Eşim beni istemiyor mu ne yapmaliyim. Yardim edin lutfen

Bence çocuk için birlikte olma fikri çok itici. Bu düşüncenizi eşinize fazlasıyla yansıttıysanız problem o da olmuş olabilir.
Fikri kafanızdan atın ve sadece istediğiniz için birlikte olun derim..

Çağımızın hastalığı bence. Hiç bir sorun yok ama cinsellikte yok. Bu yüzden siz bazen beni istemiyor mu, sorun bende mi diye kendinizi yiyorsunuz. HAYIR sorun sizde değil, önce bunu kafanızdan atın. Sorun eşinizde.
Aldatma maldatma bunları da düşünmeyin. Eğer sağlıkla ilgili bir durumu yoksa psikolojiktir. Bence güzelce konuşun ve terapi görün.
Öyle ben çok fantastiğim, ben şöyle giyiniyorum ondan istiyor diye bir komikliğe de inanmayın. Bu tamamen erkeğe bağlı. Sırf zevki için olur olmaz insanlarla birlikte olanlar var, herşeyi bırakın bir kadınsınız, bir sorun olmasa sağlıklı her erkek yanındaki kadını ister. Düşünceleri, evliliğe bakış açısı, tembellik vs vs. Dediğim gibi terapi görün ve şu an bebek düşüncenizi azıcık rafa kaldırın.
Belki bebek olana kadar eğleniriz, hiç olmazsa o vesileyle birlikte oluruz diye düşünüyorsunuz ama hazır değilsiniz bence :) bol şans.

Siz 2. bebeği istiyorsunuz da esiniz istiyor mu acaba ?
Sırf bebek için birlikte oluyorsanız esiniz için rahatsız edici olabilir.

Sevişmeye, yanıma gelmek demekten vazgeçerek başlayın işe. Sevişmek ayıp bişey değil üstü kapalı yanıma gelmiyor demenize gerek yok. Adam eve gelmiyomuş gibi anlaşılıyo. O adım atmıyosa siz adım atın birlikte olmak için. Belki cinselliği sadece çocuk için istediğiniz için itici geliyordur eşinize afedersiniz damızlık gibi. Ben olsam sadece çocuk için sevişmem.

Normal bir erkek; vay! benim karım çocuk olsun diye beraber olmak istiyor ben bu baskıyı dayanamam, beraber olmak istemiyorum, demez. Kadınlar kendisinde hata aramasa artık. Açık yazacağım. Erkek ten tene deysin ister. Sonunda prezatiften kurtulduktan der. Korunmadan beraber olabilirim der. Yok baskiymis, yok psikolojiymis, geçin bunları. Adamin yapması yok.

Bisey diycem :)gerçekten bilmediğimden soruyorum , şu mesir macunları yok mu ,alın yedirin kocalarınıza, işe yaramıyor mu acaba :)))
Bizzat eşim kullanıyor ama biz bebek olmuyo diye kullanıyoruz kendisi de dedi psikolojik baskıda hissediyorum iyice diye. ara uzayabiliyor mesir macunu keçiboynuzu fayda etmeyebiliyor psikolojik durumsa eğer

Aynen erkekler için aldatmak espri konusu, aldatılmak ise namus konusu yapılıyor. Dizilerde de böyle ele alınıyor dediğiniz gibi. Mesela ben de şeye gıcık oluyorum, bir program var "İlk tanışma" diye, bir cafede bir masaya tesadüfen oturan kişilerden biri yarışmacı oluyor diğerinden habersiz ve yarışmacı, arkadaşına, verilen talimatlar üzerine birşeyler yaptırıp para kazanıyor, biliyorsunuzdur gerçi. İşte orda masaya bir çift geldiyse tamam artık, konu belli; kadının, masaya sonradan çağrılan kızlar tarafından çileden çıkarılıp, kıskandırılıp sabrının denenmesi. Pes artık dedim çünkü her çift gelişinde hep aynı şey, hiç üçüncü kişi bir erkek olmuyordu. Bu kadınlar da partnerine okkalı bir tokat patlatıp orayı terketmiyordu ya en çok sinir olduğum buydu. Yani evet erkek yaparsa trajikomik bi algı yaratılmaya çalışılıyor hep.

Bence onlar hep kurgu
Hiçbir eş / sevgili terk etmeden durmaz orada
Ama konu dediğin gibi yine kadın ezikliği kadın kıskançlığı
Gelen hatun da hep daha seksi
Dekolteli
Falan filan
Erkeklerin beyni artık hep bu yönde çalışıyor malesef

Bizzat eşim kullanıyor ama biz bebek olmuyo diye kullanıyoruz kendisi de dedi psikolojik baskıda hissediyorum iyice diye. ara uzayabiliyor mesir macunu keçiboynuzu fayda etmeyebiliyor psikolojik durumsa eğer
Sonuç olarak ise yarıyor yani :) aslında ne için yediğini unutarak yese , sanırım sonuca daha erken yaklaşılıyor.
Ben hep bunun dalgasını geçerdim, birkaç kişi dedi işe yarıyor da ,bir sorayim dedim

Eşiniz evliliğin en başından beri böyle olsaydı libidosu düşük der geçerdim. Ama son 4 yıldır böyle diyorsunuz. Evliliklerde zaman geçtikçe ve özellikle çocuktan sonra sıklık elbette azalır, bu inkar edilemez. Ama bu kesinlikle ayda 1 şeklinde olmaz. Aslında 4 yıldır zaten bunu dert edinmeliydiniz çift olarak. Çözülmez diye bir şey yok, karşılıklı bi çabayla bu canlandırılabilir. Ama bence bi uzmandan destek almalısınız, 4 yıllık bi soğukluk sizin tek başınıza çözebileceğiniz bir şey değil.

Gene burayı şu kocakarıların kocam üstümden inmezdi savsatalarıyla dolmuş
yok gecelik giy yok dans et kadınlar bir çok erkek cinselliğe düşkün olmaya biliyor bilin istedim sonra bekarlar evlenince üzülmesin
1 ay uzun bir süre siz teklif edin hayır demiyorsa inatlaşmanın anlamı yok. Normalde haftada 1 2 ideal ne birşey yemekle ne de macunlarla alakası var.
Bana sorsanız sabah akşam olsun derim benimde yapım bu ama o işler tek tarafın isteğiyle olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…