- 16 Eylül 2018
- 23
- 4
- 1
- 46
Bilemedin evden çalışıyorum web masterım ben. Dediğini belirttim zaten.Ben de 38 yasındayım
bakımlıyım, küçük gösteririm.
ancak birsey soracağım
kocan senin için ne yapıyor
yoga plates yürüyüş?
ya da spor yapıyor mu.yediklerine dikkat ediyor mu karım italyana gitmesin diye
kocan da 5 ten sonra birşey yemiyor mu?
kocan da düşüyor mu yani nasıl eşimi memnun ederim in peşine?
bence mantıgın biraz yanlış
yani kadın kocasını elinde tutmak için çaba mı göstermeli
erkek neden bu çabayı göstermiyor.
ne bakımlı cilveli kadınlar aldatılıyor
adam hainse bakım cilve ne yapsın?
sen çalışmıyorsun sanırım
sabah 7 de evden cıkıp aksam 7 de evde olan bir kadın yemek mi yapsın , cocuk mu baksın , kocaya dans mi etsin plataes mi yapsın
bu zamanda herkes geçiminin ekmeğinin derdinde.
bakımsız olunsun demiyorum ama senin bu dediğin ekstralar biraz kafa rahat yaşayan insanlar için geçerli bence.
Eğitim seviyeni sormadım hiç se mem bu kelimeyi köylü derken bilonun eşi aklıma geldi eşinizrde böyle diyorsanız soğumuş olabilirniye köylü olmak ayıpmı? çok merak ettim sosyal statünü. bende insanları bu tarz sınıflandıran insanları çok garip buluyorum. Doğal olmak en güzeli. Ha sadece insanları sınıflandırdığın için söyleyeyim masterını tamamlamış gayet güzel bir işte çalışan bir insanım. köylüde değilim ama köydede büyük zevkle yaşarım
öyle demek istemedim, elbette karşılıklı olmalı.
evet gösteriyor tabi ki, spor, meditasyon v.b
o da beni hoş tutar her zaman elinden geldiğince.
ancak yine benim düşüncem iş kadında bitiyor eninde sonunda... (yuva dişi kuş olayı)
Ben de 38 yasındayım
bakımlıyım, küçük gösteririm.
ancak birsey soracağım
kocan senin için ne yapıyor
yoga plates yürüyüş?
ya da spor yapıyor mu.yediklerine dikkat ediyor mu karım italyana gitmesin diye
kocan da 5 ten sonra birşey yemiyor mu?
kocan da düşüyor mu yani nasıl eşimi memnun ederim in peşine?
bence mantıgın biraz yanlış
yani kadın kocasını elinde tutmak için çaba mı göstermeli
erkek neden bu çabayı göstermiyor.
ne bakımlı cilveli kadınlar aldatılıyor
adam hainse bakım cilve ne yapsın?
sen çalışmıyorsun sanırım
sabah 7 de evden cıkıp aksam 7 de evde olan bir kadın yemek mi yapsın , cocuk mu baksın , kocaya dans mi etsin plataes mi yapsın
bu zamanda herkes geçiminin ekmeğinin derdinde.
bakımsız olunsun demiyorum ama senin bu dediğin ekstralar biraz kafa rahat yaşayan insanlar için geçerli bence.
aynı fikirdeyimO kadar dogru seyler yazdinki:) cilve yap suslenn.. ok herif ne yapiyor? Anca gobek buyutup esofman beyaz atletiyle geziyosa evde.. haaa kadinda olan istahta kacar zaten:)) evde olmakla calismak cok farkli.. evden calismakta buna dahil., tum gunun gidiyo.. spor mu yapcan temizlik mi? Cocukta var amaninnn.. karnini doyurursan sukret.. bakimli zaten mecburen oluyosun calisirsan ama is onla bitmez. Enerjide lazim. Herif odunsa kadin birak dans etmeyi senfoni orkestrasini getirse tirt:))
Anlamiyomki millet hayati nerde yasiyo:)) bak bide gebesin simdi agzin acik uyursun yani:)) romantiklik mi gelecek aklina Allasen:)) bu kadar pembe yasayamadim hayati.. bu kadinlar icin gecerli bence. Erkeklerin cogu evde yatisa geciyo onlarda calisiyo ok ama kadin her turlu daha cok sey yapiyo bence. Kocasindan daha az is yapan kadin varsa burdada helal olsun diyorum. Yaw ben herife biraksam cocuklarin uzerine kiyafeti gecirir mesela ama okula o birakiyosa kapidan cikmadan bi bakarim cocuklarin ustunu duzeltirim. Yani detaylara bakmaz hic.. pacalarini yakalarini duzeltirim mesela.. birazda dusunmek yoruyo kafamizi bence.aynı fikirdeyim
aksam evin yolunu zor buluyorum
keşke ben de evden calısabilseydım
trafikte söylene söylene eve gidince aksam evde agzımı acacak enerji bile kalmıyor ki kaldı ki dans edeceğim.
