Esim beni istemiyor

Cok tesekkur ederim , etmeye calisicam, malesef simdi aramiz cok kotu ,soguk davrandigim icin bana darilib gitdi evden, hic merakda etmiyorum yani yalniz olurken kafam sakin onu gorunce kotu hiss ediyorum kendimi .istenmeyen kadin gibiyim sanki.

Hafta sonlari genelde oda bir is cikarsa cok yorulmussa hic istemez zaten arkasini donup yatar ,tenbel bir tip yani .siz bu durumla nasil bas ediyorsunuz? Sakin kalmayi beceremiyorum
Benimki şimdiye kadar iki haftada bir ancak izinli oluyordu. Sabah 6 dan akşam 10 a kadar deli gibi çalışıyor. Ama haftada bir oluyor. Onda da niteliği de önemli bence. Süresi seni de düşünüp düşünmediği. Bana normal geliyor

Bende ayak uydurmaga calistim ama olmadi ,akrep kadini her zaman tutkulu olur derdiler oyleymis(((

Belkide sorun bende bilemiyorum, cinsellik onun icin hep ikinci ucuncu planda , bende ise aksine. Sanirsam kendi hisslerimi bogup barismam lazim bu durumla.

Cok tesekkur ederim , etmeye calisicam, malesef simdi aramiz cok kotu ,soguk davrandigim icin bana darilib gitdi evden, hic merakda etmiyorum yani yalniz olurken kafam sakin onu gorunce kotu hiss ediyorum kendimi .istenmeyen kadin gibiyim sanki.
İşte bu aradaki soğukluğu getirir. Tüm irtibatın cinsellikten geçtiğini düşünmeyin lütfen. Böyle düşünürseniz şimdiki durumda illaki cinsel hayat düzelecek ondan sonra ben normal hayatıma döneceğim moduna girersiniz. Buda karşılıklı mutsuzluğu getirir. Ha evet evliliğin nerdeyse yüzde doksanı cinselliktir. Ama şimdiki durumu bir istasnai durum olarak nitelendirirp geriye kalan yüzde onluk kısmı yaşayın. Umarım kısa sürede normalinize dönersiniz.

Belkide sorun bende bilemiyorum, cinsellik onun icin hep ikinci ucuncu planda , bende ise aksine. Sanirsam kendi hisslerimi bogup barismam lazim bu durumla.
Belki geçici bir durumdur. Yani yaşın çok genç eşin de öyle daha aktif olabilirsiniz. Bence senlik bir durum yok. Eşin tembel üşeniyor gibi geldi bana.

Dogru soyluyorsunuz, ben qalibe o moda cokdan girmisim, bundan sonra hic bisey yapmayacagim, amma hala soguklugum elimde degil, arasammi acaba

Belki geçici bir durumdur. Yani yaşın çok genç eşin de öyle daha aktif olabilirsiniz. Bence senlik bir durum yok. Eşin tembel üşeniyor gibi geldi bana.
Zamana burakayim diyorum amma zamanla dahada kotuye gidecegini hiss ediyorum, Allahtan hayirlisi.. Evet aynen cok usengec ve tenbel birisi.

Zamana burakayim diyorum amma zamanla dahada kotuye gidecegini hiss ediyorum, Allahtan hayirlisi.. Evet aynen cok usengec ve tenbel birisi.
Üstüne düşmek de çözüm değil ama daha da uzaklasirsiniz . Oluruna bırak bence daha da kötü olursa o zaman düşünürsün

2 yil kisa bi zaman bakinca ama aslinda her animiz kiymetli o yuzden de gercekten uzun bir zaman.. 2 yili boyle dusuncelerle geçirmek zordur insanin kendine guveni yok olur ki kadinsin ve karşinda seni istemeyen reddeden bir adam var ve ustune evlenmişsin hep bu adam olacak senin kadinlik gururunu kim okşayacak biraz o guzellik egonu kim tazeleyecek eşin degilse kim? ve haftada 1 bence çok az yani benim fikrime gore her gun olmasi normaldir.yeri gelince erkeklerin gunde bir çok kez aklindan sex gectigi vs konuşulmuyor mu.eve gelince istemiyorsa kendisinde de tembellik var ama heyecanlanmiyor demektir. tabi bir de esiniz sizi ne kadar etkiliyor o da var.bence ten uyymu olmadan yapilan evliliklerin sonucu bu

Bazı erkekler cinselliği eşi ile yapması gereken birşey olarak görmüyor. Her türlü hallediyor.

Bak canm sen esine bi de soyle sor iyilikle ama bebde begenmedigin bisey varmi de nasil olmami istiyosyn de kendin bisey de uyuyan adami uyandir

ne guzel ayda 4 az degil hamileyim esim hergun istiyor korkmuyorda bebege birsey olacak diye sancilar giriyor arada dur diyorum atliyo ustume bi nevi zorluyor bu cok kotu gercekten ayda 4 az degil yetinin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…