merhaba arkadaşlar.Benim derdim de bu .Biz başta eşimle anlaştık ikimizin de memleketlerine yakın başka bir yere yerleşeceğiz diye hatta benim tek şartım buydu eşimd bunu seve seve kabul etti ama 1 yıl sonra çark etti benim derdim onun memleketine gitmek değil onun memleketinin küçük bir ilçe olması ben hayat boyu hep büyük şehirlerde yaşadım eşim köyde buyumuş ben koyu hiç görmemiştim şimdi bu konuda çok sorun yaşıyoruz hiç evimizde keyif kalmadı ben bana verilen söz tutulsun istiyorum ama eşim çok inatçı bana yardım edin lütfen ne yapmalıyım benı bu konuda hiç dinlemiyor
merhaba arkadaşlar.Benim derdim de bu .Biz başta eşimle anlaştık ikimizin de memleketlerine yakın başka bir yere yerleşeceğiz diye hatta benim tek şartım buydu eşimd bunu seve seve kabul etti ama 1 yıl sonra çark etti benim derdim onun memleketine gitmek değil onun memleketinin küçük bir ilçe olması ben hayat boyu hep büyük şehirlerde yaşadım eşim köyde buyumuş ben koyu hiç görmemiştim şimdi bu konuda çok sorun yaşıyoruz hiç evimizde keyif kalmadı ben bana verilen söz tutulsun istiyorum ama eşim çok inatçı bana yardım edin lütfen ne yapmalıyım benı bu konuda hiç dinlemiyor
olabilir tek oğlan orada birde ev var demişlerdir bana öyle geliyor ama bana niye baskı yapıyor teklif ettin kabul etmedim tamam artık uzatma işte aileside biliyor benım düşüncemi tabi benim düşüncemin onlar için önemi yoktur ama eşim nasıl böyle olabiliyor hayatımızı zindan etmeye değer mi anlamıyorum ailemede anlatamıyorum onlarıda üzmek istemiyorum çok hayal kırıklığı yaşıyorum
ya bu erkekler varyaa
köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyolar
sonra dayı kendilerinin oldumu
herşeye mahkum görüyolarr
bak durduk yere sinirlendim
benima dam tam arkamda kalksam bi bagrsam çagırsamda rahatlasamm akannehir
eee ögretmen sin köye gidersen ordan isine nasil gideceksinbilmiyorumkismile
isin zor valla, ben asla gelemezdim öyle emri vakilere
öf böyle konular okuyunca icim sIkIliyoÇok üzgünüm çoook valla nerden aliyo bu erkekler bukadar yüz:umursamaz:
arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen her okuyan görüş yazsın okadar sınırlıyım kı eşime ben ağlıyorum o nun umurunda değil ya bu işin bir de kul hakkı kısmı var bunu neden düşünen yok anlamıyorum
valla bende aynen öyle yapıcam arkadaşım benim hiç suçum yok en başta herşeyi açıkça söyledim o zaman aklı nerdeydi yok binbir bahanesi var yok butun arkadaşları kendi memleketlerine yerleşiyormuş yok falan mış yok filanmış orada evimiz var mış orası da nerdeyse şehir kadar buyukmüş aman tek sebebep bence ailesi sizce zamanla bu durumu kabullenirmi yoksa bu inat boyle boşanmaya kadar gider mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?