- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
seni mutlu etmek zorunda. ev arkadaşın değil eşin sonucta...Dedigim gibi ayda dort de olsa ben artik zevk almiyorum oldu bittiye getiriyor uykum geldi diyerek benide soguttu bende kendi zevkine 2 dk oldugundan sayi fazlada olsa ben mutlu olmuyorum etmiyor cunku
Haklisin cnm bahaneleri hep ayni ama sanirim alismak zorundayim cocukda olunca belki daha az takarim onu cok aramam belki bilmiyorum bendeseni mutlu etmek zorunda. ev arkadaşın değil eşin sonucta...
Ilk aylarimiz hic iyi gecmedi, ben vajinusmusdum, ilk 7 ay birliktelik olmamis zaten, benim beklentim tam baskaydi ben kendimce yendikden sonra bu hasretini ve sevgisini daha fazlasiyla gosterir dedim ama adam sakin qayet. Bende bir yol buldum simdilik gecerli, bakalim nereye kadarEşiniz evliliğin ilk günleri nasıldı? Hep mi böyleydi 2 yıl sürekli böyle mi geçti mesela balayında falan nasıldı?
Yorumunuzdaki heyacanlanmiyor demekki cumleniz beni uyardi, ve kendimce bir seyler yaptim, simdilik her sey guzel tesekkur ederim, hayir biz nisanliyken usulunce yakinlik yasiyorduk cokda enerjili birisidir.evlendikten sonra degisti2 yil kisa bi zaman bakinca ama aslinda her animiz kiymetli o yuzden de gercekten uzun bir zaman.. 2 yili boyle dusuncelerle geçirmek zordur insanin kendine guveni yok olur ki kadinsin ve karşinda seni istemeyen reddeden bir adam var ve ustune evlenmişsin hep bu adam olacak senin kadinlik gururunu kim okşayacak biraz o guzellik egonu kim tazeleyecek eşin degilse kim? ve haftada 1 bence çok az yani benim fikrime gore her gun olmasi normaldir.yeri gelince erkeklerin gunde bir çok kez aklindan sex gectigi vs konuşulmuyor mu.eve gelince istemiyorsa kendisinde de tembellik var ama heyecanlanmiyor demektir. tabi bir de esiniz sizi ne kadar etkiliyor o da var.bence ten uyymu olmadan yapilan evliliklerin sonucu bu
Mumkun degil evde kayinpederimde var , erken saatlerde uyanik oldugu icin esim istemez,ama evden gitdigi gun esim tam baska biri oluyor,yani yalnizlik iyi gelirdi bizeİlla o is gece mi yapiliyor ?? Uykusu gelmeden bir zaman dilimine yay o isi
Yorumunuzdaki heyacanlanmiyor demekki cumleniz beni uyardi, ve kendimce bir seyler yaptim, simdilik her sey guzel tesekkur ederim, hayir biz nisanliyken usulunce yakinlik yasiyorduk cokda enerjili birisidir.evlendikten sonra degisti
Hic sorun degil, dilerim sizin hayatinizda cok guzel gecer, tesekkur ederimBen simdi okudum da biraz sert yazmisim tamamen kendimden yola cikarak yazdim yasadiklarimi hatirlayip sinirlenmisim kusura bakmayinn herseyin guzel olmasina cok sevindim
selin karacehennem.hergun berbr olun demişti televızynda 20 40 yaslar ıcın özellıkler :))Bazi hatunlarinda yatip kalkip sevişesi geliyor.valla hayran kaliyorum ne yiyip ne iciyorsunuzda hormonlar tavanayda kac kere normal acaba
Kendimden de suphelencem
Durumlar daha kotuye giderse dusunurum bunu, ama sukurler olsun ki bu aralar aramiz iyi, umuyorum duzelir dahada.tesekkur ederim esim zor biri degildir istersem gider belkide ama hala buna gerek duymuyorum.selin karacehennem.hergun berbr olun demişti televızynda 20 40 yaslar ıcın özellıkler :))
