- 2 Şubat 2018
- 169
- 80
- 48
- 36
- Konu Sahibi Minikellerr
-
Ne kadar pozitifsinizSevişmek ayrı küslük ayrıçok da şeyetmeyin sormuşsunuz ya şey muamelesi mi yaptı diye aranızda nikah var öyle bir muamele söz konusu bile olamaz kendinizi doldurmayın küs olsanız da aranızdaki ateş baki ne güzel işte
Bir daha asla yapamaz zaten izin vermemO halde birdaha buna düşme. Yada konuşmayı bir dene.
Belki farklı bir sorun vardır ama siz onun tavrını kisisellestirmissinizdirHanımlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Direk konuya giriyorum. Eşimle çok büyük bir kavga ettik ve bir haftadır konuşmuyor benimle. Zaten kusmeyi pek sever. Bugün dışarıdan geldi birden beni afedersiniz yatağa attı resmen. Ben de bu sekilde barıştık herhalde diyorum kendi kendime. Ama daha sonra aynı tavrını devam ettirdi ki hala öyle.
Bu adam şimdi beni kullandı değil mi
Resmen ihtiyaç giderir gibi. Resmen başka birsey muamelesi yaptı bana yanlış mı düşünüyorum?
Fikirlerinize değer veriyorum. Teşekkürler şimdiden .
Afedersnz erkklere bşey geldimi ötesini berisini dusunmuyorlar o an o sey olacak ohh iş bttide don kıcı yat denilen sozler hakaretler kuslukler unutlur gder cok adiceHanımlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Direk konuya giriyorum. Eşimle çok büyük bir kavga ettik ve bir haftadır konuşmuyor benimle. Zaten kusmeyi pek sever. Bugün dışarıdan geldi birden beni afedersiniz yatağa attı resmen. Ben de bu sekilde barıştık herhalde diyorum kendi kendime. Ama daha sonra aynı tavrını devam ettirdi ki hala öyle.
Resmen ihtiyaç giderir gibi. Resmen başka birsey muamelesi yaptı bana yanlış mı düşünüyorum?
kullanmış tabi akıllım..dışarıdaki kadına gitse para verecek..evdeki varken niye dışarıdakine para harcasın..gıcık bir kocan varmışHanımlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Direk konuya giriyorum. Eşimle çok büyük bir kavga ettik ve bir haftadır konuşmuyor benimle. Zaten kusmeyi pek sever. Bugün dışarıdan geldi birden beni afedersiniz yatağa attı resmen. Ben de bu sekilde barıştık herhalde diyorum kendi kendime. Ama daha sonra aynı tavrını devam ettirdi ki hala öyle.
Offf öyle bir yerden vurdunuz ki yüzüme çarptı . Hiç farketmemisim bile.Ne kadar edilgen bir konumda bahsetmissiniz kendinizden, küstü, yataga atti, sevişti, o esnada siz ne yapiyordunuz diye sorasim geldi.
Bir kaç defa yapmıştımEşiniz hayatta hep yapmak isteyipte yapamadigim şeyi yapmış.
Bir gün bende deneyecegim
Valla mi?Bir kaç defa yapmıştımama sonrasında düşününce çok saçma geliyor. Amaaan gelirse de gelsin
Sizin önceki konularıda hatırlıyorum değişen birşey olmamış esinizle ilişkinizde, çözülemeyecek şeyler değillerdi sankiGittim konuştum. Madem tavrında bir değişiklik yoktu bugünkü şey neydi öyle dedim. Yaa off falan yaptı. Kendimi nasıl hissettirdigin hakkında bir fikrin var mı dedim. Ne kadar aşağılayıcı birşey yaptığının farkında mısın dedim. Ne alakası var öyle olsa birlikte bahçede yemek yer mıydık konuşur muyduk dedi ( çocuk la beraber akşam yemeği ni bahçede yedik o istedi. Biraz konuştu ama soğuk soğuk. Eve geldikten sonra da yine kötü davrandı bana hala öyle) ne bekliyordun canım cicim mı olucaz falan dedi. Bizim aramız duzelmeyecek diyor bir de. Ayrılma noktasına geldik de. Bu adam ne yapmaya çalışıyor. En sonki konuşmamizda böyle devam edecekse ayrılalım.dedi.
Aslında ben kadınların hiç adil olduğunu düşünmüyorum.hani hep deriz ya biz kadınız diye.aynı şeyi eşimiz yapsa çok alınacağımız şeyi biz yapsak o kadar abartılacak bişey olmadığını düşünürüz. Biz yapabiliriz niye çünkü biz daha hassasız daha inceyiz erkekler daha düz düşünür.ama genel olarak küslük konuşmamak çok kötü bir davranışValla mi?nasıl bir duygu. Erkekler kulubu de olsa beyler de aynı başlıkta konu acar mi sence. O hissiyati yaratıyor mu
Babannemin çok önemli öğütleri vardıHanımlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Direk konuya giriyorum. Eşimle çok büyük bir kavga ettik ve bir haftadır konuşmuyor benimle. Zaten kusmeyi pek sever. Bugün dışarıdan geldi birden beni afedersiniz yatağa attı resmen. Ben de bu sekilde barıştık herhalde diyorum kendi kendime. Ama daha sonra aynı tavrını devam ettirdi ki hala öyle.
e adam bir adim atmış siz konuşun öyleyse ,ne bilim öyle sey olduktan sonra insan nasıl küs kalırHanımlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Direk konuya giriyorum. Eşimle çok büyük bir kavga ettik ve bir haftadır konuşmuyor benimle. Zaten kusmeyi pek sever. Bugün dışarıdan geldi birden beni afedersiniz yatağa attı resmen. Ben de bu sekilde barıştık herhalde diyorum kendi kendime. Ama daha sonra aynı tavrını devam ettirdi ki hala öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?