Eşim beni kuzeninin kınasında yalnız bırakıp gidecekmiş...

Ben olsam yine kendi başımın çaresine kendim bakmak isterdim.
Kaybolmazsın ki.
Sora sora Bağdat bulunur demişler.

Kaybolmam tabi ki.Çıkarım etrafta varsa giderim ama otobüsle bir yere gitmek yarım saat.Evdekilere kuaföre gidiyorum desem ben bırakırım diyecekler hem görümcemi de götürmek isteyecekler.Sorun o değil.5 dkda inilecek bir yer olsa kuaför tamam derim ama baya zaman alıcak gidip gelmek beni bırakmazlar

Bence takılmayın böyle şeylere. Sizinde yarın birgün yakınınız için böyle istekleriniz olabilir. Anın tadını çıkarın. Evde yapın saçınızı hafif bir makyaj yeterli. Sonra kına da eşinizle oynayın gülün.

Tam gorumcesiz konu diyecektim, görümce ile yalnız kalmamak için dert etmişsiniz.

Sacinizi, Makyajınızı kendiniz yapın, zaten basit bir şey yapacağım diyorsunuz.
Istediğiniz saatte evden çıkın, kendiniz gidin..

İlk gorumceyle alakasi yok demissiniz
sonra da bunu yazmissiniz ...
O insanlar kocanizin ailesi , sizin dusmaniniz degil ....
Bu kin ofke nefret niye ...
Sizin gecinmeye niyetiniz yok galiba

Eşimin teyze oğlu düğününde bizim arabayı gelin arabası yapmak istedi. Eşim sabah gitti arabayı süsletti, kız evine gidecek tepsiler falan varmış onları götürdü, akşamüstü eve geldi, yemek yedi, gelin almaya gitti. Ben de kocam yokmuş gibi kp, kv, görümce, enişte, yeğenler, kendi çocuklarım... Allahtan annemle babam da geleceklerdi de onların arabayla gittim yoksa arabaya bile sığmayacaktık. düğün zamanı olur böyle şeyler takılmamak lazım.

Düğün zamanı olur böyle şeyler, eşinizle gitmek isteyebilirsiniz ama kayınvalidenizle gitmenizi de problem etmeye gerek yok bence.

Memleketlere gidince yanlız kalma durumu her türlü oluyor, her daim eslerimizle dip dibe olamayız sonuçta. Ailesinin yanına gidebiliyorsak, eşimiz olmadan onlara da vakit geçirebilmeliyiz.

Düğün zamanı böyle şeyler sorun yapılmaz bence kendinizde gidebilirsiniz görümcenizle çocuk değilsiniz ya

Ben hic bisey anlamadim esiniz sabah dugun evinemi gidecek sizde kp le gidin onlarda erken gidecekmis heralde anladigim bu yine orda beraber olmayackmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…