Cok tesekkur ederim , etmeye calisicam, malesef simdi aramiz cok kotu ,soguk davrandigim icin bana darilib gitdi evden, hic merakda etmiyorum yani yalniz olurken kafam sakin onu gorunce kotu hiss ediyorum kendimi .istenmeyen kadin gibiyim sanki.Ben yinede geçicidir inşallah diyorum dediğim gibi oluyor hiç bi sebep yokken havalardan psikolojiden. Konuşarak aranızdaki irtibatı koparmayın hiç değilse. Yani cinsel anlamda durgunluğu zamana bırakın ama yapıcı şekilde konuşarak cinselliği hatırlatın. Kimisine haftada bir normaldir ama kimisine göre daha fazla olması gerekir.
Benimki şimdiye kadar iki haftada bir ancak izinli oluyordu. Sabah 6 dan akşam 10 a kadar deli gibi çalışıyor. Ama haftada bir oluyor. Onda da niteliği de önemli bence. Süresi seni de düşünüp düşünmediği. Bana normal geliyorHafta sonlari genelde oda bir is cikarsa cok yorulmussa hic istemez zaten arkasini donup yatar ,tenbel bir tip yani .siz bu durumla nasil bas ediyorsunuz? Sakin kalmayi beceremiyorum
Bende ayak uydurmaga calistim ama olmadi ,akrep kadini her zaman tutkulu olur derdiler oyleymis(((Esimin işi çok ağır olmamasına rağmen bizim de haftasonlari olur.dus almak zor geliyor sanırım:) bi de evde sizin büyükler varmış kalkıp dusa girmek ayip olur diye de çekinme olabilir.basedemedim ayak uydurdum:)
Belkide sorun bende bilemiyorum, cinsellik onun icin hep ikinci ucuncu planda , bende ise aksine. Sanirsam kendi hisslerimi bogup barismam lazim bu durumla.Benimki şimdiye kadar iki haftada bir ancak izinli oluyordu. Sabah 6 dan akşam 10 a kadar deli gibi çalışıyor. Ama haftada bir oluyor. Onda da niteliği de önemli bence. Süresi seni de düşünüp düşünmediği. Bana normal geliyor
İşte bu aradaki soğukluğu getirir. Tüm irtibatın cinsellikten geçtiğini düşünmeyin lütfen. Böyle düşünürseniz şimdiki durumda illaki cinsel hayat düzelecek ondan sonra ben normal hayatıma döneceğim moduna girersiniz. Buda karşılıklı mutsuzluğu getirir. Ha evet evliliğin nerdeyse yüzde doksanı cinselliktir. Ama şimdiki durumu bir istasnai durum olarak nitelendirirp geriye kalan yüzde onluk kısmı yaşayın. Umarım kısa sürede normalinize dönersiniz.Cok tesekkur ederim , etmeye calisicam, malesef simdi aramiz cok kotu ,soguk davrandigim icin bana darilib gitdi evden, hic merakda etmiyorum yani yalniz olurken kafam sakin onu gorunce kotu hiss ediyorum kendimi .istenmeyen kadin gibiyim sanki.
Belki geçici bir durumdur. Yani yaşın çok genç eşin de öyle daha aktif olabilirsiniz. Bence senlik bir durum yok. Eşin tembel üşeniyor gibi geldi bana.Belkide sorun bende bilemiyorum, cinsellik onun icin hep ikinci ucuncu planda , bende ise aksine. Sanirsam kendi hisslerimi bogup barismam lazim bu durumla.
Dogru soyluyorsunuz, ben qalibe o moda cokdan girmisim, bundan sonra hic bisey yapmayacagim, amma hala soguklugum elimde degil, arasammi acabaİşte bu aradaki soğukluğu getirir. Tüm irtibatın cinsellikten geçtiğini düşünmeyin lütfen. Böyle düşünürseniz şimdiki durumda illaki cinsel hayat düzelecek ondan sonra ben normal hayatıma döneceğim moduna girersiniz. Buda karşılıklı mutsuzluğu getirir. Ha evet evliliğin nerdeyse yüzde doksanı cinselliktir. Ama şimdiki durumu bir istasnai durum olarak nitelendirirp geriye kalan yüzde onluk kısmı yaşayın. Umarım kısa sürede normalinize dönersiniz.
Zamana burakayim diyorum amma zamanla dahada kotuye gidecegini hiss ediyorum, Allahtan hayirlisi.. Evet aynen cok usengec ve tenbel birisi.Belki geçici bir durumdur. Yani yaşın çok genç eşin de öyle daha aktif olabilirsiniz. Bence senlik bir durum yok. Eşin tembel üşeniyor gibi geldi bana.
Tamam zaten bahene ariyor o zamanda haa tamam oldu der yatar zatenOda yanaşırsa kirpik diplerim ağrıyo diyin
Üstüne düşmek de çözüm değil ama daha da uzaklasirsiniz . Oluruna bırak bence daha da kötü olursa o zaman düşünürsünZamana burakayim diyorum amma zamanla dahada kotuye gidecegini hiss ediyorum, Allahtan hayirlisi.. Evet aynen cok usengec ve tenbel birisi.
bıca cal dötüneTamam zaten bahene ariyor o zamanda haa tamam oldu der yatar zaten
Tamam cok tesekkur ederim sozleriniz icinÜstüne düşmek de çözüm değil ama daha da uzaklasirsiniz . Oluruna bırak bence daha da kötü olursa o zaman düşünürsün
Merhaba arkadaslar ,kendimi cok kotu hiss ediyorum esimle sevib evlendik, bir birimizi cok seviyoruz, 2 yili gecmedi evliliyimiz, bana iyi davraniyor, ilgileniyor benimle,iste olarken beni arayip sorar hep,fakat geceleri ...beni istemiyor ,birlikte oldugumuz gunler haftada 1 ve ya iki haftada 1, ayda en fazla 4u gecmiyor.beni istemiyormusun? Diye soruyorum istiyorum sadece yorgunum diyor , yarin is var erken kalkmam lazim, bugun gozlerim agriyor, belim agriyor ve.s sozler genelde,ben 23/yasimdayim o 30. Yastanmi kaynakli anlayamadim simdide konusmuyoruz, hic konusmak gelmiyor icimden ,adamda cinsel istek var amma useniyormu cokmu tenbel anlayamadim...ne yapmam lazim hala cok yeni evliyiz cinsellige elveda diyip yasamaliyimmi (( turk degilim kusura bakmayin yalnis yazdiysam.
Bak canm sen esine bi de soyle sor iyilikle ama bebde begenmedigin bisey varmi de nasil olmami istiyosyn de kendin bisey de uyuyan adami uyandirDurgunlugunu bende ilk baslarda gecici sandim sonra davam etdigi icin sikilmaga basladim tartismalar cikdi aramizda bu konuda,baska konularda hic tartismiyoruz, bilgisayar onunde calisiyor 6 da isten cikib geliyor bende universite okuyorum ,baska aktivitelerimde var yani hep evde degilim genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?