eşim beni kadın gibi görmüyor

sorununu nasıl çözerse çözsün ama beni aşağılamasına sinir oluyorum

az önce dedim ki eğer bana beğendiğin rusları anlatacaksan benim reklamlarda gördüğüm adamları nasıl begendiğimi de dinleyeceksşin dünyanın en güzel kadını bence sensin diye kıvırıp gitti

Canım evlendiğin günkü konunu okudumda sana söylemeyi unutmuşum demiş ya dünya başına yıkılır insanın yaa böyle bir durum varsa doktordan başka çare yok tatlım onunkisi farklı bir durum tiksinmiş baksana yemedikleri halt kalmıyor ondan sonra tiksindim ee bu kadının günahı ne yaa

canım yazdıklarını okudum ve tespitim şu :)
Eşinin psikolağa görünmesi gerek. Sen zaten elinden geleni yapmışsın düşünce tarzını değiştrmesi ve özveride bulunması gereken eşin şu durumdan sonra

aynen defalarca söyledim başka bi kadınla yaşadıklarınn bedelini neden ben ödüyorum diye öyle bir anlatıyor ki ben bile soğuyorum bedenimden düşünüyorum bi kere gelcem ben bu hayata bu adamı aldatmayacağıma göre neden ben de adamakıllı bi ilişki yaşamayayım yazık değil mi bana. yeni evli çiftler ilk yıl hergün birlikte olurmuş dedim yalan olmaz imkansız dedi

ilginç bir durum olmuş, ilk defa duyuyorum okuyorum böyle bir şey, hem daha yeni evlisiniz hem de sizden soğumuş, madem size karşı öyle duygular besleyemiyormuş neden evlenmiş sizinle, yok önceden hissediyordu da artık hissedemiyorsa o zaman iktidarsız derim, ama yok o da değil, diğer kadınlara karşı açım ama karımı istemiyorum... yuhhhhhh derim ben orda, o kadar da değil...

bence eşin üniversitelerde psikoloji tezine konu olacak nevi şahsına münhasır bir adammış...

özür diliyorum ilk önce sonra da zorlama bu kişiyle diyorum, bir ömür seni kanka olarak gören bir adamla geçmez. burada onun ne istediğinden öte senin duyguların önemli, bir adamla ömür boyu bacı kardeş mi yaşayacaksın...

dışarıya evli gibi gözükelim yeter diyorsan tabi senin tercihindir, o ruslara bakmaya devam eder sen de seni sevebilecek birisini bulursun evliyken diyeceğim çok abes kaçacak, olamaz böyle bir şey...

senin ihtiyaçların senin duyguların ne olacak ???

başka kadınlar dikkatini mi çekiyomuşş.
aldatmak sadece temas etmekle olmuyo..

çok kötü bi durum yani bir sürü anormal durum var ve düzelmesi için eşinizin bi çabasıda yok sanırım
Allah yardımcınız olsun

ona sorarsan beni çok seviyor evde sürekli peşimde sarılır öper uydurduğu hitapları söyler durur ama kadın olarak görmüyor dün senden cinsel olarak sıkılmış olabilirim dedi adam ama ayrılamazsın benden diyo

hiç duymadım böyle birşey tüm erkeklerdee sonuç odaklı değil aksine kendinden önce seni düşünür normal erkek o esnada sen yanaşmasan sana yanaşırmı peki cinselliği istemiyormu

benim esimle 2 yillik evliyiz bi dönem cok kavga etmistik cinsellikten uzaklastik.1 3 hafta umrumuzda bile degildi bana hep söylüyordu sana sarilsam bile yetiyor.bende dedim ben sevkat istemiyorum sevgili es olmak istiyorum babammisin sen benim.cok kendime güvenim kirilmisti.beni begenmiyormu diye.hic bisey giymiyor onun isiv exra hic bisey yapmiyordum.cok sinirlerimi bozmustu.dedim yeni evliyiz 20 sene lik mi simdiden böyle sorunlar yasayalim insanin aklina hersey geliyor baska birimi var diye kavga bile ettik sorun sex degil sex olsairf baskasini bulursun yani cok kolay ama evlisin ve bir evi bir aski paylasiyorsun.ve bir ömür allahin izniyle paylasacaksin.bu konuda kadinlar ben kötümüyüm baska birimi var diye basliyor o dönem cok kiskanc olmutum.eski sevgilisiyle sex icin kavga ederlermis kiz istemiyor canim istemiyor dedigi icin bende sürekli onu der oldum elin o.. kavga ediyordun bunu icin beni istemiyorsun beni sevmiyorsun.baskasi var falan filan.zor yaa ama bu arkadasin kocasi cok agir konusmus yaa

ona göre tüm erkekler başka kadınlara bakar beğenir hatta arzular tüm evli erkekler mastürbasyon yapar ona göre anormal bişi yok ki

