- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
- Konu Sahibi Hayalet orkide
-
Yazıda tonlama yok ya normal kayseri,
Ne varmış ki Artvinde. 36 yıl önce harika bir şehirdi. Çocukluğumun iki yılı orada geçti. İlkokula orada başladım. Okula gitmek için sokak aralarından keçi gibi merdivenleri tırmanırdım. Havası, doğası cok güzeldi. Evimizde kaloriferliydi bu arada. Bende hoş anılar bıraktı Artvin. 36 yılda daha da gelişmiş ve büyümüştür sanırım.Lojman hakkı varmı bilmiyorum yanlış yazmısin canm. 3 yıl görevi bellide olmaz diyo beni bunaltma bende istiyorum çocuğum eşim yanımda olsun diyor burayı bilmiyorsun sen ben çocuğumu düşünüyorum diyor
Yazıda tonlama yok ya normal kayseri,
Niğde bor diyim bendeYahyalı diyerek bir ek yapayım bende
Eşimi iki yıldır özlüyorum Eğitim di ilk görev yeriydi derken iki yol geçtiEşiniz gitsin başlasın, düzenini de kursun, aradan zaman geçsin birbirinizi özlemeye başladığınızda bebeğinizle ziyaretine gidin bir bavul hazırlayıp ilkin 15 gün kalın, sonrakinde 1 ay derken derken böyle böyle yerleşiverin yanınaHayalet orkide
Hic bir şey anlamadım bu işten. Eşiniz sizi istemiyor gibi geldi bana
[/QUOTE. biz beraber duruyorduk kaynanamlarla göreve başladı Doğuma çok az kalmişti çocuk oldu küçüktü bide çok gazlı bi bebektı haftanın 3 günü hastanedeydik biraz büyüsün derken bide virüs çıktı. Omunda diyorum istemiyorsan bizi burda durmanın bi anlamı Yok alıp bebeğimi gidiyim annemlere saçmalama olurum öyle şey diyor
Arkadaşlar bebeğim uyanınca çoğu mesajları atlamışım kusura bakmayın. Diyorum bebeğim senden uzakta büyüyor hiç şeyine şahit olamıyorsunSize ufak bir tavsiye sahibindem comdan kiralık daireler bulup eşinize atın ne diyecek bakın aile demek birlik beraberlik demek değil mi aşırı saçmalamış çocuğu onszu büyüyecek farkında değil galiba
Bebek diyorsunuz genç çocuk değil ki avm ister yok özel okul ister yani bebek çocuğun nesini düşünüyormuş. Birisi yazmış batum diye ona dikkat edin batuma yakın pasaport falan da gerekmiyorLojman hakkı varmı bilmiyorum yanlış yazmısin canm. 3 yıl görevi bellide olmaz diyo beni bunaltma bende istiyorum çocuğum eşim yanımda olsun diyor burayı bilmiyorsun sen ben çocuğumu düşünüyorum diyor
Doğru dürüst hastane Yok dedi. O açıdan düşünüyormuş bebeğimizi benim bebeğimin Allah'a şükür ciddi bi rahatsızlığı Yok rabbim kimseyede vermesin ne olursa olsun biz seninle olmak istiyoruz diyorum bu kezde anlayışsızsın diyorBebek diyorsunuz genç çocuk değil ki avm ister yok özel okul ister yani bebek çocuğun nesini düşünüyormuş. Birisi yazmış batum diye ona dikkat edin batuma yakın pasaport falan da gerekmiyor
Yazıda tonlama yok ya normal kayseri,+BOR kalbim kayseriden yana en güzel çağlarım orda geçti üniversite
