Eşim beni kendi ilçesinde yaşamaya zorluyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi esto
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birde eklemek istiyorum biz evliğimiz burada yürümeyeceğini kısa bir süre burda kalacağımızı biliyorduk yinede elimzden geleni yaptık eşimlede birbirimizi çok seviyoruz ama ne yazıkki benim evliğimde burda tıkandı yani
esto arkadaşım ben bebeğimde olduğu halde 4 yıllık çaba sonucunda yapamayacağımı anladım ve evliliğimi buraya feda ettim ama inşallah sen çözümlersin bu sorunu

boşanmak istemiyor tabiki valla bakalım sanki bir orta yol bulduk eskişehir dedi ben de tamam dedim hem o na yakın hemde büyükşehir inş bir değişiklik olmaz

evliliğimi feda ettim derken ne demek istedin yani evliliği mi bitiriyorsun ....valla ben 1.5 yıllık evliyim ama şimdiden yıldım bu ne ya madem tutamayacaksınız neyin sözünü veriyorsunuz kendi memleketinizde kız mı kalmadı gıdın onlarla evlenin ya da adam gibi verdiğiniz sözü tutun bu arada bebeğini Allah bağışlasın

canım benim sen korkutmak istemem ama bi arkadaşımda eşnin zoruyla eşinin ailesinin yanına tayin istedi bir yıl sonra boşandılar. hemde kavga gürültü dayak herşey yaşadı.. allahtan çocuk yoktuda herşey daha acısız oldu. uzaktayken melek gibi görünen akrabalar şeytan çıktı aman dikkatt.

boşanmak istemiyor tabiki valla bakalım sanki bir orta yol bulduk eskişehir dedi ben de tamam dedim hem o na yakın hemde büyükşehir inş bir değişiklik olmaz

Orta yolu bulmanız iyi olmuş canım.
Sen de memnunsan inşaallah bir değişiklik olmaz.
Ama sakın kararından taviz verme.
İlla da memleketime gidelim derse sakın kabul etme.
Bir defa taviz verdiğinde gerisi gelir. İstekleri bitmez.
Tecrübeyle sabittir. Ben de yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk aylarında buna benzer şeyler yaşadım. Başkaları tarafından yönlendirilmeye çalışıldım. Ama ben hiç susmadım, boyun eğmedim. Çünkü bir defa taviz versem gerisinin geleceğinden emindim.
Şimdi bir iğnemize bile müdahale etmiyorlar çok şükür.
Neyse konunu dağıttım özür dilerim.
Sen sen ol, kendinden ve kararından taviz verme.

tuu_ba bu konuda çok haklı sen gereksiz bir kapris yapmıyorsun kendi geleceğiniz huzurunuz için en doğru en yerinde kararı veriyorsun üstelik önceden verilmiş sözlerde varğtaviz vermek seni yorar üzer direnmelisin

bitirme durumuna geldik düşünme aşamasındayız sayelerinde arkadaşlarında dediği gibi eğer eşin ikna olacak gibi ise sakın taviz verme sonrası gelir ne ev hayatımız ne özel hayatımız ne özgürlüğümüz ne işimiz ne çocuğumuz kaldı herşeyimiz vıcık vıcık hayatımızın suyunu çıkardılar eşimde engel olamadı bu olanlara aslında ikimiz de oluruz sandık ama olmadı
hep sorarım eşime memleketinde kızmı yoktu evlencek diye oda çoktu ama benim beklentilerim sende karşılık buldu ben memleketimdeki kızlarla yapamazdım der ama buraya gelince onlar kıymetli oldu verilen her sözde havada kaldı sözünü tutup burada kalmasaydı dünyanın en mutlu çiftlerinden biri olurduk
birde tavsiyem biran önce karar verip uygulayın biz şunu yapalım bunu bekleyelim derken çakılı kaldık her zaaman başka sorunlar çıktı sonuçta kangren oldu

dediğin çok doğru nedense sonradan sonraya aileleri ve memleketleri pek kıymetli oluyor merak ediyorum aynı değeri bize ne zaman vermeye başlayacaklar halbukı böyle yaparak bizi kendi ailelerine ve memleketlerine karşı soğutuyorlar lmaz:

yazdıklarını okuyunca gerçekten çok üzüldüm senin adına esto... yaşamak istediğin yere kara vermek bunları en başından konuşmak çok güzel şeyler. eşin en baştan gerçekten ikna olmuş muydu başka yerde yaşamaya sence, yoksa sonradan ona cazip gelen bi şeyler mi oldu acaba? temelde gerçek sebebi ne yani aileme yakın olmak zorundayım mı diyor bakmak zorundayım mı diyor, ekonomik olarak onlardan faydalanabileceğini mi düşünüyor ya da ne bileyim ortak işleri vs mi var? eşinin sebebini tam olarak bilirsek blki daha yardımcı olacak cevaplar yazabiliriz.

