Eşim beni kullanıyor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçenlerde bir üye konu açmıştı " eşimle konuşmuyorum ama acayip arzuluyorum " diye. Herkes olabilir ne var ki bunda . Git seviş sonra yine tavır yap nikahlı kocan değil mi dedi. Biz kadınlar çok fenayiz. Olayı hep kendimize yontuyoruz.

İyide tecavüz mü etti elinizi kolunuzu bagladıda mı sevişti sizde küstünüz sonucta sizde karsılık verdiniz ya siz onu kullandıysanız
Bidahada küsken barısmadan yapmazsınız

Aynısını yaşasam suratına bakmam herhalde. Bildiğiniz meta gibi kullanmış sizi.

Sizin bu libidolar hayırdır dostum ya. Ben eşime küsken kolu koluma değse nasıl bana değersin diye dehşet ve vahşet saçıyorum, adamı kolu olduğuna bin pişman edip hayattan soğutuyorum resmen. Artık yaşadığınız yerin havasından mıdır suyundan mıdır helal olsun bu libidolara. Alkışşşşş

Eşiniz ayıp etmiş yaptığı terbiyesizlik sen affetme o kim de sana trip atıyor
siz biliyorsunuz galiba kavga sebeblerini belki bayan esine cookk kirici sözler söyledi adamda seviyor ama kirgindir ve genede esiyle sevisiyor bence bu cok guzel birsey ask varki adam yatiyor sevmese sevismez erkekler okadarda öküz deil sevmedigi cinsel arzu hissetmedigi kadina ellemez haaa sapiklar konu disi yalniz ve o kim dediginiz kocasi trip kadinlarin hakkiymis gibi düsünmeyin ve sekste erkekler icin yaratilmamis belki esi öyle düsündü karim özlemmistir diye illa comak sokacaksaniz o baska buyrun meydan sizin

ayyy evet haaa yasadigi sey sanki coook kötüymüs gibi kullanmis da kullanmis diyip duruyor herkes sevgilisi olsa okay diyecem de

nerde yasiyorsun kiz sen

seni beden olarak gormesi cok kotu ya gurur kirici bi durum.

Yaptığı saçmalık ama düşünüyorum da seni sevmese gider dışarda birsuru pislik var yapar yapacağını yine karısısın gelmiş işte

Yaptığı saçmalık ama düşünüyorum da seni sevmese gider dışarda birsuru pislik var yapar yapacağını yine karısısın gelmiş işte
Böyle bir teselli çeşidi olabilir mi? Bir hafta küs kaldı ki diye karısını aldatacak adam, hiç olmasın daha iyi zaten. Başkasına gitmedi sana geldi demek ki bile tuhaf yani, gitmemesi lütuf değil ki.

Aynen. Onlar hayatta beni kullandı diye düşünmez. Oh ne iyi oldu böyle kusluge can kurban derler. Hem dirdir yok çoğu erkeğe göre kavga sonrası sorunu konuşmak kadının yaptigi bir dırdır. Ne gerek var o kadar uzatmaya ve kesin çok buyutuyorsun çok abartiyorsun derler hem de üstüne sevişmek dondurmali baklava gibi. Oh misss

Kullandı ne ya?
Sende istemişsin yapmışsın
Evliyken de var mı bu kullanma muhabbeti?
Kadınlar neden seksi erkeklere bir ödül olarak görür hiç anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…