Eşim beni istemiyor mu ne yapmaliyim. Yardim edin lutfen

Peki siz karısının bu sebepten aradığını nereden biliyorsunuz. Ulu orta anlatır mıydı çocuk yapma girişimlerini ?

Is yerlerinde böyle olaylar maalesef çabuk yayılıyor. Adam tabi ki birden bire hastaneden kaybolsa diğer doktorlara söylemek zorunda kalıyordu.Hemsireler de biliyordu. Yani anlatmış kendisi nedenini,yoksa işten çıkma imkanı yok tabi. Diger doktorlar yani bu doktorun gidebilmesini sağlıyor her sefer, ama haliyle herkes durumu biliyordu. Bencede böyle konular ulu orta anlatılmaz.

Yukarıda bahsettim birinin yorumunu aynen kopyalıyorum "Yanlış değilsiniz iki çocuk. Çok güzel olur arasını fazla açmayın ama biraz bitliktede oynayabilsinler.Boşansanız bile çocuklar öz kardeş olur en azından." herkesin bir hayali mutluluğu vardır ya benimde buydu sanırım. Bazıları kariyer bazılar ev maddiyat vb. Tabi rabbim hayırlısını versin benim arkadaşlarımın çoğunun hala çoçugu yok çünkü kariyer diyorlar benim amcamlar 4 kız çoçuktu hala bakar heveslenirim anneme çok kardeş baskısı yaptım ta liseye kadar ama olmadı nasip. Genç kızkende hep çoçukları olan evlere giderdim bebekleri seveyim diye bende garibim galiba ama bebekleri çok seviyorum:)

Valla bu da zor. Benim eşimde 42 yaşında . Ya ne olur bugün yapmayalım desem çocuk gibi küsüyor bana . Bakıyorum yatakta suratsız tamam diyorum . Cevizi fındığı saklıyorum vallahi . :)

Yanaşmıyor kelimesi bana çok köylü geliyor
niye köylü olmak ayıpmı? çok merak ettim sosyal statünü. bende insanları bu tarz sınıflandıran insanları çok garip buluyorum. Doğal olmak en güzeli. Ha sadece insanları sınıflandırdığın için söyleyeyim masterını tamamlamış gayet güzel bir işte çalışan bir insanım. köylüde değilim ama köydede büyük zevkle yaşarım

Ya başka ikinci bir hayatı var odak noktası başka bir kadın ki bu okuduklarıma göre yüksek bir ihtimal yada düşkün değil cinselliğe. Cinselliğe düşkün olmayan adam da tam bir sıkıntı ya . Kadın aktifse ....

sen kaç yasındasın
evde nasıl dans ediyorsun
ben hayatta yapamam :)
39 canım, bunun yaşla da bir ilgisi yok yaparsın, herkes yapabilir :) önemli olan bedenini sevmek. barışık olmak.
erkekler çocuk gibi bu unutuluyor bazen. bu konu için elbette söylemiyorum ama hep dışarıda bir suçlu aranıyor. buradaki herkesi tenzih ederek söylüyorum elbette hiçbirinizi tanımıyorum ancak maalesef türk kadını genelde çok bakımsız. eşimi nasıl memnun ederim genelde yok türk kadınlarında... sonra rusa gitti...
tabi ki imkan zaman meselesi. çocuğum yok benim henüz. haftada 2 pilates her gün yoga yapıyorum. haftada 2 yürüyorum.
akşam 5'den sonra bişi yemem.
3o ancak gösteriyorum.

Son düzenleme:
Danstan bahsedilmis:) nisanlilik doneminde ve evliligimizin ilk zamanlarinda ben de dans ederdim Sexy kiyafetler, los isik mumlar, bilimum fanteziler vs..
Hey Allahim simdi hatirlayinca guluyoruz esimle neydik ne olduk falan :)
10 yil oldu evleneli, 8 yasinda oglum, ben yine cok istekliyimdir ama esim daha az Haftada 1, bazen 10gunde 1 bile oluyo. Bence az, cok az
Edit: Bak bence oyle "az" ki milyon kere az demisim :)))

10 günde bir bir saat olsa olurdu :)
ya işte erkek pışpışlayacaksın hoş tutacaksın. basit aslında.
gurur filan hikaye bana göre, aşkta, sekste ne gururu... (benim düşüncem)

Eşiniz ilk yıllarda nasıldı? Sonra ne değişti hayatınızda? Pek çok sebep olabilir. Anlatırsanız, belki burada bile küçük ipuçları bulunabilir.

