- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Aklıma gelmemişti gerçekten ne alaka
Ben olsam yine kendi başımın çaresine kendim bakmak isterdim.Bilmediğim bir büyük şehir...
Ben olsam yine kendi başımın çaresine kendim bakmak isterdim.
Kaybolmazsın ki.
Sora sora Bağdat bulunur demişler.
Kuzenleri gelmediKinaniza geldiler mi gelmediler mi anlayamadim
Üç saat durup gittiler demissiniz, onlar başkasi mi?Kuzenleri gelmedi
Üç saat durup gittiler demissiniz, onlar başkasi mi?
Bence takılmayın böyle şeylere. Sizinde yarın birgün yakınınız için böyle istekleriniz olabilir. Anın tadını çıkarın. Evde yapın saçınızı hafif bir makyaj yeterli. Sonra kına da eşinizle oynayın gülün.
Rica ettiği için kıramamıştır belki hazır izinlisiniz diyeÖyle yapıcam artık napayım.Kuzenine tamam dedikten sonra bana haber veriyor sanki fikrimi alıyormuş gibi görünmek için.Hiç inandırıcı değil
O zaman sende gitmeden araştır kuaför ws...rezervasyon yaptır ondan sonra atla taksiye git ben tek başıma gidicem rahat edemem yanımda biri varken deErkek erkeğe bişeyler yapacaklardır sabahtan buluşup...sabahın köründe ne tahtı ya
O zaman sende gitmeden araştır kuaför ws...rezervasyon yaptır ondan sonra atla taksiye git ben tek başıma gidicem rahat edemem yanımda biri varken de
İlk gorumceyle alakasi yok demissinizKaybolmam tabi ki.Çıkarım etrafta varsa giderim ama otobüsle bir yere gitmek yarım saat.Evdekilere kuaföre gidiyorum desem ben bırakırım diyecekler hem görümcemi de götürmek isteyecekler.Sorun o değil.5 dkda inilecek bir yer olsa kuaför tamam derim ama baya zaman alıcak gidip gelmek beni bırakmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?