• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni manipüle mi ediyor?

35 bin lira geliri var. Güya benim ibanıma atılacaktı. Eşim kendi ibanını vermiş. 10 bin lira atıyor bana sadece, kalanını o yönetiyor.
Arabadan gelen aylık 35 bin ama sonuçta kira da ödüyorsunuz. Kirayı düşünce sanki kaç para kalıyor ki o 35 bin lira paradan? Onun yerine o evde otursaydınız daha kârlı değil miydi?

Onun dışında diğer konuda borçsuz evlendik yazmışsınız. Ne borcu için sattınız evi?

Hemen gidip o parayı istiyor ve vermiyorsa evden gönderiyorsun
Ya olamaz bu en cahil dediğin kadın bile bunu yapmaz
Hadi siz manipüle ediliyorsun aileniz ne diyor
Ay tam çıldırmalık konu
Ailesi de tam delirmelik önceki konusunda annesi sürekli kıza şükret diyormuş tam eski kafa tam.

Arabadan gelen aylık 35 bin ama sonuçta kira da ödüyorsunuz. Kirayı düşünce sanki kaç para kalıyor ki o 35 bin lira paradan? Onun yerine o evde otursaydınız daha kârlı değil miydi?

Onun dışında diğer konuda borçsuz evlendik yazmışsınız. Ne borcu için sattınız evi?
10 bin lira kalıyor. Kredi, kartlar. Bir kısmıyla da anneme destek oldum.

Konu sahibinin mesleği de var üstelik hemşire ama karşısındaki kadını eziyor o kadar yüz verilmiş ki kadından esirgiyor ay fenalık geldi yazarken
Allah aşkına gözlerimi açın, bana yol gösterin. Kendinizi yerime koyun, çok sıkıldım, bunaldım. Ben gözünde çok müsrif bir insanım. Kendi arkadaşlarının eşi mobilya aldırmamış evlenirken, nasıl olsa taşınacaklar diye eşyalı ev tutmuşlar. Akıla mantığa bakar mısınız?

Çok haklısınız, keşke yapmasaydım. Peki bunu, bu durumu ve bu memnuniyetsizliğini nasıl dile getirebilirim, cümlelerimi nasıl kurmalıyım
Öncelikle araba kirasını kendi ibanınıza gösterilmesini isteyin. Eşin kendi ibanını vermiş olabilir ama değiştirebilir. Kendi paran için eğilme iste lütfen.

Konu sahibinin mesleği de var üstelik hemşire ama karşısındaki kadını eziyor o kadar yüz verilmiş ki kadından esirgiyor ay fenalık geldi yazarken
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamaz derler
Bir konsol alacak yaptırımı yok evinde

Allah aşkına gözlerimi açın, bana yol gösterin. Kendinizi yerime koyun, çok sıkıldım, bunaldım. Ben gözünde çok müsrif bir insanım. Kendi arkadaşlarının eşi mobilya aldırmamış evlenirken, nasıl olsa taşınacaklar diye eşyalı ev tutmuşlar. Akıla mantığa bakar mısınız?
O zaman oyle bir kadınla evlenseydi adama bak. Asla boyle söylemlerine aldırış etmeyin, altta kalmayın. 3 senede 2 çocuk yapmayı bildiyse evin ihtiyaçlarını da giderecek. Siz sessiz kaldıkça tepenize çıkmış anlaşılan

O zaman oyle bir kadınla evlenseydi adama bak. Asla boyle söylemlerine aldırış etmeyin, altta kalmayın. 3 senede 2 çocuk yapmayı bildiyse evin ihtiyaçlarını da giderecek. Siz sessiz kaldıkça tepenize çıkmış anlaşılan
Evet evet kesinlikle böyledi. Sürekli bastırdı susturdu beni. Benim ailemden yüz aldı, ben kötülük olmasın diye hep sustum. Sonuç bu

Hayır, yanlış anlaşıldım. Ailesine çektiği kredi için değil. Evlilik birliği içerisindeki borçlar nedeniyle. Kredi, kartlar ve araba aldık onun bir kısım borçu vardı. Birazıyla da anneme destek oldum
Aracı kimin üstüne aldınız peki ? Yani direk kiracıyı arayıp tüm parayı size atmasını talep edebilir misiniz ?

Evet evet kesinlikle böyledi. Sürekli bastırdı susturdu beni. Benim ailemden yüz aldı, ben kötülük olmasın diye hep sustum. Sonuç bu
Anneniz hic birsey gormemis bir kadın tüm annelerimiz gibi o yüzden şükret diyor olabilir ama bu adamın şukurluk yani yok. Yatıp kalkıp o size şükretsin bence. Once kendiniz değerinizi bilin lütfen.

Maalesef öyle bir aptallık yaptım. Sırf biraz daha iyi olalım diye. Evet, kiradayız.

Aileniz agzini açmadi mi? Ve bu yaptiginiz şeye ragmen bi de daha size destek mi veriyorlar? Hepiniz cildirmiş olmalisiniz. 😦
Adam sizi soyup sogana cevirmiş hala soymaya devam ediyor. Kullaniliyorsunuz sadece.

Ne diyeceğimi şaşırdım bu kadar hata üstüne hata...
Ne olursa olsun o ev yokmuş gibi davranmalıydınız.
Günden güne çocuğun da masraflarıyla borçlanmışsınız. Nedeni de evlendiğinizde eşinizin önceden kalma ailesi için çektiği krediyi ödemesi...
Evi satma nedenimiz bu değil diyorsunuz ama gayet bu.
Eski konunuzda henüz hiç çocuğunuz yokken yazdığınız yazıya bakın:
Bana karşı çok saygısız. Hatta narsist olduğunu bile düşünüyorum. Kendi ne yaparsa yapsın haklı çünkü. Asla empati yok kırmaktan korkmuyor. Ki bu şahsiyet daha 3 gün önce ortak birikimimizden para alıyorduk, bir miktar fazla istediğim için( fuzuli bir harcama değil) yüzüme fırlatmaktan beter etti. Yeni yeni oturuyor taşlar.
Keşke böyle düşündüğünüz bir adamdan çocuk yapmasaydınız.
Bu mutsuzluk içinde olan iki küçük çocuğa olacak.
Gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum.

Back
X