ortak paydayı bulmak zorundasınız.

walla dünyanın öbür ucundada olsan yine huzursuz ediyorlar yanlarında olmasanda fark etmez yinede uzak olmak lazım benim tavsiyem

evet onlar yalnız kalmış daha önce ablası da onlar la aynı yerde yaşıyordu daha sonra eşinin işi sebebiyle istanbula taşındılar zaten ondan sonra eşim başladı bunu demeye ama bakalım eğer ileride sorun çıkarmazsa ailesine 1.5 saat uzaklıkta olan aynı zamanda gelişmiş şehir olan eskişehirde karar kıldık zaten eskişehir fikride ondan çıktı bunu bende kabul ettim sonuçta benim isteğim gelişmiş yerde yaşamaktı onun isteğide ailesine yakın olmak bakalım inşallah bir aksilik çıkmazda bu fikirde sabit kalırız zaten eşimle çok ii anlaşıyoruz bizi tek kavga ettiren sebebp buydu çözdük çok şükür

evet tahmin etmiştim. asl neden bu tabi. anlaşmanıza çok sevindim, iyi bi karar vermişsiniz, komşu oluruz belki. :)

bu biraz dereyi geçene kadar ayıya dayı muhabbeti gibi olmuş arkadaşım ...
yanlış anlama sakın yazdığımı mecaz olarak benzetme yazdım!!!
ama kusura bakmada sözünü tutmayan bir eş saygıdan da ne kadar haberdar olur aklım karıştır bu konuda
kafamçokkarıştı

Aradan dort sene gecmis..acaba ne durumdasiniz merak ettim..ben de buna benzer bi durumdaym..hatta daha kotusu.suan esimin koy gibi yasadigi bi yerde yasiyoru.m..ailemden uzakta olduguma mi yanayim..buranin rezalet
ine mi..cok caresizim ;(

Konu sahibi bundan 2 yil sonra yine ayni konu acmıs ama cozunlendigini sanmiyorum. Adam resmen kopruyu gecene kadar demis

Konu sahibi sorununu cozememis. 2012 de yine ayni konuyu acmis. Adam kopruyu gecene kadar muhabbeti yapmis. Sizde hakliysaniz inadinizdan vazgecmeyin derim.

QUOTE="haziran yagmuru, post: 37843767, member: 630823"]Aradan dort sene gecmis..acaba ne durumdasiniz merak ettim..ben de buna benzer bi durumdaym..hatta daha kotusu.suan esimin koy gibi yasadigi bi yerde yasiyoru.m..ailemden uzakta olduguma mi yanayim..buranin rezalet
ine mi..cok caresizim ;([/QUOTE]

Ya kaç senelik konuları nasıl bulup çıkartıyorsunuz hayret doğrusu valla biz de tarihine bakmadan yorum yapıyoruz güncel konu diye konu sahibi artık siteye girmiyor bile olabilir eski konuları yukarı taşıyacağınıza yeni konu açıp derdinizi anlatın siz sorsanız da bu üye cevap verebilecek mi burada mı bakalım.

Arkadsim eski konu ama sonucunu gercekten merak ettim..benzer bi durum yasiyorum..insanlar burada kendine bi teslli bi umut ariyor belkide..insalalh derdine bi care bulur..ben bu konuyla alakLi yeni bi baslik acsam iyi olacak haklisniz..insan bi umut ariyor kendine..

Verdiğim söz diye inatlasarak degil de su sekilde konusabilirsiniz.
o neden oraya gitmek istiyor diye sorun. Siz de jeden istemediğinizi kısa ve öz bir sekilde anlatın.
seninle aksamlari nereye gideceğiz vs gibi seyleri de kullanabilirsiniz.
bi deneyin bakalım ama benim arkadaşım sırf bi sebeple boşandı. Mutlu mu asla..
Eğer gerekçeleri makûl ise bi degerlendirin. Ben eşimin yani bana cennet diyenlerdenim sanırım. Evet sizi anlıyorum baştan anlaşılan seye uyulmasi gerekiyr ama ipi iki tarafta çekerse ip elinizi keser..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…