- 9 Ağustos 2020
- 239
- 157
- 103
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
Satıp ne yapacaksın diyecek. O zaman ne diyetim?Asla adım atmayın. Çünkü böyle olunca hata bende ondan adım attım demiş olursunuz. Azıcık burnu sürtsün. Kaale alınmamak nasılmış görsün. Araba sizin üstünüyse arabayı satacağım deyin.
“Kendi param”a dönünce iş gururu kırılıyor. Hemen uzaklaşıyorkendi paramı nasıl istersem öyle harcarım diyin a a arsıza bak ya sizin paranızla sizi küçümsüyor
Ah keşke koyabilsem, o kadar zor ki.cidden mi?
konsolu falan geçinde evi yerine koymaya bakın, bu devirde kimsenin hatrına ev satılmaz çok ciddi birşey olması lazım sağlık gibi.
kirayı kendinize isteyin vermiyorsa evi onun borcu için sattığınızı kanıtlayan şeyler toplayın dava açın.
Evet evet. Hep olsun kızım çocuklarına düşkün, evine bakıyor. Bak ben neler çektim. Doğru söylüyorsunuz. Çok yüz verdim herkese.E tamam benımle muhattap olmadın bende şirketle oldum dersiniz . Yanlış anlamayın ama sizinki sevgi olamaz siz babanızdan kalan travmalar sebebiyle annenızınde maşallah çenesi hep eşinizi övmüş öküz etmiş sevgi zannediyorsunuz . Sevgi incitmez kırmaz üzmez aglatmaz kendınden öte tutar, karşı tarafta sevgi yok . Meslegınız varmış eviniz varmış ona ihtiyacınız bile yokken hayatınızı birleştirmişsiniz ama o bunları yok sayıp sanki onun parasına muhtaç yaşama devam etmenizi istercesine sizi , sizin paranızla terbiye etmeye çalışıyor. akıl alır gibi değil .
O senin paran sonuçta o kadar da söz hakkın olsun yani. İster saçma harcarsın ister birikim yaparsın ona ne kendi paranın afedersiniz ama dilencisi yapmış sizi. keşke evini satmasaydın bu zamanda yerine koymakta zor artık.İnanın söylüyorum. Benim de ihtiyaçlarım var diyorum. Sen saçma sapan şeylere harcarsın diyor bana
Keşkeee keşke. Köpekler kadar pişmanım. Ev kiradaydı, kirasını da o alıyorduO senin paran sonuçta o kadar da söz hakkın olsun yani. İster saçma harcarsın ister birikim yaparsın ona ne kendi paranın afedersiniz ama dilencisi yapmış sizi. keşke evini satmasaydın bu zamanda yerine koymakta zor artık.
Estağfurullah öyle demiyelimde iyi niyetli, saf kalpli birisiniz ama maalesef eşiniz bunu hak etmiyor.Keşkeee keşke. Köpekler kadar pişmanım. Ev kiradaydı, kirasını da o alıyordugwrizekalının tekiyim
Tamam halen elinizde bi araç ve onun getirisi varken harekete geçin . Sorun belli çözüm belli .Evet evet. Hep olsun kızım çocuklarına düşkün, evine bakıyor. Bak ben neler çektim. Doğru söylüyorsunuz. Çok yüz verdim herkese.
Benim param istediğimi yaparım desenizSatıp ne yapacaksın diyecek. O zaman ne diyetim?
Çok zarifsiniz, değerli yorumunuz için çok teşekkür ederimEstağfurullah öyle demiyelimde iyi niyetli, saf kalpli birisiniz ama maalesef eşiniz bunu hak etmiyor.
Ya da araba orda ya, arabayı geri çek, ben kullanacağım desem?Tamam halen elinizde bi araç ve onun getirisi varken harekete geçin . Sorun belli çözüm belli .
Rica ederim hersey gönlünüzce olsun inşallahÇok zarifsiniz, değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim
Bu sefer bi geliriniz kalmayacak iyice size yüklenecek para yok yetmıyor die die hatta bisey isteseniz araban varya o alsın sana istediğini die sacmalamaya falan başlayabilir . O sizin geliriniz olsun biriktirin, cekeceksenız de satın paranızı kazanacağınız fonlarda değerlendirinYa da araba orda ya, arabayı geri çek, ben kullanacağım desem?
En önemli soru soruldu mu meraktayım sormaya da korkuyorum ama araba kimin üstüneHemen gidip o parayı istiyor ve vermiyorsa evden gönderiyorsun
Ya olamaz bu en cahil dediğin kadın bile bunu yapmaz
Hadi siz manipüle ediliyorsun aileniz ne diyor
Ay tam çıldırmalık konu
Tüküreyim onun gururuna. Sizin evin kirasını almaya gelirken kırılmıyor, evi sattırıyor kırılmıyor, arabanın kirasını alırken kırılmıyor benim param deyince mi kırılıyormuş. Dümdüz kullanıyor iyi niyetinizi. Evinizden kira getirisinden olmuşsunuz şimdi de arabanın getirisinden oluyorsunuz. Kendi paranızın dilencisi olmuşsunu resmen. Siz sustukça alışmış adam artık bir yerde ses çıkarmanız lazım. Para sizin paranız yeri gelince evinizi satıyorsunuz ama uyduruk bir konsol dahi alamıyorsunuz çok acı bu.“Kendi param”a dönünce iş gururu kırılıyor. Hemen uzaklaşıyor
Yuh35 bin lira geliri var. Güya benim ibanıma atılacaktı. Eşim kendi ibanını vermiş. 10 bin lira atıyor bana sadece, kalanını o yönetiyor.
"Haklısın koca evimi saçma sapan şeylere harcadım mesela" diyemediniz mi?İnanın söylüyorum. Benim de ihtiyaçlarım var diyorum. Sen saçma sapan şeylere harcarsın diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?