- 3 Şubat 2018
- 25.918
- 111.542
- 598
Peki siz karısının bu sebepten aradığını nereden biliyorsunuz. Ulu orta anlatır mıydı çocuk yapma girişimlerini ?
sen kaç yasındasınyalnız yanlış anlama da tabi seni tanımıyorum.
bakımsız asla görmez beni, çok dikkat ederim.
onun sevdiği şekilde giyinirim, yemekler yaparım, müzik açarım, hatta dans ederim :)
Yukarıda bahsettim birinin yorumunu aynen kopyalıyorum "Yanlış değilsiniz iki çocuk. Çok güzel olur arasını fazla açmayın ama biraz bitliktede oynayabilsinler.Boşansanız bile çocuklar öz kardeş olur en azından." herkesin bir hayali mutluluğu vardır ya benimde buydu sanırım. Bazıları kariyer bazılar ev maddiyat vb. Tabi rabbim hayırlısını versin benim arkadaşlarımın çoğunun hala çoçugu yok çünkü kariyer diyorlar benim amcamlar 4 kız çoçuktu hala bakar heveslenirim anneme çok kardeş baskısı yaptım ta liseye kadar ama olmadı nasip. Genç kızkende hep çoçukları olan evlere giderdim bebekleri seveyim diye bende garibim galiba ama bebekleri çok seviyorum:)Olması gereken şu diye kesin bir sayı veya zaman aralığı verilemez bu konuda, her evliliğin dinamiği farklıdır ama bir ay gerçekten uzun bir süre.
Doktorlar uzun süreli yani 8-10 yılı geçmiş evliliklerde haftada 1'i normal,2'yi gayet iyi şeklinde yorumluyorlar.
Siz ikinci çocuk ve kalabalık aile fikrine eşinizle olan ilişkinin kalitesinden daha çok odaklanmışsınız sanırım.
Sanki adamdan umudunuzu kesmişsiniz, bu işin sonu zaten boşanma, hiç değilse bana iki çocuk kalsın fikrindesiniz. Yanılıyor muyum?
Yanaşmıyor kelimesi bana çok köylü geliyoryanima yanasmiyor koca olarak ayni evdeyiz
Valla bu da zor. Benim eşimde 42 yaşında . Ya ne olur bugün yapmayalım desem çocuk gibi küsüyor bana . Bakıyorum yatakta suratsız tamam diyorum . Cevizi fındığı saklıyorum vallahi . :)Eşinizin yasıda gençmiş libidosu falan düşük olabilirmi acaba.istek yapacak bişeyler yedirseniz.bide siz beklemeyin onun gelmesini siz gidin.benim eşim 44 yasında hergün geliyor .esim hergün ceviz,fındık,badem ve kuru üzüm yiyor bunlarıda bi deneyin isterseniz
.
niye köylü olmak ayıpmı? çok merak ettim sosyal statünü. bende insanları bu tarz sınıflandıran insanları çok garip buluyorum. Doğal olmak en güzeli. Ha sadece insanları sınıflandırdığın için söyleyeyim masterını tamamlamış gayet güzel bir işte çalışan bir insanım. köylüde değilim ama köydede büyük zevkle yaşarımYanaşmıyor kelimesi bana çok köylü geliyor
evet benim eşimde başlarda öyleydi.Valla bu da zor. Benim eşimde 42 yaşında . Ya ne olur bugün yapmayalım desem çocuk gibi küsüyor bana . Bakıyorum yatakta suratsız tamam diyorum . Cevizi fındığı saklıyorum vallahi . :)
Ama bacım eşin 31 yasında bu yazanlar +40 kocalarından bahsediyorevet benim eşimde başlarda öyleydi.
39 canım, bunun yaşla da bir ilgisi yok yaparsın, herkes yapabilir :) önemli olan bedenini sevmek. barışık olmak.sen kaç yasındasın
evde nasıl dans ediyorsun
ben hayatta yapamam :)
Ben de 38 yasındayım39 canım, bunun yaşla da bir ilgisi yok yaparsın, herkes yapabilir :) önemli olan bedenini sevmek. barışık olmak.
erkekler çocuk gibi bu unutuluyor bazen. bu konu için elbette söylemiyorum ama hep dışarıda bir suçlu aranıyor. buradaki herkesi tenzih ederek söylüyorum elbette hiçbirinizi tanımıyorum ancak maalesef türk kadını genelde çok bakımsız. eşimi nasıl memnun ederim genelde yok türk kadınlarında... sonra rusa gitti...
tabi ki imkan zaman meselesi. çocuğum yok benim henüz. haftada 2 pilates her gün yoga yapıyorum. haftada 2 yürüyorum.
akşam 5'den sonra bişi yemem.
3o ancak gösteriyorum.
kısmen katılıyorum ancak tamamen değilöyle demek istemedim, elbette karşılıklı olmalı.
evet gösteriyor tabi ki, spor, meditasyon v.b
o da beni hoş tutar her zaman elinden geldiğince.
ancak yine benim düşüncem iş kadında bitiyor eninde sonunda... (yuva dişi kuş olayı)
Aynen benimkinede bugun yapmalım desem birkac gün küsüyor.ben kuruyemişleride saklayamıyorum malesef dısarda alıp alıp yiyorValla bu da zor. Benim eşimde 42 yaşında . Ya ne olur bugün yapmayalım desem çocuk gibi küsüyor bana . Bakıyorum yatakta suratsız tamam diyorum . Cevizi fındığı saklıyorum vallahi . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?