yuvayı dİşİ kuş yapar mantığı çok saçma zaten.Siz karı-koca bakımlı, ilgili bir çift olabilirsiniz ama Türk kadınları bakımsız da erkekleri çok mu bakımlı? Hatta daha bakımsızlar. Ruslara gitmelerinin sebepleri de toplumun erkek ve kadın arasındaki ahlak anlayışı eşitsizliği. Toplum erkeğe gösterdiği yumuşaklığı kadına da gösterse pek çok kadın da daha iyi erkeklere yönelir ama bir kadın kocasının bakımsız diye ayrılmaya kalksa başına taş yağar, kocası bakımsız diye karısından ayrılmaya kalksa, aynen sizin düşünceniz gibi hemen kadına akıllar verilir "yuvayı dişi kuş yapar, kendine bak kocanı elinden kaçırma, suç sende" falan filan. Yav sanki koca da bi Kıvanç Tatlıtuğ ya da bi Burak Özçivit! Yuvayı da dişi kuş yapmaz. Erkek yapar ya da beraber. Eğer kendimize hayvanları örnek alıyor olsaydık el üstünde tutulmamız gerekirdi dişiler olarak.
evet kadınların kafası daha cok doluAnlamiyomki millet hayati nerde yasiyo:)) bak bide gebesin simdi agzin acik uyursun yani:)) romantiklik mi gelecek aklina Allasen:)) bu kadar pembe yasayamadim hayati.. bu kadinlar icin gecerli bence. Erkeklerin cogu evde yatisa geciyo onlarda calisiyo ok ama kadin her turlu daha cok sey yapiyo bence. Kocasindan daha az is yapan kadin varsa burdada helal olsun diyorum. Yaw ben herife biraksam cocuklarin uzerine kiyafeti gecirir mesela ama okula o birakiyosa kapidan cikmadan bi bakarim cocuklarin ustunu duzeltirim. Yani detaylara bakmaz hic.. pacalarini yakalarini duzeltirim mesela.. birazda dusunmek yoruyo kafamizi bence.
Tabiiki romantik anlarda olur ama haftada 2-3 kez sex yapin diyo uzmanlar.. yaw bu kadinin cani yok mu? Herif yanasmiyo zaten.. bu kadin haftada 2-3 defa cilve yapip sarki turku cigirip herifi mi ayartmaya caliscak:)) dusuncesi bile yordu beni yeminlen
Bence calismiyosan olur ya da az calisiyosan ve herseye vakitte bulursunbu sayede.. daha enerjik oluyosun evdeysen bi sekilde.. adam yorgun olsada o havayi sen olusturuyosun bi sekilde.. ee tabii karsilikli istek varsa. Konu sahibinin durumu cok baska bence. Kocasi onu istemiyo gibievet kadınların kafası daha cok dolu
erkekler daha yüzeysel yasıyor hayatı
ama erkekler de yorgun oluyor
benim eşim de mesela öyle habire üzerime atlamıyor çünkü onun da it gibi kosturdugu bir işi var
ikimiz aynı anda mutfaga girip yemek telasına gecıyoruz
sonra çay faslı
sonra eşim rapor yazıyor her gece ve uyuyoruz.
keşke biz de neşeli anlar yaratabilsek bu şekilde
Ayrı mı yatıyorsunuz, siz oğlunuzla o salonda çekyatta mı yani?yanima yanasmiyor koca olarak ayni evdeyiz
Haklısın, evliligin boyunca gecirdiginiz süreçleri bilmiyorum. Anlattıgın kadarı ile yorumlamaya çalıştım. Asla yargılamıyorum, elestiriyorum sadece. Anlattıklarından ben şu anlamı çıkarıyorum. Aslında cinsellik konusunda sen de bu kadar istekli değildin ve takılmıyordun bu konuya. Belki de kendini çeken istemeyen taraf da sendin bi aralar!? 2 sene önce mesela? Ama sen artık ikinci çocugum olsun, zamanı geldi diye düşündün. Eşine yaklaşmaya başladın. Ne kadar sıklıkta olduğuna ilk zamanlar pek takılmadın cünkü eşinle cinselliği sadece üremek için yaşıyordun. Sonra baktın ki birkaç denemede hamile kalmadın. Araştırdın ve ilişki sıklığının önemli olduğunu, yumurtlama döneminde gün aşırı ilişkinin gebelik şansını yükselttiğini öğrendin. Bu sefer ilişki sıklığınız gözüne batmaya başladı. Eşin seni her reddettiğinde ikinci çocugunuzun olamayışından, geniş aile hayallerinin gerçekleşememesinden eşini sorumlu tutmaya başladın. Bu sebeple ne sıklıkla yaptığınız senin için sorun olmaya başladı. İkinci çocugunu doğurmuş olsan belki de bu hiç problem olmayacak senin için değil mi?belkide bencilim bilemiyorumki ben hep kendime çevremdekilere sorarım acaba benmi yanlışım diye. Ama sizdede şu sorun var ayrıntıları bilmeden karşıdakini yargılıyorsunuz. Açıkçası ben evlendiğimden beri hep yapıcı olmaya yuvamı yıkmamaya çalıştım çünkü gördümki genelde erkekler böyle. arada bazılarının eşleri iyi onlarda hemen öyle kocamı olur boşa yada öyle işmi lur gibi yok benim kocam şöyle böyle yorum yapıyorlar anlaşılıyor. Eşimle başlarda çok sorun oldu evet ama artık düzeldi maşallah iki yıldır da ben çabalıyorum ama dedim artık çabalamam yeter diye neden hep kadın herşeyi yapsın tek benimmi yuvam. ama sonra dönüp çoçuguma bakınca susuyorum. Eşim tek taraflı sogumadiki bizde asıl sorun ben soguk bir insanım çevremdede öyle bazen bakardım kızlar sarmaş dolaş ben anneme bile mesafeliyim ama eşim mesela istese ne gurur yapar ne birşey istediğini alır. Bende diyorumli acaba istemiyormu ama bakıyrum adam tembelde:) ee bende tamam sıcak yakın oluyorum ama ne kadar ben cabalıyacam karakter meselesi. Ama şunuda bilmiyorum ben çokmu büyütüyorum yaşadıklarımı yoksa çokmu küçültüyorum anlamadım.
