- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
Daha beteri benim evde var :) deprem oluyor diye üstüne abanıp beni kurtarmaya çalıştı,köpekler saldırıyor diye beni kucaklayıp yataktan atmaya kalktı ( ayı yavrusunu severken öldürmüş :) ) yılan var böcek var diye yatağı didik aradı, arada bi uykusunda salavatlar çeker,yanımdan bir geçti der,en iyi ihtimal işyerinde olanları anlatır :))
Boşversene ya anlatsın işte gece herşeyi :) bak benim hiç aldatılırım haberim olmaz korkum yok ne halt etse gece hepsini anlatıyor :)Ay sana gülecem diye boğazıma kahve kaçtı koptum ya
Kız bakma şimdi etkisi geçti gece gülmek ne demek 1 saat ağladım valla...
Bizimkide is yerinde olanları sayikliyo ben napacam şaşırdım ya
yazik adamin bilinc alti berbat durumda. iş yeri onu zorluyor olsa gerek. kabul ederse bi uzmana gidin. önce bilinc altini düzeltin sonra uykulari rüyaları düzene girer zatenBu uyurgezerlik mi oluyor rüyada ne görüyorsa benim üzerimde uyguluyor adam.
Boşversene ya anlatsın işte gece herşeyi :) bak benim hiç aldatılırım haberim olmaz korkum yok ne halt etse gece hepsini anlatıyor :)
Fareyi isirmis kocasi acaba bunun da bir anlami var midir?Hepsini bilemem ama fare görmüş hayırlı dir derler inşaallahdua edip beklediğiniz birsey mi var...sonucu Hayır olacak umarım
eşin bence kendini çok baskılayan birisi
Fareyi isirmis kocasi acaba bunun da bir anlami var midir?kusura bakmayin cok komik geldi de. Benim ruyamda bile aklima gelmezdi fareyi isirmak:)
Kusura bakmayin pek onemsiz bisey degil esinizin durumu ama kendimi gulmekten alamiyorum.Ya benim eşim tavuktan korkar.
Sabah işe giderken sordum gerçek hayatta olsa fareyimi issircaktin da beni ıssırdn diye.
Öyle bir şey olsa korkudan kalp krizi geçirir eminim yani.
Bide duygu sömürüsü yapio keske kendi kolumu issirsaydim seninkini nerden buldumda issirdim özür dilerim diye
Kusura bakmayin pek onemsiz bisey degil esinizin durumu ama kendimi gulmekten alamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?