- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Sen düşüncelerin neyse söyle kırmadan. Anlamıyorsa sırf kendi huzurun için sıkıntı yapma ve kayınvalidenle git.Kızlar eşimin erkek kuzeninin kınası için ve ardından düğün,tatil diye yıllık izin aldık.Cuma gideceğiz,işten sonra yorgun argın yola koyulacağız ve gece 12 gibi kayınvalidemlerde olacağız.Ertesi gün de kına günü kendime basit bir makyaj ve saç yaptıracaktım.Eşim bugün kuzeniyle konuşmuş kınasında eş adayı taht istemiş tahtı götürelim imam nikahında da şahidim ol demiş.Ki bu kuzenler çalışan oldukları için benim ne kınama ne de düğün çıkışıma gelebilmişlerdi.Eşim de tamam aneksenamunnla gelirim demiş ama arabada yer yokmuş.Kına akşamın köründe ama eşim sabah 10 da gidecekmiş.Sabah 9 da da beni ve görümcemi kuaföre götürürmüş.Benim yorgun argın sabahın köründe kuaföre gidip makyajımı yaptırmam saçma değil mi?Böyle diyince o zaman babam götürür annem götürür dedi erken gitmek istemiyorsan.Ben süslenicem onlar beni beklicek olur mu öyle şey.Neyse sesim düştü neyden çekiniyorsun dedi.Görümcemle kalcaz diye çekiniyorum diye düşündü galba ama alakası yok.Eşimle kınaysa düğünse bir çift gibi beraber gitmek isterdim.Kayınvalidemler de öğlen çıkarmış yola.Sabahın köründe bir insan neden kınaya gider anlamış değilim.Kendi köyleri olduğu için sanırım.Benim kınamda 3 saat durup kına bitmeden kaçtılar.Ben de bozuldum beni yalnız bırakıp gitmesine çok saçma geldi.
Sen düşüncelerin neyse söyle kırmadan. Anlamıyorsa sırf kendi huzurun için sıkıntı yapma ve kayınvalidenle git.
Açıkca eşime Anlatırım. Baktım eşim çok umursamıyor. O zaman bir daha anlatırım
Düğün zamanı olur böle şeyler bilemesseniz sizin kınanızda Ne olduda duramadılar.Madem bu kadar önemsiz sizin için evde yapın saçınızı makyajınızı
Kayinvalidenin kacta gidecegine takilma sen seni ilgilen kisim esin tamamen :)Kızlar eşimin erkek kuzeninin kınası için ve ardından düğün,tatil diye yıllık izin aldık.Cuma gideceğiz,işten sonra yorgun argın yola koyulacağız ve gece 12 gibi kayınvalidemlerde olacağız.Ertesi gün de kına günü kendime basit bir makyaj ve saç yaptıracaktım.Eşim bugün kuzeniyle konuşmuş kınasında eş adayı taht istemiş tahtı götürelim imam nikahında da şahidim ol demiş.Ki bu kuzenler çalışan oldukları için benim ne kınama ne de düğün çıkışıma gelebilmişlerdi.Eşim de tamam aneksenamunnla gelirim demiş ama arabada yer yokmuş.Kına akşamın köründe ama eşim sabah 10 da gidecekmiş.Sabah 9 da da beni ve görümcemi kuaföre götürürmüş.Benim yorgun argın sabahın köründe kuaföre gidip makyajımı yaptırmam saçma değil mi?Böyle diyince o zaman babam götürür annem götürür dedi erken gitmek istemiyorsan.Ben süslenicem onlar beni beklicek olur mu öyle şey.Neyse sesim düştü neyden çekiniyorsun dedi.Görümcemle kalcaz diye çekiniyorum diye düşündü galba ama alakası yok.Eşimle kınaysa düğünse bir çift gibi beraber gitmek isterdim.Kayınvalidemler de öğlen çıkarmış yola.Sabahın köründe bir insan neden kınaya gider anlamış değilim.Kendi köyleri olduğu için sanırım.Benim kınamda 3 saat durup kına bitmeden kaçtılar.Ben de bozuldum beni yalnız bırakıp gitmesine çok saçma geldi.
Ben yanimdaolmanı istiyorum. Beraber yapalım herseyi deyin. Yok mu başka kuzeni bilmem nesi bekar onlarla yapsınlar. Sizin gönlünuz yoksa.Neyi anlatayım yani ne diyeyim ki?gitme mi diyeyim
Amaaan bosver gecmisi simdi bunlari dusunup dert edinme kendine. Sende kendi havanda takil. O zaman esin ister istemez uyum saglar. Ama yuzu dusuk mutsuz durursan bu sefer herkesin tepkisini cekersin. O yuzden gereksiz gerilme birak esin erken gitsin sen oglen cik ne farkeder. Gideceginiz son kina ya da son dugun degil sonucta. Bir dahakine insallah..
Vallahi ben anlamadım. Neden sizi birisi kuaföre götürüyor? Siz en uygun zamanda kendiniz gidin.
Erkek erkeğe bişeyler yapacaklardır sabahtan buluşup...sabahın köründe ne tahtı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?