inan bana dünya sandığın kadar kolay değil hele burda yapayalnızsan o yüzden saçma demen yanlış burda yaşaman lazımdı anlamak için
Akşam sakin bir zamanınızda al eşini uzanın yatağınıza,sarılıp yatın biraz,rahatlayın sonra yavaş yavaş konuşmaya başla sor nelerden etkilenir,nelerden hoşlanır?sen kendini anlat o kendisini anlatsın..En özelini anlat o da rahatlarsın ve kendini açsın.. sadece özelinizi paylaşın..
Çok yararlı olur bence..
merhaba kızlar,
ben 6 aylık evliyim eşimle birbirimize çok aşık olup evlendik ve evlendiğimizden beri birçok büyük sorunla karşılaştık ikimiz arasındaki sorunlar değildi bunlar derken 2 ay önce cinsel ilişkimiz azaldı biraz bekleyip onu sıkıştırmamaya karar verdim derken bir ay kadar önce eşimin öğle arasında eve geldiğinde yokluğumdan istifade mastürbasyon yaptığını fark ettim sordum inkar etti sonra sertleşme sorunu başladı birlikte olmaya karar verdiğimiz an birşeyler oluyor ve sertleşme sorunu başlıyor uzun süre üstüne düşmedim yorgunluk stres vs dedim ama artık dayanamadım karşıma aldım konuştum eşim beni çok sevdiğini kesinlikle ayrılmayacağını söyledi cinsel terapi alalım dedim yanaşmadı üroloğa git dedim errteledi bunun benle alakalı olduğunu düşünüyorum dediğimde evet seni kadın gibi göremiyorum dedi evde ben olduğum için başka kadınlar dikkatini çekiyormuş. şimdi sen nasılsın erkek gibi misin demeyin evlendiğimiz ilk günlerde saten gecelikler evde kısa elbiseler giydim makyaj yaptım her seferinde yapmamam üzerine uyardı beni istemediğini bunlardan etkilenmeyeceğini söyledi dün gittim saçlarımı kumrala boyattım sarışın seviyormuş meğerse kocam çok güzel olmuşsun vs dedi akşam birlikte olmaya çalıştık yine olmadı.önemsememeye karar verdim çünkü dün akşam ne olursa olsun benle evli kalmak istediğini boşanmayı asla düşünmemem gerektiğini ve asla aldatmayacağını vs söyledi inanmadım tabiki. cinselliği mi önemseiyorum diye kızdım kendime kızdım biraz da, evlilik cinsellikten mi ibaret diye. bu sabah eşim bi programda rus bi kadın gördü beğeniyle baktığını gördüm takıldım kestin yine rusu diye eşim ama taş gibi bomba gibi diye cevap verdi o an anladım ki kırıldığım şey cinsellik vs değil eşim beni kankası gibi görüyor bu canımı çok yaktı tabiri vaizse üstüme öküz oturdu sanki içime bi sıkıntı çöktü. ne yapacağımı bilmiyorum çünkü ailemle görüşmüyorum dertlerimi dinlemekten sıkılmışlar ben de görüşmüyorum yaşadığım yerde anlatabileceğim kimse yok ne yapayım ne düşüneyim bilmiyorum çok üzgünüm....
canım bence eşinin sağlık sorunları var.sana itiraf etmeye hatta dr gitmeye bile utanıyor.üzerindeki ezikliğide sorun sendeymiş gibi göstererek atmaya çalışıyor.bence onun psikolojik baskılarını ciddiye almıyomuş gibi davran.her defasındada benim kilom yada başka bir özelliğim seni bu duruma getirmez bahane bulma lütfen kabul et dr gidelim demelisin.hatta ben seni çekmeye mecbur değilim elimi sallasam ellisi muhabbeti bile yapabilirsin.zira hakediyor.
emin ol denedim öpüşmekten zevk alıyorum dedi kısa kesti konusmadı ve uyudu az önnce pc kayıtlarına baktım sertleşme sorunu için ilaç arıyor oysa ilaçla tedaviyi daha sonra denemek istediğimi söylemiştim hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor insan böyle katil oluyor galiba
merhaba kızlar,
ben 6 aylık evliyim eşimle birbirimize çok aşık olup evlendik ve evlendiğimizden beri birçok büyük sorunla karşılaştık ikimiz arasındaki sorunlar değildi bunlar derken 2 ay önce cinsel ilişkimiz azaldı biraz bekleyip onu sıkıştırmamaya karar verdim derken bir ay kadar önce eşimin öğle arasında eve geldiğinde yokluğumdan istifade mastürbasyon yaptığını fark ettim sordum inkar etti sonra sertleşme sorunu başladı birlikte olmaya karar verdiğimiz an birşeyler oluyor ve sertleşme sorunu başlıyor uzun süre üstüne düşmedim yorgunluk stres vs dedim ama artık dayanamadım karşıma aldım konuştum eşim beni çok sevdiğini kesinlikle ayrılmayacağını söyledi cinsel terapi alalım dedim yanaşmadı üroloğa git dedim errteledi bunun benle alakalı olduğunu düşünüyorum dediğimde evet seni kadın gibi göremiyorum dedi evde ben olduğum için başka kadınlar dikkatini çekiyormuş. şimdi sen nasılsın erkek gibi misin demeyin evlendiğimiz ilk günlerde saten gecelikler evde kısa elbiseler giydim makyaj yaptım her seferinde yapmamam üzerine uyardı beni istemediğini bunlardan etkilenmeyeceğini söyledi dün gittim saçlarımı kumrala boyattım sarışın seviyormuş meğerse kocam çok güzel olmuşsun vs dedi akşam birlikte olmaya çalıştık yine olmadı.önemsememeye karar verdim çünkü dün akşam ne olursa olsun benle evli kalmak istediğini boşanmayı asla düşünmemem gerektiğini ve asla aldatmayacağını vs söyledi inanmadım tabiki. cinselliği mi önemseiyorum diye kızdım kendime kızdım biraz da, evlilik cinsellikten mi ibaret diye. bu sabah eşim bi programda rus bi kadın gördü beğeniyle baktığını gördüm takıldım kestin yine rusu diye eşim ama taş gibi bomba gibi diye cevap verdi o an anladım ki kırıldığım şey cinsellik vs değil eşim beni kankası gibi görüyor bu canımı çok yaktı tabiri vaizse üstüme öküz oturdu sanki içime bi sıkıntı çöktü. ne yapacağımı bilmiyorum çünkü ailemle görüşmüyorum dertlerimi dinlemekten sıkılmışlar ben de görüşmüyorum yaşadığım yerde anlatabileceğim kimse yok ne yapayım ne düşüneyim bilmiyorum çok üzgünüm....
