- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
Bende kızım doğduğunda üst üste o kadar uykusuz kalmıştım ki bi gün çığlık çığlığa bağırmışım " kaaaaalk Zehra prize düştü kalk yatma kurtar çocuğu" diye :)) adamcağız kalkmış ne yapsın prize bakmış :) yok hayatım çocuk yatağında dedikçe " sen nasıl babasın çocuğu prizden çıkaramadın" demişim :) en son adam yat hayatım hadi uyu canım hadi aşkım diye diye uyutmuş beni :)Hahahahahahhahahane şanslısınız ya her gece ayrı bir eğlence.
Benimki de arada beni dürtüp kavanozları aldın mı falan gibi manasız sorular sorar.
Çocuğu prizden çıkaramadınBende kızım doğduğunda üst üste o kadar uykusuz kalmıştım ki bi gün çığlık çığlığa bağırmışım " kaaaaalk Zehra prize düştü kalk yatma kurtar çocuğu" diye :)) adamcağız kalkmış ne yapsın prize bakmış :) yok hayatım çocuk yatağında dedikçe " sen nasıl babasın çocuğu prizden çıkaramadın" demişim :) en son adam yat hayatım hadi uyu canım hadi aşkım diye diye uyutmuş beni :)
arkadaşım yanlız değilsin.
bende senden farksız değilim.
ilk evlendiğimizde biriyle yatmaya henüz alışamamışken yüzüme tokat yedim, sonra tekme, dirsek, burnuma yumruk attı.(en çok ağladığımda o oldu) ... bende ilk ne yapacağımı , nerden geldiğimi sapıtmıştıım resmen.. uyyuyorsun birden bi yerinde acı sızıyla pat diye uyanıyorsun. ardından anlıyor insan ne olduğunu.. ilk zamanlar etkiye tepki bende tekmeliyordun neresine geldiyse uyku haliyle vuruyordum. sonradan anladım ki bilinç altı... doktora gitseler fena olmayacak.
aynen öyle.. bi ara yan dönerek kolumla yüzümü saklayıp yatıyordum :) ağlancak halimize gülüyoruz vallahi.Bu şekilde devam ederse gitmesi şart zaten canim Allah korusun bişey yapacak bana yani.
Sende kendine dikkat et valla nasıl bir bilinçaltı varsa hep kavga maşallah.
Gözlerim doldu resmen. Annelik işte...Bende kızım doğduğunda üst üste o kadar uykusuz kalmıştım ki bi gün çığlık çığlığa bağırmışım " kaaaaalk Zehra prize düştü kalk yatma kurtar çocuğu" diye :)) adamcağız kalkmış ne yapsın prize bakmış :) yok hayatım çocuk yatağında dedikçe " sen nasıl babasın çocuğu prizden çıkaramadın" demişim :) en son adam yat hayatım hadi uyu canım hadi aşkım diye diye uyutmuş beni :)
Yastiginin altinda şok cihazi bulundur :) şaka maka basit bir konu degil bence. Varsa tedavisi bir an once baslasin canim.Az Önce bana wp'den bu görüntü ekini göndermiş.
Demekki işe gider gitmez araştırmaya başlamış.
Yanlız benim görüntü ekindeki başlık dikkatimi çekti.
İnşallah bunu bilincaltina yerleştirip bu gece boğazıma yapışmaz.
3 senedir beraberiz ve 7 aylık evliyiz.
Birbirimizi çok seviyoruz şükür ufak tefek problemler dışında bir sorunumuz yok.
Ancak ilk evlendigim ilk günlerde eşimin uykuda kollarını havaya kaldırıp ve birsüre sonra kendi kolunu okşadigini fark ettim tabi ben binbir senaryo acaba rüyasında kimi seviyo filan
Sonra birgün yine rüyada belime küt diye yumruk attı.
Kavga esnasindaymis rüyasında kavga ediyormuş. ( eşim küfür etmeyi dahi sevmez bu arada ağzından salak kelimesini bile çok nadir duymuşumdur artık ne kavgasiysa.)
Sonra sık sık sayıklamaya başladı anlamsız cümleler iş yeri ile alakalı olduğunu düşündüğüm kelimeler yine önemsemedim taa ki bu geceye kadar.
Gece saat 4 civarı ikimizde uykudaydık malum sabah iş var ben eşime sarılarak uyumayı severim.
Elimi ıssırdı ...
Canımın acısıyla uyandim ki elim hâlâ ağzındaydı çektim hemen bağırarak fark etti uyandı sesime.
Ben tabi o şokla ağlama krizine girdim oda çok üzüldü sarıldı özür diledi.
Rüyamda fare bana saldırıyodu onu ıssırdım diyor gülsemmi ağlasam mı bilemedim ya.
Ben artık eşimle uyumaya çok korkuyorum kızlar bi gece beni boğazlar diye.
Sizce bu bir hastalık filanmı neden böyle oluyor.
Hahahahah çok güldüm ya alamadığı öfkesini alıyo demekGüldüm ama ben ya.
Benimki de öyle aksiyonlar yapıyor uykudayken.
Acaba diyorum, alamadığı öfkesini uyuyor gibi görünüp mü alıyorBiraz baskın biriyim
Çok gergin ve beyin böyle oyunlar oynuyor ona.Mutlaka işteki olayları kafaya takıyordur,stres zor iş.
genelde o yastığı fırlatıp atasım geliyo benimde bi de yetinmedi kendine sarılma yastığı aldı ya ben ne güne duruyorumAy çok güldümbizim evde de ben varım konuşan horlayan eşim sadece yastığa sarılırda uyur tek sıkıntısı o dur. eşim yastık ben
Ay çok güldüm ben ya15 gunluk evliyken esim benim yuzume tukurdu gece
Neymis haspam hayvanat bahcesinde geziyormus,maymun buna tukurmus bu da maymuna
Maymun....ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?