eşim beni kadın gibi görmüyor

bana kahkaha attırdın ya yüzün hep gülsün yani süpersin

güzel fikir

Bende bunu diyorum bence yap seni dövecek değil herhalde ya benim eşime bunları yapsam varya 60 saniye oturabilirim o kanepede herhalde hemde 7 aylık hamile olmama rağmen acımasızlık değil bu kocası yani cilve yapacak tabiki

ahahah ben buna koptum yaa

fena :))

Roman seversen sürükleyici polisiye,korku,fantastik romanlar oku..Kafan dağılsın,en azından bütün gün bunu düşünmemiş olursun..Bir odaya git,hem evden uzaklaşmazsın hem başka odada romanlarla kafan dağılır..

Canım Allah yardımcın olsun. Hakkınızda hayırlısını nasip etsin...

eger sahiden ereksiyon sorunu varsa bile analamiyorum baska kadinlara bakip sanada kadin degilsin demesi cok aptalca

başka odaya gitmeme gerek yok şekerim adam yemeğe gelmiş gitti zaten yalnızım :)

Tabi ki cilve yapacak..cilvesiz hayat mı olur :))
acımasızlığı laf çarpmak adına söyledim,kadın olarak görmüyormuş ya karısını kesin niye giyindin,süslendin derse diye...

(Konudışı,Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin.. )

tiksindiği evlendiğimiz ilk gecenin sonunda söyledi desem ha buarada unutmuştum ben vajinadan tiksiniyorum dedi

bu yoruma kadar okudum dayanamadım ya vajinaden tiksinyormuymuş vayyy vayyy paşaya bak ya
ona bir sorsanıza vajina olmasa nasıl doğacakmış
kusura bakmayın ama eşiniz büyük bir ihtimalle gay çünkü 33 yaşında genç bir erkek vajinadan tiksinmez ayıp olacak ama bayılır hatta
size bir daha öyle birşey derse sizde bende senin penisinden tiksiniyorum deyin
ayrılın gitsin öğretmenmişsiniz ne güzel işiniz var
ayrıca bir yerde o müdür yardımcısı ben öğretmenim benden üste demişsiniz benim eşimde müdür öğretmenlerden hiçte üstün bir tarafları yokki

arkadaşı çağırmış mış mış ben biliyorum bunları gündüzden sözleşiyorlar akşam ara beni çağır diye hunim nerdeee

anam alinma ama senin azcik kafayi siyirmana mi sebep olmus bu adam nedir,,,artik gülebiliyorsan....

bosanmayi düsündün mü?

bu nereye kadar devam eder ki böyle:26:

Amin canım sağolasın Allah tüm hamilelere zamanında ve sağlıklı doğum nasip etisin inşallah.

Canım yeni evliyken erkekler hergün olmasada hiçbir fırsatı kaçırmazlar seneler geçince olagan olarak cinsel hayatın önemi azalmaya başlar , eşinin dediği gibi başka kadınlardan etkilenmeler , eşi yerine masturbasyonu tercih etmeler falan hepsi yalan olacak işmi
eşin kendi eksikliğine bahaneler uydurmasın
canım üzülmekte haklısın genç bir kadınsın eşinle cinsellik yaşamakta ,ilgilenilmekte senin hakkın eşinle güzelce konuş ya tedavi olsun yada sen imkanını sağlayınca bu adamdan ayrıl gençliğine yazık , böyle nasıl devam edebilirsinki
acaba eşine bir oyunmu oynasan onun tanımadığı sarışın güzel bir kadınla anlaşsan eşini baştan çıkarmaya çalışsa belki o zaman gaymi değilmi anlardın

Affedersin de bir kadının cinsel organından tiksinti duyan erkeğe erkek diyemem acaba kadın organı beğenmiyorsa neyi beğeniyor? Çok tuhaf bir durum ama beyni gay olduysa ondan erkeklik beklemeyin ruhu da gayleşmiştir o zaman...Sizin adınıza üzüldüm gencecikmişsin o seni kadın gibi görmüyorsa sende onu erkek gibi görme zaten.

bunu benim için yapacak bi sarışın yok malesef... eşim bi sorun olmadığını geçici olduğunu benim olayları büyüttüğümü felaket tellallığı yağtıpımı söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…