canım yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm spor yapmanı söyleyen arkadaşa katılıyorum. benim tavsiyem eşine biraz mesafe koy kendine hobiler edin. Spor yap , çeşitli kurslara git , yeni arkadaşlar edin. Dışarı çık gez yeni bir hayatın olsun , mesela daha bakımlı ol. eşinde bun farkeder zamanla sen uzakta durunca birşeyler düzene girer bence , ailen nasıl sıkılmış seni dinlemekten merak etme onlar dinlemezse biz varız burda istediğin zaman seni dinlemeye yardımcı olmaya çalışırız
bence eşin gay falan değil sadece ereksiyon problemi var ve bu erkekler için cidden ağır bir durum
kompleks yapması normal
ilaç arıyorsa demek ki o da farkında birşeyler yapmakistiyor ama sana çaktırmadan yapmak istiyor
bence zaman tanı ama 6 ayda olmuş doktora neden yanaşmıyor anlamadım bu kadar mı önemli gururu.
ya malesef yaşadığım yerde dışarı çıkmam nerdeyse imkansız bi mağaza bi cafe yok sokaklarda kadın da olmuyorneyse evde spor yapabilirim teşekkür ederim iyi ki kk var :)
beni üzen kızdıran cinsel problemi değil beni üzen şey eşimin sürekli mastürbasyon yapması benle birlikte olmayı düşünmemesi ve beni sürekli aşağılaması
hangi ilde yaşıyorsun canım ?
Sıkıntında çok haklısın ama sertleşme problemi varsa sana yaklaşmaya çekiniyor olabilir, çünkü başarısızlık erkekler için çok yaralayıcı bir durum
Doktora gitmeye ikna etmeye çalış, kadın olarak böyle bir durum yaşamak zor, insan kendini kötü hisseder ama şunu anlamalısın ki sorunun seninle bir ilgisi yok
Vajina tiksintisi falan da bahane bence, sertleşme sorununu senin önünde yaşamak istemiyor, ilaç arayışında olması buna işaret. Tamamen sertleşmeden mastürbasyon yapabildiği ve bunu gören olmadığı için bu yolu tercih ediyor, gerçekten yardıma ihtiyacı var.
Ya bu kaçıncı öğretmen konusu yaa bu öğretmenlerde ne var anlamıyorum 10 taneden fazla öğretmen konusu okudum eşi hamileyken karnına tekme atan, eşi hamile kadın derslerden fırsat bulamayıp yemeği geç yedi diye senin gibi ananın ben diye sövüp sayan öğretmen koca, dayak atan, aldatan vss...şimdide bu ne oluyor bu öğretmenlere anlam veremiyorum.
Acaba sizi okulda öğretmen kıyafetleriyle görüyorda hani etek falan öğretmenler lgun kadın gibi giyinir yaa omu itici geliyor?? diye düşündüm şimdi ama şunu söyleyim rus bir kadına taş diyen adam fantazi kıyafet istemiyor diyorsun ama bal gibide istiyor işte bence evde mini etekler giy jartiyer giy gez hiç oralı olma madem sarışın seviyor sarıya boyat o zaman makyajlı ol bir erkeği kışkırtmanın yolu bu seni güzel bulmalı bakım yapmalısın kendine, belki giyim zevkini beğenmiyor. 2 ay birliktelik olmuş ve soğumuş sonuçta hiç olmamış değil kurtarabilirsin bence.
ama sorunu bana bağlıyor beni artık kadın gibi görmüyormuş dr a gitmek için her türlü şeyi denedim önemsemiyor geçici bi sorun diyo ama onun geçici sorununu geçirmek için kendine yapmaya çalıştığı tüm telkinler beni hedef alıyor
Sorunu sana bağlaması çok normal, kendi üzerine alırsa yüzleşmek zorunda kalacak. Aklıma bir şeyler geliyor ama herkese açık bir forumda çok da rahat yazamıyorum.
ama sorunu bana bağlıyor beni artık kadın gibi görmüyormuş dr a gitmek için her türlü şeyi denedim önemsemiyor geçici bi sorun diyo ama onun geçici sorununu geçirmek için kendine yapmaya çalıştığı tüm telkinler beni hedef alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?