- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi Minikellerr
-
Olan olmuş, öpülen yanağını davasını geçtim ama lütfen bana korunduğunuzu söyleyin.Bizim aramız duzelmeyecek diyor bir de. Ayrılma noktasına geldik de. Bu adam ne yapmaya çalışıyor.
siz biliyorsunuz galiba kavga sebeblerini belki bayan esine cookk kirici sözler söyledi adamda seviyor ama kirgindir ve genede esiyle sevisiyor bence bu cok guzel birsey ask varki adam yatiyor sevmese sevismez erkekler okadarda öküz deil sevmedigi cinsel arzu hissetmedigi kadina ellemez haaa sapiklar konu disi yalniz ve o kim dediginiz kocasi trip kadinlarin hakkiymis gibi düsünmeyin ve sekste erkekler icin yaratilmamis belki esi öyle düsündü karim özlemmistir diye illa comak sokacaksaniz o baska buyrun meydan sizinEşiniz ayıp etmiş yaptığı terbiyesizlik sen affetme o kim de sana trip atıyor
ayyy evet haaa yasadigi sey sanki coook kötüymüs gibi kullanmis da kullanmis diyip duruyor herkes sevgilisi olsa okay diyecem deGeçenlerde bir üye konu açmıştı " eşimle konuşmuyorum ama acayip arzuluyorum " diye. Herkes olabilir ne var ki bunda . Git seviş sonra yine tavır yap nikahlı kocan değil mi dedi. Biz kadınlar çok fenayiz. Olayı hep kendimize yontuyoruz.
nerde yasiyorsun kiz senSizin bu libidolar hayırdır dostum ya. Ben eşime küsken kolu koluma değse nasıl bana değersin diye dehşet ve vahşet saçıyorum, adamı kolu olduğuna bin pişman edip hayattan soğutuyorum resmen. Artık yaşadığınız yerin havasından mıdır suyundan mıdır helal olsun bu libidolara.Alkışşşşş
Evimde siz?nerde yasiyorsun kiz sen
Bugün de siz onu yatağa atın.Hanımlar gece sarıldı yatağa bile gelmiyordu. Geldi ve sarılıp yattı. Bugün de eh işte konuşuyor sayılır.
Yaptığı saçmalık ama düşünüyorum da seni sevmese gider dışarda birsuru pislik var yapar yapacağını yine karısısın gelmiş işteHanımlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Direk konuya giriyorum. Eşimle çok büyük bir kavga ettik ve bir haftadır konuşmuyor benimle. Zaten kusmeyi pek sever. Bugün dışarıdan geldi birden beni afedersiniz yatağa attı resmen. Ben de bu sekilde barıştık herhalde diyorum kendi kendime. Ama daha sonra aynı tavrını devam ettirdi ki hala öyle.
Bu adam şimdi beni kullandı değil mi
Resmen ihtiyaç giderir gibi. Resmen başka birsey muamelesi yaptı bana yanlış mı düşünüyorum?
Fikirlerinize değer veriyorum. Teşekkürler şimdiden .
Böyle bir teselli çeşidi olabilir mi? Bir hafta küs kaldı ki diye karısını aldatacak adam, hiç olmasın daha iyi zaten. Başkasına gitmedi sana geldi demek ki bile tuhaf yani, gitmemesi lütuf değil ki.Yaptığı saçmalık ama düşünüyorum da seni sevmese gider dışarda birsuru pislik var yapar yapacağını yine karısısın gelmiş işte
Aynen. Onlar hayatta beni kullandı diye düşünmez. Oh ne iyi oldu böyle kusluge can kurban derler. Hem dirdir yok çoğu erkeğe göre kavga sonrası sorunu konuşmak kadının yaptigi bir dırdır. Ne gerek var o kadar uzatmaya ve kesin çok buyutuyorsun çok abartiyorsun derler hem de üstüne sevişmek dondurmali baklava gibi. Oh misssAslında ben kadınların hiç adil olduğunu düşünmüyorum.hani hep deriz ya biz kadınız diye.aynı şeyi eşimiz yapsa çok alınacağımız şeyi biz yapsak o kadar abartılacak bişey olmadığını düşünürüz. Biz yapabiliriz niye çünkü biz daha hassasız daha inceyiz erkekler daha düz düşünür.ama genel olarak küslük konuşmamak çok kötü bir davranış. O hissiyatta dedim ya abartılacak bişey değil o an canın istiyor zaten eşin de yapmak zorunda gibi gibi zaten erkeklerin canına minnet .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?