- 9 Ağustos 2020
- 239
- 157
- 103
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
Böyle bir kocaya destek olmak için ne iyi yapmış da bekarlıkta aldığınız evi satmışsınızmaddi anlamda kendimizi biraz daha toparlayabilmek adına kendime ait olan evimi sattım
35 bin lira geliri var. Güya benim ibanıma atılacaktı. Eşim kendi ibanını vermiş. 10 bin lira atıyor bana sadece, kalanını o yönetiyor.Ev size aitti sattınız araba alıp kiraladınız
Ordan gelen parayı kim kullanıyor ?
O kadar haklısınız ki. Çok yüz aldıArpası fazla gelmiş
Sonradan çok pişman oldum. Kıymetini de bilmedi zaten. Keşke satmasaydım, çok haklısınız.Keşke evi satmasaydin. Satmamalıydın.
Maalesef öyle bir aptallık yaptım. Sırf biraz daha iyi olalım diye. Evet, kiradayız.Ben mi yanlis anliyorum siizn evlenmeden once alinmis kendinize ait evi borclar icin saattiniz mi gercekten?
Ve suan kirada misiniz.
Ne olur gözümü aç. Afedersin ama tabiri caizse mala anlatır gibi anlat bana.Çok fena ketenpereye gelmişsin 3 yılın içinde arkadaşım.
ne deseniz haklısınız. Evlatlarım iyi ki var yalnızca, onlar benim yaşama sevincim, sebebim. Gerisini aynen kabul ediyorumÜç senede 2 çocuk biraz az olmuş sanki. Senede 1 ile 3’e tamamlamalıydınız.
Kocasının borcu için ev satan kafaya ne diyeceğimi bilemedim.
Sizin manipüle edilmenize pek gerek yok sanki. O kadar efor harcamadan da ikna edilirsiniz bence.
Bilmedi işte. Yanarım yanarım ona yanarım.Böyle bir kocaya destek olmak için ne iyi yapmış da bekarlıkta aldığınız evi satmışsınızmaşallah o da pek bi kıymet bilmiş
Hemen gidip o parayı istiyor ve vermiyorsa evden gönderiyorsun35 bin lira geliri var. Güya benim ibanıma atılacaktı. Eşim kendi ibanını vermiş. 10 bin lira atıyor bana sadece, kalanını o yönetiyor.
Çok haklısınız, keşke yapmasaydım. Peki bunu, bu durumu ve bu memnuniyetsizliğini nasıl dile getirebilirim, cümlelerimi nasıl kurmalıyımKeşke evini satmasaydın. Rahata fazla alışmış hem senin ailen destek oluyor hem evini satmışsın. Bu beyefendi ne yapıyor tam olarak?
Unutmasın ki evini satmasaydın borçlarla uğraşacaktı. Kadir kıymet bilmeli çünkü herkes bunu yapmaz. Şahsen ben yapmazdım asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?