bigün eşin banyodayken birden gir banyoya kus adamın üstüne..
noldu derse ''ben senin pipinin olduğunu bilmiyodum görünce tiksindim de hee bide erkek gibi gelmiyodun bana bakiim erkekmisin'' de..
her gün yeni şeyler duyuyoruz.. sonu hayrolsun bu erkeklerin
noldu derse ''ben senin pipinin olduğunu bilmiyodum görünce tiksindim de hee bide erkek gibi gelmiyodun bana bakiim erkekmisin'' de..
Şeytan diyor giy süper mini elbise altına jartiyer çorabı.. şöyle dantelini göstere göstere eğil,otur delirsin dursun!! sonra niye giydin derse "kadın olduğumu unutmamak için" diye lafı da yapıştıracaksın..
Bende bazen çok acımasız oluyorum.. Bakma bana
amiiin:)bana kahkaha attırdın ya yüzün hep gülsün yani süpersin
cidden acımasızsın ha :) ne istiyorum biliyo musunuz kendimi dinlemek onu unutacak kadar kafamın dolu olmasını uzaklaşmayı ama biliyorum ki ben gitsem de lafta olan bu sevgisi kapağı açılan fırında sinen kek gibi sinip gidecek
Bende bunu diyorum bence yap seni dövecek değil herhalde ya benim eşime bunları yapsam varya 60 saniye oturabilirim o kanepede herhalde hemde 7 aylık hamile olmama rağmen acımasızlık değil bu kocası yani cilve yapacak tabiki
bu saatten sonra o arzulasın diye böyle şeyler yapmak istemiyorum ama bakımdan taviz yok :)
fena :))
Roman seversen sürükleyici polisiye,korku,fantastik romanlar oku..Kafan dağılsın,en azından bütün gün bunu düşünmemiş olursun..Bir odaya git,hem evden uzaklaşmazsın hem başka odada romanlarla kafan dağılır..
Canım Allah yardımcın olsun. Hakkınızda hayırlısını nasip etsin...
başka odaya gitmeme gerek yok şekerim adam yemeğe gelmiş gitti zaten yalnızım :)
bu saat te beyefendei nireye gitti
Bende bunu diyorum bence yap seni dövecek değil herhalde ya benim eşime bunları yapsam varya 60 saniye oturabilirim o kanepede herhalde hemde 7 aylık hamile olmama rağmen acımasızlık değil bu kocası yani cilve yapacak tabiki
bu saatten sonra o arzulasın diye böyle şeyler yapmak istemiyorum ama bakımdan taviz yok :)
arzulasın diye yapmayacaksın delitmek için yapacaksın kadın olduğunu görmesi için yapacaksın, başka bir erkek seni görse 1 dakka durmayacağını hayal edeceği için yapacaksın canım benim
tiksindiği evlendiğimiz ilk gecenin sonunda söyledi desem ha buarada unutmuştum ben vajinadan tiksiniyorum dedi
arkadaşı çağırmış mış mış ben biliyorum bunları gündüzden sözleşiyorlar akşam ara beni çağır diyehunim nerdeee
Tabi ki cilve yapacak..cilvesiz hayat mı olur :))
acımasızlığı laf çarpmak adına söyledim,kadın olarak görmüyormuş ya karısını kesin niye giyindin,süslendin derse diye...
(Konudışı,Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin..)
aynen defalarca söyledim başka bi kadınla yaşadıklarınn bedelini neden ben ödüyorum diye öyle bir anlatıyor ki ben bile soğuyorum bedenimden düşünüyorum bi kere gelcem ben bu hayata bu adamı aldatmayacağıma göre neden ben de adamakıllı bi ilişki yaşamayayım yazık değil mi bana. yeni evli çiftler ilk yıl hergün birlikte olurmuş dedim yalan olmaz imkansız dedi
Canım yeni evliyken erkekler hergün olmasada hiçbir fırsatı kaçırmazlar seneler geçince olagan olarak cinsel hayatın önemi azalmaya başlar , eşinin dediği gibi başka kadınlardan etkilenmeler , eşi yerine masturbasyonu tercih etmeler falan hepsi yalan olacak işmi
eşin kendi eksikliğine bahaneler uydurmasın
canım üzülmekte haklısın genç bir kadınsın eşinle cinsellik yaşamakta ,ilgilenilmekte senin hakkın eşinle güzelce konuş ya tedavi olsun yada sen imkanını sağlayınca bu adamdan ayrıl gençliğine yazık , böyle nasıl devam edebilirsinki
acaba eşine bir oyunmu oynasan onun tanımadığı sarışın güzel bir kadınla anlaşsan eşini baştan çıkarmaya çalışsa belki o zaman gaymi değilmi anlardın
canım evliliği kaldıramamış olmasın, bunalımda olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?