Eşim beni korkutuyor kızlar yardım

Bende de var bu tipe yakınher gece konuşur,uyurken kafamda parmaklarını bastırıp kıtlatır,bi kere vurdu mesela bi kerede bogazımı sıkacak sandımdüşün yanii hatta yatağın yanında söz makas ve bıçağım vardı süs olarak koymuştum onları bile kaldırdım ne olur ne olmaz diye

Hahahahahahhahaha ne şanslısınız ya her gece ayrı bir eğlence.

Benimki de arada beni dürtüp kavanozları aldın mı falan gibi manasız sorular sorar.
Bende kızım doğduğunda üst üste o kadar uykusuz kalmıştım ki bi gün çığlık çığlığa bağırmışım " kaaaaalk Zehra prize düştü kalk yatma kurtar çocuğu" diye :)) adamcağız kalkmış ne yapsın prize bakmış :) yok hayatım çocuk yatağında dedikçe " sen nasıl babasın çocuğu prizden çıkaramadın" demişim :) en son adam yat hayatım hadi uyu canım hadi aşkım diye diye uyutmuş beni :)

Çocuğu prizden çıkaramadın

arkadaşım yanlız değilsin.
bende senden farksız değilim.
ilk evlendiğimizde biriyle yatmaya henüz alışamamışken yüzüme tokat yedim, sonra tekme, dirsek, burnuma yumruk attı.(en çok ağladığımda o oldu) ... bende ilk ne yapacağımı , nerden geldiğimi sapıtmıştıım resmen.. uyyuyorsun birden bi yerinde acı sızıyla pat diye uyanıyorsun. ardından anlıyor insan ne olduğunu.. ilk zamanlar etkiye tepki bende tekmeliyordun neresine geldiyse uyku haliyle vuruyordum. sonradan anladım ki bilinç altı... doktora gitseler fena olmayacak.

Bu şekilde devam ederse gitmesi şart zaten canim Allah korusun bişey yapacak bana yani.
Sende kendine dikkat et valla nasıl bir bilinçaltı varsa hep kavga maşallah.

Benim erkek arkadaşım da bu model. Evliligi merakla bekliyorum, acayip eğlenceli olacak gibi

Bir gece konusurken uyuyakalmışız ikimizde telefonda, ben uyandım dinledim uyuyodu. Biraz daha dinliyim uyurum derken karşıdan bi ses geldi "beşiktasın son golünü gördün mü" efendim aşkım dedim. Ses yok. Sonra yeniden "bak ama çok güzel atmış herif" tamam aşkım gidelim mi bakmaya dedim "sen git ben cok yorgunum dosyalara bakıcam, gec gelme ama" dedi

Dalga mi geciyo anlayamadm ilk basta ama horlama sesi gelince anladm böyle konustugunu

Daha önce de anlatiyodu uykusunda konustugunu falan ama inanmıyodum ben cidden öyleymis

Bu şekilde devam ederse gitmesi şart zaten canim Allah korusun bişey yapacak bana yani.
Sende kendine dikkat et valla nasıl bir bilinçaltı varsa hep kavga maşallah.
aynen öyle.. bi ara yan dönerek kolumla yüzümü saklayıp yatıyordum :) ağlancak halimize gülüyoruz vallahi.
konuşmasıda var. sürekli derdi laves o tarafta durma bu tarafa geç, bu tarafta durma bu tarafa geçç.... soruyorum neden? araba çarmasın diyemiş... bizim yatak odası zaten otobandıı :)

Benimki de gece uykusunda rüya görüp bana kim bu insanlar diye soruyo aynı rüyayı bende görüyomuşum gibi geçende bana sarılıp yatmıştı daha fazla yaklaşma ben yüksekten korkuyorum dedi bende atlıycam dedim sarılıyo atlama diye bi yerden sora eğlenceli oluyo bazen konuşuyo soruyorum beni seviyomusum seviyorum diyo beni aldatıyomusun diyorum neden aldatiyim seni saçmalama diyo sora bana açıklama yapıyo ben kadın seviyorum ama estetik olduğu için ama seni neden aldatiyim diyo

Güldüm ama ben ya.
Benimki de öyle aksiyonlar yapıyor uykudayken.
Acaba diyorum, alamadığı öfkesini uyuyor gibi görünüp mü alıyor Biraz baskın biriyim
Çok gergin ve beyin böyle oyunlar oynuyor ona.Mutlaka işteki olayları kafaya takıyordur,stres zor iş.

Gözlerim doldu resmen. Annelik işte...

Yastiginin altinda şok cihazi bulundur :) şaka maka basit bir konu degil bence. Varsa tedavisi bir an once baslasin canim.

Herşey tamam da fareyi niye ısırıyor onu anlamadim her gece acaba bugün başıma ne gelecek diye yatiyorsunuzdur siz çok heyecanlı şaka bir yana doktora gitsin mutlaka eşiniz Allah muhafaza yarın Birgün daha ciddi bişey yapabilir

Stresli bir dönemden mi geçiyor? Öyle dönemlerde olur çünkü. Biraz kafasınız dağıtmaya ihtiyacı vardır.

Hahahahah çok güldüm ya alamadığı öfkesini alıyo demek

[
Ay çok güldüm bizim evde de ben varım konuşan horlayan eşim sadece yastığa sarılırda uyur tek sıkıntısı o dur. eşim yastık ben
genelde o yastığı fırlatıp atasım geliyo benimde bi de yetinmedi kendine sarılma yastığı aldı ya ben ne güne duruyorumbu da malum yastık

Eklentiler

• image.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 357
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…