boyle bir koca icin kilini kipirdatma hic bir yere de gitme!!! simdi sen aglarken umrunda olmayan adam icin mi bu kadar tasalaniyorsun tatlim. salla gitsin...kendisi gitmek istiyorsa ceksin gitsin ilcesine ama sen gitme...benim fikrim boyle...bu arada annemden bahsetmistim ya bir onceki mesajimda, babam da 20 yil boyunca annemi sinir hastasi eden insanlarin ne mal oldugunu ogrendi ve en sonunda o ilceden tasindik canim. cunku yillarca huzurumu bozmuslardi hep. babamin kafasi cok genc dank etti...annem panik atak olduktan sonra! yakinlik iyi degil canim, bu benim dusuncem...:teselli:
ne denir,,,
eşiniz resmen yan çizmiş.
çok üzücü ve evlilik açısından yıpratıcı bir durum.
nasıl bir yapınız var bilmiyorum ama ben olsam önce tatlı dille yaklaşırım, anlamıyorsa; her gün hergün bunun kavgasını yapamam, gitmiyorum o kadar der, restimi çekerim. bir daha konuyu açarsan mahkemede hesaplaşırız, der geçerim. cidden katlanmak zor ..
gitmek istediği yer yozgatın ilçesi mi?
yozgat zaten küçük yer. bir de onun ilçesi peh..
canım esının tahsıl ve meslegını merak ettım dogrusu
genel anlamda (ıstısnalar harıc) evlenmeden evvel verılen sozlere ve vaatlere erkekler pek sadık kalmıyorlar
evlendıkten sonra ben nasılsa vazgecırırım gozuyle bakıyorlar olaya her zaman
tabıı bunda aılenın etkısı de yadsınamaz
benım esımle de aılesı konusunda evlenmeden evvel anlasmıstık ama evlendıkten sonra aılesının baskıları sebebıyle esımde yan cızmeye kalktı
sonuna kadar dırendım ve kazandıgımı dusunuyorum
bıraz da hayır demeyı ve kararlılıkla karsılarında durmayı bılmek gerekıyor sanırım
hersey bır yana verılen sozden donmeye kalkaması ıncıtıcı
sonuna kadar kendını savun derım
Bence bu eşinin değil ailesinin isteği.
Madem baştan söz vermiş, sözünü tutmak zorunda kusura bakmasın.
Göster dişini, kabul etme.
Çok istiyorsa kendisi gitsin.
Böyle tipler beni çok sinirlendiriyor ya çook kötükedihüso
merhaba arkadaşlar.Benim derdim de bu .Biz başta eşimle anlaştık ikimizin de memleketlerine yakın başka bir yere yerleşeceğiz diye hatta benim tek şartım buydu eşimd bunu seve seve kabul etti ama 1 yıl sonra çark etti benim derdim onun memleketine gitmek değil onun memleketinin küçük bir ilçe olması ben hayat boyu hep büyük şehirlerde yaşadım eşim köyde buyumuş ben koyu hiç görmemiştim şimdi bu konuda çok sorun yaşıyoruz hiç evimizde keyif kalmadı ben bana verilen söz tutulsun istiyorum ama eşim çok inatçı bana yardım edin lütfen ne yapmalıyım benı bu konuda hiç dinlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?