Eşim beni kullanıyor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki farklı bir sorun vardır ama siz onun tavrını kisisellestirmissinizdir

Afedersnz erkklere bşey geldimi ötesini berisini dusunmuyorlar o an o sey olacak ohh iş bttide don kıcı yat denilen sozler hakaretler kuslukler unutlur gder cok adice

kullanmış tabi akıllım..dışarıdaki kadına gitse para verecek..evdeki varken niye dışarıdakine para harcasın..gıcık bir kocan varmış

Gittim konuştum. Madem tavrında bir değişiklik yoktu bugünkü şey neydi öyle dedim. Yaa off falan yaptı. Kendimi nasıl hissettirdigin hakkında bir fikrin var mı dedim. Ne kadar aşağılayıcı birşey yaptığının farkında mısın dedim. Ne alakası var öyle olsa birlikte bahçede yemek yer mıydık konuşur muyduk dedi ( çocuk la beraber akşam yemeği ni bahçede yedik o istedi. Biraz konuştu ama soğuk soğuk. Eve geldikten sonra da yine kötü davrandı bana hala öyle) ne bekliyordun canım cicim mı olucaz falan dedi. Bizim aramız duzelmeyecek diyor bir de. Ayrılma noktasına geldik de. Bu adam ne yapmaya çalışıyor. En sonki konuşmamizda böyle devam edecekse ayrılalım.dedi.

Offf
Ne kadar edilgen bir konumda bahsetmissiniz kendinizden, küstü, yataga atti, sevişti, o esnada siz ne yapiyordunuz diye sorasim geldi.
Offf öyle bir yerden vurdunuz ki yüzüme çarptı . Hiç farketmemisim bile.

Sizin önceki konularıda hatırlıyorum değişen birşey olmamış esinizle ilişkinizde, çözülemeyecek şeyler değillerdi sanki

Valla mi? nasıl bir duygu. Erkekler kulubu de olsa beyler de aynı başlıkta konu acar mi sence. O hissiyati yaratıyor mu
Aslında ben kadınların hiç adil olduğunu düşünmüyorum.hani hep deriz ya biz kadınız diye.aynı şeyi eşimiz yapsa çok alınacağımız şeyi biz yapsak o kadar abartılacak bişey olmadığını düşünürüz. Biz yapabiliriz niye çünkü biz daha hassasız daha inceyiz erkekler daha düz düşünür.ama genel olarak küslük konuşmamak çok kötü bir davranış . O hissiyatta dedim ya abartılacak bişey değil o an canın istiyor zaten eşin de yapmak zorunda gibi gibi zaten erkeklerin canına minnet .

Babannemin çok önemli öğütleri vardı Aman kızım kocanla aranda ne yaşanırsa yaşansın sofraya ve yatağa küsme sonra yine tavrını yap derdi..zira biz tutamadık babannemin öğütünü galiba eşinizde böyle düşünüyor..sofraya ve yatağa küsmeyim diyo

Eşiniz ayıp etmiş yaptığı terbiyesizlik sen affetme o kim de sana trip atıyor

Siz de itiraz etmediginize gore
Sorun yok,sizin tabirinizle herkes birbirini kullanmis oluyor

e adam bir adim atmış siz konuşun öyleyse ,ne bilim öyle sey olduktan sonra insan nasıl küs kalır

Ilk defami boyle bir sey yapti ?
Ilk defa kus kalisiniz degildir, ne guzel iste kusseniz bile sizi arzulamis.

Olumlu bakin olumlu
Konuyu bilmeyince simdi ancak bu kadar yorumlayabildim, ne bilim belki size nazlaniyodur.

Acik acik konus sanki ne var bu esiyle dusman gibi kin tutanlari ben anlamiyorum.bence burda sordugun gibi onada sor direk

Bu şekille işine geldiği gibi davranması açık açık ihtiyaç gidermek olmuş, ben asla eşimin yada başkasının bana böyle hissettirmesine izin vermem, bidaha sizde vermeyin lütfen evli olmak herşey mübah demek değildir hiç hoş bir durum olmamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…