Çocuktan önce kendi aranızdaki sorunu halledin. Cinsellik yalnızca çocuk için olduğunda, artık keyifli bir şey olmaktan çıkıyor. Bu eşinize de yansımış olabilir.

Baskın bir karakterseniz, eşiniz zamanında ezilmiş hissediyorsa da, tepki oluşmuş olabilir.

Psikiyatrist ilaç da veriyor bunlar için. Ya da aktarlarda dikkatli kullanılması gereken karışımlar da oluyor. Aslında bu dünya erkekler arasında bayağı zenginmiş. Tanıdığım ilaç mümessilleri var. Bu kadar geniş olduğunu duyunca, Ben de şaşırmıştım.

İlişkiye çare bulunabilir. Ama önce psikolojik olarak meselelerinizi halletmeniz gerek. Cinselliği eşinizi istediğiniz için yaşamalısınız, çocuk için değil. Yoksa evliliğiniz çok yıpranır.

Ben de 38 yasındayım
bakımlıyım, küçük gösteririm.

ancak birsey soracağım
kocan senin için ne yapıyor
yoga plates yürüyüş?
ya da spor yapıyor mu.yediklerine dikkat ediyor mu karım italyana gitmesin diye
kocan da 5 ten sonra birşey yemiyor mu?

kocan da düşüyor mu yani nasıl eşimi memnun ederim in peşine?

bence mantıgın biraz yanlış
yani kadın kocasını elinde tutmak için çaba mı göstermeli

erkek neden bu çabayı göstermiyor.

ne bakımlı cilveli kadınlar aldatılıyor
adam hainse bakım cilve ne yapsın?

sen çalışmıyorsun sanırım
sabah 7 de evden cıkıp aksam 7 de evde olan bir kadın yemek mi yapsın , cocuk mu baksın , kocaya dans mi etsin plataes mi yapsın
bu zamanda herkes geçiminin ekmeğinin derdinde.

bakımsız olunsun demiyorum ama senin bu dediğin ekstralar biraz kafa rahat yaşayan insanlar için geçerli bence.

Son düzenleme:
Forumda ki bazı kadınları gerçekten anlayamıyorum..

Kendi mutsuzluklarınıza niye illa çocuk yapıp onları da mutsuzluğunuza ortak ediyorsunuz ki..

Bu çok bencilce !

öyle demek istemedim, elbette karşılıklı olmalı.
evet gösteriyor tabi ki, spor, meditasyon v.b
o da beni hoş tutar her zaman elinden geldiğince.
ancak yine benim düşüncem iş kadında bitiyor eninde sonunda... (yuva dişi kuş olayı)

kısmen katılıyorum ancak tamamen değil
ben 5 ten sonra birşey yemeyeyim desem 5 de henüz işyerindeyim
saat 7 de evde oluyorum eşimle yemeğe oturmamız 8 i buluyor:)

benim eşim de beni hoş tutar ancak ben yediğim 8 deki yemeğimle kalırım (kendim için kocam için değil)
ancak eşim uyuyana kadar yer yanımda.

adam aldatmış belliki hala aklı başkalarında ondan yanaşmıyodur. tutturmuşsun çocuk diye böyle bi adamdan bi tane yapmışsın zaten niye ısrarla haketmeyen birini tekrar baba yapmak için uğraşıyosun. kalabalık aile seviyosun diye buna değermi

Valla bu da zor. Benim eşimde 42 yaşında . Ya ne olur bugün yapmayalım desem çocuk gibi küsüyor bana . Bakıyorum yatakta suratsız tamam diyorum . Cevizi fındığı saklıyorum vallahi . :)
Aynen benimkinede bugun yapmalım desem birkac gün küsüyor.ben kuruyemişleride saklayamıyorum malesef dısarda alıp alıp yiyor

Bu elbette benim tercihim, hayatımın merkezi kocam değil
Rahatsız oluyor bağırsaklarımSevmiyorum o saatten sonra yemeği.
Ve genç kalıyor insan, 2016 nobeli alan adam ispatladı bunu (açlık, gençlik ilişkisi) sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…