Esim beni istemiyor

Bu tarz konuları anlayamadığım gibi daha ne istiyorsunuz diyesim geliyor..
Evlilik sadece cinsellik değil.
Bence ideal koca :)

Bence o hareket de istemiyorum ama yan cebime koy misali olmalı:)) istegi. Cok belli etmekte iticilik nedeni olabiliyor.
Aynen, bende ilk aylarda fazla yaklasmasini itici buluyordum, simdi yerleri degistik gibi, onceki yerimi almam lazim, patlasamda ilk adimi atan ben olmam daha)))

Bu tarz konuları anlayamadığım gibi daha ne istiyorsunuz diyesim geliyor..
Evlilik sadece cinsellik değil.
Bence ideal koca :)
Kocamin ideal oldugunu bende biliyorum, sadece her insanin bir eksik tarafi vardir benimkiside bu , kadin her an arzuolunan, istenen olmak ister , bunu gun boyunca laflarla baslayib gun sonunda yatakta bitirmek gerek bazen , sozlerin yerine oturmasi , butunleserek dahada evliliyi tatlandirmak gerek bazen, ben her gun olalim demiyorum zaten)))

Aynen :)Boşver süslen püslen yat yanına kendi bilir:))eminim rollerin değiseceğine

Aynen :)Boşver süslen püslen yat yanına kendi bilir:))eminim rollerin değiseceğine
Cok tesekkur ederim, bu tarz konulari hic kimseyle konusamam , iyiki burayi buldum ve paylasdim iyiki sizin gibi kalbi guzeller bana nasihat ve onerilerde bulundu, cok tesekkur ediyorum

Cok tesekkur ederim, bu tarz konulari hic kimseyle konusamam , iyiki burayi buldum ve paylasdim iyiki sizin gibi kalbi guzeller bana nasihat ve onerilerde bulundu, cok tesekkur ediyorum
Rica ederim kadin dayanişmasi nede olsa:)bir gun sende bizde senin onerilerine gerek duyariz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…