Evde mini giyen karısını yapma etkilenmiyorum diye uyaran yeni bir erkek kesinlikle normal değildir.bilgisayarına keylogger yükleyip ne tür filmler izlediğini kontrol edin.gizli eşcinsel olabilir.diğer kadınları beğeniyormuş numarası yapıyor olabilir.bana çok tuhaf geldi açıkçası.mide bulandırıcı derecede çirkin şisman vs olmadığı sürece her kadın tahrik edicidir normal erkekler için.

Son düzenleme:
Şeytan diyor giy süper mini elbise altına jartiyer çorabı.. şöyle dantelini göstere göstere eğil,otur delirsin dursun!! sonra niye giydin derse "kadın olduğumu unutmamak için" diye lafı da yapıştıracaksın..

Bende bazen çok acımasız oluyorum.. Bakma bana

Diğer konunuzu biliyorum...
Ve hala mücadele edişinize hayran kaldım.
Bence eşiniz sizi kadın gibi görmüyor değil, kim kızarsa kızsın yine söyleyeceğim ama bence kadınları 'kadın' gibi görmüyor....
Biran önce hayırlara kavuşun, ne diyeyim...

seni kadin gibi görmüyorum cok agir bir laf ya.. sen sessiz kal umursamiyormus gibi yap canim
yada sende onun gibi yap tvde birini gördügünde laf cak .. belki anlar
yani seni aldatmam asla fln demis ama böyle giderse aldatirda

cidden acımasızsın ha :) ne istiyorum biliyo musunuz kendimi dinlemek onu unutacak kadar kafamın dolu olmasını uzaklaşmayı ama biliyorum ki ben gitsem de lafta olan bu sevgisi kapağı açılan fırında sinen kek gibi sinip gidecek

tespit taamamen kendisine ait 167 boy 62 kilo 58 olunca süper olurmuşum vs sanarsın biscolata erkeği

Ohaaa yani kbakma okurken esine pes diyesim geldi. 6 aylik evlisiniz ve simdiden bu takim sorunlar cikti.

Arkadasim bence Esin kendine güvenmiyor. Hem genc bir esi var ve kilo bakiminda da gayet iyisin. Ne istiyor senin esin anlamis degilim.

Bence sen bi süreligine esini katiyen takma. kendine bak giy disariya ciktiginda, asiri bir makyaj yap. onu takmiyor musun gibi davran.

Bak gör nasil dikkatini cekecektir bu olay. Birden bire o sen beni umursamiyorsun vs vs. diyicek.

Sen evdeyken yap pedikürünü manikürünü süslen disariya ciktiginda. Esin ne istiyor onu anlamis degilim acikcasi.

Baska kadinlari düsünüyosada evlenmeseydi.

bigün eşin banyodayken birden gir banyoya kus adamın üstüne..
noldu derse ''ben senin pipinin olduğunu bilmiyodum görünce tiksindim de hee bide erkek gibi gelmiyodun bana bakiim erkekmisin'' de..
her gün yeni şeyler duyuyoruz.. sonu hayrolsun bu erkeklerin

benim eşim çok bencildir karşıdaki ne düşünür ne hisseder umrunda olmaz diyeceğini der kırar geçer sonra şakaydı taktın mı kafana diye sırıtır işte o anlarda bi tava ile suratına yapıştırasım geliyor

artık onun dedikleri hissettikleri düşünceleri önemli olmamalı, sen çabalıyorsun ama ondan bir tepki yok, bir ömür bacı kardeş gibi yaşamak istemez hiçbir kadın, hem ne demekmiş ayrılamazsın benden, mahkemeye verince öyle bir ayrılırsın ki çatır çatır, kendinden geçer... yok öyle eskisi gibi ya benimsin ya toprağın... gerçek bir evliliği yaşamak senin de hakkın olmalı... hadi bak hastalığı bir sorunu olsa, iktidarsız olsa, tamam bir şey demeyiz, problemi var tedavi olur geçer deriz seni buradan destekleriz ama adam başkalarına karşı şehvetli sana karşı istemiyorum diyemez ya, bu ne saçmalıktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…