızlar biraz abartmıyor musunuz?
İleride öldürebilir falan :S

Yani arkadaş bir kaç aylık evli değil 1 buçuk yıl bitmiş.
Özünde şiddete meyil olan adam bu kadar zaman farklı tartışmalarda belli ederdi.

Konu sahibi çok utanıyor eminim, odada ağlıyordu diyor.
Eşini elbette bizden daha iyi tanır.

Ben de sinirleniyorum evet boğaz sıkması da bir şiddettir ama..
Sadece buna bakıp potansiyel katil olarak tanımlayamam adamı.

Mevzu çok basit ve anlamsız bir tepki olmuş.
Belki canı sıkkındı, eşi de üstüne fazla gelince bir an olup bitti her şey.

Ben mesela sinirlendiğimde bir şeyler kırarım, hatta eşim yanımda olsa da kafasında parçalasam
çok demişimdir..

Ama katil falan değilim gerçekten

Tabi ki kolay affetmesin, süründürsün.
Tekrarında dönüşü olmaz beni kaybedersin desin.

Şuan bitirse konu sahibi içinde hep acaba olur belki tekrarı olmayacaktı diye kendini yer bitirir..

Biraz duygusal bir bayan belli, hepimiz bir miyiz ben de daha sertimdir ama benim gibi olmayanları anlayabiliyorum..

Burada aldatılıp affedenler var bir değil iki kez aldatılıp affedenler var..
Ve mutluyuz artık diyebiliyor..

Biraz daha yapıcı olalım lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…