Esim beni istemiyor

Bazi hatunlarinda yatip kalkip sevişesi geliyor.valla hayran kaliyorum ne yiyip ne iciyorsunuzda hormonlar tavanayda kac kere normal acaba
Kendimden de suphelencem

Of yaa benim esimde hep yorgun hep usengec tembell
Soyle yokki ustumuze atlicak bi koca
Yokki bi tatmin etme
Evlilik demek kocani istedigin zaman opmek sevmek degil mi yaaa
Ama yok sikildim artik
Kendimi tatmin etmeye basladim
O istemedikce yanasmiyorum
Tutuyorum hep kendimi
Off zorbi durum yasamayan bilemez

Eşiniz evliliğin ilk günleri nasıldı? Hep mi böyleydi 2 yıl sürekli böyle mi geçti mesela balayında falan nasıldı?

ala ala ne kadar istiyor ayda 1 mi

Bunlar hep teknolojiden önceden tv yokmuş elektrik yokmuş insanlar hep sevişir beşli yedili ürermiş kadınların böyle bir derdi yokmuş

ala ala ne kadar istiyor ayda 1 mi
Ayda iki diyim
Daha fazla istedigi olsada 2 dk suruyor o da sadece kendi zevkine beni memnun etme yok fantazi yok onsevisme hicbisey yok anladin iste daha fazla acik yazmayayim
Birde benim canim istediginde olmuyor kac kez reddedilince bi daha yanasmiyorum kadinim ben ya
Hep o istediginde oluyor
Ne istekli kadindim ya koreltti beni

bence konuş sonucta kocan seni tatmin etmek zorunda

bence konuş sonucta kocan seni tatmin etmek zorunda
Konustum aslinda esim cok calisiyor sabah 6 aksam 8,eve gelir yemek yer spora kilolu kendisi 9 da spora 10 bucukda dukkan kapatmaya gider gece 12:30 evde cay sigara saat 1 yani adami gordugum 2 saat bile degil 15 gune bir pazarlari izinli konussamda yoruluyorum yok uykusuzum beni anlamiyorsuna getiriyor duygusal baski yani ne diyim ole diyene sikildim bu is temposundan yalniz yasiyorum ben sanki

kötümüş bizde calılıyoruz üstelik 2 cocukda var 10 yillik evliyiz bu haftada 2 3 kez oluyor

Adam gerçekten yoruluyor demek ki. Ya ben napayım; eşimle ayda 4-5 gün görüşüyoruz sadece; sürekli şehir dışında. Önemli olan cinselliğin sayısı değil kalitesi hem

gercekten konuş eşinle yeni evli icin ayda 2 cok az
Dedigim gibi ayda dort de olsa ben artik zevk almiyorum oldu bittiye getiriyor uykum geldi diyerek benide soguttu bende kendi zevkine 2 dk oldugundan sayi fazlada olsa ben mutlu olmuyorum etmiyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…