Bunun için insanin yorgun olmamasi lazım hem iş hem çocuk hem temizlik hem hergun sevişme beni aşar 3 gunde bi yeter zaten cocuklar uyuyana kadar saat 2 oluyor:))he hepsini yetistirebilen varsa helal olsun:)benim haşatim çıkıyor:))selin karacehennem.hergun berbr olun demişti televızynda 20 40 yaslar ıcın özellıkler :))
Bizim hala cocugumuz yok ,3 gunden bir degil, olsa buyuk ihtimal 1 de olmazBunun için insanin yorgun olmamasi lazım hem iş hem çocuk hem temizlik hem hergun sevişme beni aşar 3 gunde bi yeter zaten cocuklar uyuyana kadar saat 2 oluyor:))he hepsini yetistirebilen varsa helal olsun:)benim haşatim çıkıyor:))
bırakın cok temızlık yapmayın ustun köru yapın.tabi cocuk iş ev hem psıkoljı olrak hemde fızıksel olarak ınsanı yoruyor.duş almak yorgunluga biraz iyi gelebilr.çocuklarıda duzenlı uykuya alıştırmk lazım tabı 10 gıbı onların uyuması lazım.ondan sonra odasına cekılırsnız ne olcakBunun için insanin yorgun olmamasi lazım hem iş hem çocuk hem temizlik hem hergun sevişme beni aşar 3 gunde bi yeter zaten cocuklar uyuyana kadar saat 2 oluyor:))he hepsini yetistirebilen varsa helal olsun:)benim haşatim çıkıyor:))
Zaten cok temizlik de yapamiyorum kimecbur toplu temizlik yapıyorum ara sıra:)bu arada çocuklarım ikiz bu da ayri bir zorluk:)bazen yatağa yatsam iki gün uyusam diyorum:)bırakın cok temızlık yapmayın ustun köru yapın.tabi cocuk iş ev hem psıkoljı olrak hemde fızıksel olarak ınsanı yoruyor.duş almak yorgunluga biraz iyi gelebilr.çocuklarıda duzenlı uykuya alıştırmk lazım tabı 10 gıbı onların uyuması lazım.ondan sonra odasına cekılırsnız ne olcakfaydası var zarrı yok .psklojk olarak bıle her gun yapan cıftlerın enerjısı farklı olur bence
geç yatıyorlar baya ama erkene alıştırmanızda fayda var.birde odasında yatmasına felan alıstırırsnız.gecelerı esınzle rht edersnızZaten cok temizlik de yapamiyorum kimecbur toplu temizlik yapıyorum ara sıra:)bu arada çocuklarım ikiz bu da ayri bir zorluk:)bazen yatağa yatsam iki gün uyusam diyorum:)
Eşin yorgundur.bide eşinin üzerine cok gitme mesela eşim benim üzerime gelir bazen yorgunluk çöker üzerime ,kacacak yer ararim desem yeridir.ama hic bise demezse sorun olmuyor.sevişmek planli olmasida sacma ne zaman canin isterse olmali sankiBizim hala cocugumuz yok ,3 gunden bir degil, olsa buyuk ihtimal 1 de olmaz
Odasinda yatiyolar ama gece geliyorlar.biz götürüyoruz onlar geliyor sabaha kadar böylegeç yatıyorlar baya ama erkene alıştırmanızda fayda var.birde odasında yatmasına felan alıstırırsnız.gecelerı esınzle rht edersnız
Gitmemeye qayret ediyorum, dogru soyluyorsunuz , ama iki taraftan biri harakete gecmeli ,yoksa aylari bulurEşin yorgundur.bide eşinin üzerine cok gitme mesela eşim benim üzerime gelir bazen yorgunluk çöker üzerime ,kacacak yer ararim desem yeridir.ama hic bise demezse sorun olmuyor.sevişmek planli olmasida sacma ne zaman canin isterse olmali sanki
Bence o hareket de istemiyorum ama yan cebime koy misali olmalı:)) istegi. Cok belli etmekte iticilik nedeni olabiliyor.Gitmemeye qayret ediyorum, dogru soyluyorsunuz , ama iki taraftan biri harakete gecmeli ,yoksa aylari bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?