Eşim beni kuzeninin kınasında yalnız bırakıp gidecekmiş...

Eşimle kınaysa düğünse bir çift gibi beraber gitmek isterdim.
Sanki mekan girişinde kırmızı halıda poz vereceksiniz objektiflere. Altı üstü köyde kınaya gidiyorsunuz. Ayrı ayrı gitseniz de orada birlikte oturursunuz zaten, neden böyle bir şart var anlamadım. Her zaman böyle olsa kızmakta haklısınız ama ilk defa eşinizden böyle bir şey rica edilmiş belli ki. Kendileri düğün sahibi yakını oldukları için erken gitmeleri de normal. Burada bir tuhaflık göremedim. Bence siz de tadını çıkarın.

hatta beraber bile oturmazlar koylerde kinalarda kadin erkek ayri oturuldugunu dusunuyorum ben nedense. bosuna abarti, kendine de cevresine de hayati zehir etme durumu. ne desek dinlemiycek zaten.

hatta beraber bile oturmazlar koylerde kinalarda kadin erkek ayri oturuldugunu dusunuyorum ben nedense. bosuna abarti, kendine de cevresine de hayati zehir etme durumu. ne desek dinlemiycek zaten.
Evet kayınvalide evi falan can sıkıcı şeyler, anlıyorum ama mızıklanmak için daha yaratıcı bahaneler bulunabilirdi diye düşünüyorum.

Bunu sorun yapmayın daha doğrusu sorun edecek bişey değil kiii bu güzel kına düğün gününü kendinize zorlaşturmayın hiç bir düğüne kınaya eşimle gidemedim hep ya sağdıç yada gelin arabası olur hatta sende gel der kızarım beni sürükleme diye süs pus saö makyaj aceleye getirme derim ne mutlu size kuzenler yan yana sizin düğün kınayıda ortaya atmayın yaşandı bitti

bence olayı fazla kişiselleştirmissiniz. düğünden önce size gelme gitme yardım etme gibi şeyler sizin için yapılmaz. sizi tanimazlar etmezler çünkü. esiniz kayinbabaniz ve kayınvalideniz kafasina takmalı. onlar takmadığına göre??

ben sizin yerinizde olsam aksam su saatte gidicem kuaföre ben kendimi ona göre ayarlamistim, taksiyle mi geciyim beni alir misin derim.

Yahu salın şu adamları biraz. Adam sana bir sürü alternatif sunmuş, he de geç birine. Her yere tin tin beraber gitmek zorunda değilsiniz. Eşimin halası oğlunun düğünü oldu yaz başında, eşimde sadıç oldu. Teee sabahtan kalktı benimki, gelinin evi 1 saatlik uxaklıktaydı gelin arabasını eşim sürdü, banada arabasını bıraktı. Ben de düğün vaktine kadar evdeydim, düğün saati hazırlandım, eşime de en güzel masayı ayır aşkım geliyorum dedim, bindim arabaya gittim. Arabam olmasa taksiye biner giderdim. Abartmayın Allah aşkına.

Kuzenler beraber olmak istiyor bence de abartacak bir şey yok. Benim de kuzenimin düğünü var yakında ve şehir dışından gelen tüm kuzenler buluşacağız. Kocamı ve kızımı tüm gün görmem herhalde

Kendi düğününüzle bile kiyaslamışsınız , yorucu değil mi böyle detaylar düşünmek.

Bir iki günlük bir yoğunluk olacak, düğün zamanlarında hep böyle şeyler oluyor, idare etmelisiniz.

Suratı asık modu düşük, kaprisli tipler olur ya hem kocasını hem gittiği evi bezdiren öyle biri olmak istemiyorsanız tabi.

Herkes kendi başının çaresine bakmalı.

Benim aklima takılan sabahın köründe ne tahtı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…