Hem eşten uzak hem kendi evinde değilsin rabbim ferahlık kolaylık versin ama inanın bunlar sebep olmamalı orada insan yokmu yaşamıyor mu il olmuş sonuçta duyanda dağın başında yılın 8 ayını karla kaplı yollar kapalı bi kköyde zannedecek. Siz birazda annenize gidin kalın. Eşinizi siz gaha iyi bilirsiniz niyetini düşüncesini biz dılarıdan sadece ihtimalleri söyleyebiliriz. Ben gebeliğimi doğumumu kızım 4-5 aylık olana kadar güneydoğunun bi ilçesinde geçirdim hiç bi sıkıntıda çekmedim ki tayinciydik bizde bıraksalarda 10 yıl daha yaşardımDoğru dürüst hastane Yok dedi. O açıdan düşünüyormuş bebeğimizi benim bebeğimin Allah'a şükür ciddi bi rahatsızlığı Yok rabbim kimseyede vermesin ne olursa olsun biz seninle olmak istiyoruz diyorum bu kezde anlayışsızsın diyor
Aslında hep bir pencereden bakmamak gerekir. Bakın burası doğa olarak güzel yaşam şartlarınıda bir kaç kişi daha belirtti. Ama bende çok küçük bir şehirde büyüdüm üni ye kadar. İmkanlar kısıtlıydı hastane falan aynı Artvin gibi yakın büyük şehirlere gitmek zorundaydık hiç birşey olmuyordu. Sizde bu korona geçtiğinde eşiniz işleri yoluna koyduğunda yanında yaşamak için adımlar atın İmkanlar ne kadar kısıtlı olsada siz konfor alanınızı oluşturursunuz ama karşı pencereden de bakıp eşinizide anlamaya çalışın biz sizin anlattıklarınıza yorum yaparız ancak siz olayın içindesinizDoğru dürüst hastane Yok dedi. O açıdan düşünüyormuş bebeğimizi benim bebeğimin Allah'a şükür ciddi bi rahatsızlığı Yok rabbim kimseyede vermesin ne olursa olsun biz seninle olmak istiyoruz diyorum bu kezde anlayışsızsın diyor
Hiç iyi kokular gelmedi burnuma. Sen o kadar ısrar etmene rağmen istememesi üzerine bide anlayissiz demesi aşırı saçma. Adam tek takılmayı sevdi galiba. Ablam zamanında elektriği, yolu olmayan en yakın yerleşim yerine kıytırık kayıkla gidilmek zorunda olunan yerde de yaşadı ama eniştem sen 1 yıl annenle kal demedi götürdü gittiği yere. Üstelik siz fedakarlık edip gelirim yaşayabilirim demenize rağmen size anlayissiz diyorDoğru dürüst hastane Yok dedi. O açıdan düşünüyormuş bebeğimizi benim bebeğimin Allah'a şükür ciddi bi rahatsızlığı Yok rabbim kimseyede vermesin ne olursa olsun biz seninle olmak istiyoruz diyorum bu kezde anlayışsızsın diyor
Artvin'de kimse çocuk doğurmuyor herhalde! Ne alaka yahu yok hastane yok avm.Doğru dürüst hastane Yok dedi. O açıdan düşünüyormuş bebeğimizi benim bebeğimin Allah'a şükür ciddi bi rahatsızlığı Yok rabbim kimseyede vermesin ne olursa olsun biz seninle olmak istiyoruz diyorum bu kezde anlayışsızsın diyor
Icimi okuyan, içimi soğutan yorumArtvin'de kimse çocuk doğurmuyor herhalde! Ne alaka yahu yok hastane yok avm.
Anlayışsızsın demiş sana , doğru söylemiş. Adam bekar hayatı yaşamak istiyor anlamıyorsun!
Adam çocuğu karısını anasını atmış bir eve hepsini birbirine baktırıyor işte. Kendi de mis gibi doğa harikası bir yerde, Batum dibinde arkadaşlarıyla kafa kafaya verip paşalar gibi bekar hayatı yaşıyor.
Sen de evde tek başına yapmışsın gibi bebek bakıyor, bir yandan da anasının hizmetini yemeğinu temizliğini görüyorsun. Hadi ya! Bir alemin enayisi sen misin?
Derhal sana ev bulsun sonra da yanına taşının. Kabul etmiyorsa da al çocuğunu annenin evine git. Gerçekten sinir oldum konuya. Bir de düşüncesizsin diye haklı çıkmaya çalışıyor sorumsuz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?