Eşim beni korkutuyor kızlar yardım

Isırmak da kötü olmuş yani. Hazır ısırmışken can havliyle oldu deyip bi tane vururdum ben ben de rüyamda bir şeye kızıp arada tekme atıp yataktan itmeye çalışırım da eşinin durumu daha vahim

Bende ıssırılarak uyanacağımı bilmedim ki olayın şoku vardı 1 saat atlatamadim
Normal zamanda yapsa kafasını kırarım da uyku işte..

Ay çok güldüm bizim evde de ben varım konuşan horlayan eşim sadece yastığa sarılırda uyur tek sıkıntısı o dur. eşim yastık ben

Benim eşiminde gece peteğe tekme duvara yumruk atmışlığı var
Allah tan bana dönük yatmıyordu o esnada
Eve hırsız girmiş , hırsızı dövüyormuş :)
Birde sağına yattı diyelim sol elinin avuç içini yüzüne dayayıp dirseği havada olacak şekilde uyuyabiliyor arada kolunu itip deviriyorum farkedersem :)

Allahtan çok sık olmuyor bunlar

Benim eşim yoğun çalıştığı dönem esinizden farksızdıuykusunda işini anlatıp,sorularıma cevap
verirdi..

Birgün otururken uyumuş içeri bir girdim
-aşkım napiyosun burda?
.otobüs bekliyorum
-saçmalama ne otobüsü
.halk otobüsü
Öyle gülerdim ki haline korkmaya fırsat bulamazdim
Zamanla geçer diye umuyorum.

Bana daha fazla zarar vermeyeceğini bilsem korkmamda bu yumruk ve ıssırık olayından sonra bir miktar korkuyorum

Ben burnuma hamile iken yumruk yediğimi bilirim uyandığı zamanda da senin kablo sahasında ne işin var diyor hala uykuda yani tamamen iş stresi olduğunu anlamıştım sonra sonra anlat bana neler yaşıyorsun iş yerinde konuşalım merak ediyorum neler yapılıyor dedim Anlata anlata bitirdim bu durumu çok nadir artık konuşması vs .. bir de takıntılı bir insan ise daha kötü rüyada prensiplerini bile sayıyordu o derece

yazık nasıl bir bilinçaltı var eşinin adam neler yaşıyor acaba

bence onun ruh sağlığı senin de hem ruh hem beden sağlığın için doktora gitmesi lazım

Anlat durumu canım doktora gidin yatmadan bı nas Felak oku üfle üstüne canım ayrtel Kürsi falan da oku

Nisanliyken bayramda bizde kaldı eşim cami yumruklamış gece uykusunda Allah'tan kırılmamış evlendik konuşmalar bagirmalar kalkıp yatakta oturmalar en son bagirisiyla uyandım bir baktım yatak odasının camını açıyor adam gidecek camdan çıkmaya uğraşıyor kalktım tuttum hemen geri çektim yine birgün uyurken kime vurduysa yüzüme bir tokatla uyandım bi bağırdım sen kime vuruyorsun diye ödü koptu ben sana mi vurdum diye zamanla geçti bizimki arada bir kalkıp sessiZce oturuyor aşkım yat dedim mı yatıyor başka birseyi kalmadı artık ama benimkinin askerlikten kalma düşün adam 34 yaşında anca bu yıl atlattı 13 yıl sonra

yatağınızı sirkeyle silin aynı durumu yıllar önce bende yaşamıştım yaşlı bir teyze ilişki sırasında ,erkekten gelen sıvı yatağa akarsa öyle olabilir demişti alez kullanıp yıkarsın korkma tabi başka psikolojik sıkıntılar varsa dr görünsün

Dayım askerden yeni geldiğinde evdekileri kaldırıp sıraya dizermiş

Eğer dönemsel bir durumsa stresten kaynaklı olabilir diye düşünüyorum

Eğer devamlıysa yardım alabilirsiniz. Gecenin bir yarısı o şekilde uyanmak beni de korkuturdu

Hahahahahahhahaha ne şanslısınız ya her gece ayrı bir eğlence.

Benimki de arada beni dürtüp kavanozları aldın mı falan gibi manasız sorular sorar.

Ya tek tek okudum çok komikkkkk
Bnmkide anca dişlerini gıcırdatsın ya millet neler yaşıyo
Bnmki bazen bacaklarını topluyo ay sizinkler çok iyi

Iyimi ? Emin ol hiç yaşamak istemezsin bak uykusuz uykusuz işe geldim ayakta uyuyorum şuan
Bu gecede farkli odada bikac saat uyuyup kendimi geceye hazirlamam lazim ne olur ne olmaz

Iyimi ? Emin ol hiç yaşamak istemezsin bak uykusuz uykusuz işe geldim ayakta uyuyorum şuan
Bu gecede farkli odada bikac saat uyuyup kendimi geceye hazirlamam lazim ne olur ne olmaz
Ay ne komik yaaa o ısırsa kolumu bn o hırsla tekmeyle yere dğşürsem hay allahım ya bnmkide eğlenceli mi allahına aaaaanca diş gıcırdata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…