duş almaktan bıkmıştım. O zaman sabah ayrı akşam ayrı derdim oluyordu . İki çocuk hamileliklerde hiç sorun olmadığından doktorlar hiç yasaklamadı . O zaman da devam...Ama bacım eşin 31 yasında bu yazanlar +40 kocalarından bahsediyor
kim bilir eşleri +30larda nasıllardı
eşime göre evlilikte hiç sorun yok herşey iyi ben büyütüyorum ikinci çoçuguda istiyor ama diyorki rabbim ne zaman verirse. Eşim boşanmak istemiyor dediğim gibi ben arada takılıyorum. Oyle huzursuz ortamımızda yokOff burayı gene süper kadınlar basmış.. Kadının konuda anlattığı ne, milletin cevapladığı ne yani çok enteresan.
Siz zaten bir kere anne olmuşsunuz, hamileliğin ve çocuğun evliliğe etkilerini çok net biliyorsunuzdur. Şu an zaten eş olarak problemliyseniz ikinci çocuk aranızdaki uçurumu daha da arttırmaz mı? Ayrıca hep kendi isteklerinizden, boşanırsanız neler kaybedeceğinizden bahsetmişsiniz ama eşiniz ne düşünüyor, ne istiyor bunlar hakkında açıklama yok. Eşiniz çocuk istiyor mu acaba?
Evet buldugun senrayo tamamen doğru :) Sadece eşime yanaşmayı üremek için istemiyordumda bende yoruluyorum iş ev çoçuk dolayısıyla olsada olur olmasada olur diye düşündüm bebek kararı alınca zamana bıraktım ama yaklaşık 2 yıldır olmayınca artık takmaya başladım gururda yapıyorum sanki sevmiyor gibi hissediyorum eşimde diyorki sem hep istiyorsunki peşinden koşayım diye belkide haklı sevgililik dönemlerini arıyorumHaklısın, evliligin boyunca gecirdiginiz süreçleri bilmiyorum. Anlattıgın kadarı ile yorumlamaya çalıştım. Asla yargılamıyorum, elestiriyorum sadece. Anlattıklarından ben şu anlamı çıkarıyorum. Aslında cinsellik konusunda sen de bu kadar istekli değildin ve takılmıyordun bu konuya. Belki de kendini çeken istemeyen taraf da sendin bi aralar!? 2 sene önce mesela? Ama sen artık ikinci çocugum olsun, zamanı geldi diye düşündün. Eşine yaklaşmaya başladın. Ne kadar sıklıkta olduğuna ilk zamanlar pek takılmadın cünkü eşinle cinselliği sadece üremek için yaşıyordun. Sonra baktın ki birkaç denemede hamile kalmadın. Araştırdın ve ilişki sıklığının önemli olduğunu, yumurtlama döneminde gün aşırı ilişkinin gebelik şansını yükselttiğini öğrendin. Bu sefer ilişki sıklığınız gözüne batmaya başladı. Eşin seni her reddettiğinde ikinci çocugunuzun olamayışından, geniş aile hayallerinin gerçekleşememesinden eşini sorumlu tutmaya başladın. Bu sebeple ne sıklıkla yaptığınız senin için sorun olmaya başladı. İkinci çocugunu doğurmuş olsan belki de bu hiç problem olmayacak senin için değil mi?
Farkındaysan kafamdan bir senaryo yazdım. Bilmeden yargılıyorsun deme lütfen. Sadece anlattıklarından çıkarım yaparak böyle bişey buldum. Yanlışsam düzelt lütfen..
Kafam dolu, cumlesi oscarliktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?