Eşim beni neden yanına almıyormuş yapmaya çalışıyor

Kırılmayın ama yaptığı çocuğun da sorumluluğunu almıyor ki siz ve annesi bakıyorsunuz bebeğe. Adamın çocukla uzaktan yakından alakası var mıdır onu da Allah bilir...

Üzüldüm sizin adınıza. Eşinizin bahanelerini daha fazla yutmayın bence. En kısa zamanda alın bavulunuzu gidin yanına. Eğer sizi orda da istememeye devam ederse zaten sizin evliliğiniz bitmiş demektir.

Sizde cabalayin, acin telefonu bakin kim kiralik ev ilani vermis, artvinde ne varmis ne yokmus yazin google hersey cikiyor. Alayin oldugu yeri inceleyin harita da cevre nasil mahallesi yeri. Ben burdan gitmeden bilmedigim bir sehri avucumin ici gibi ogrendim kalacagimiz evi bile burdan ben buldum

Eşiniz madem sizi yanına almıyor,siz neden kayınvalidenizle birlikte yaşıyorsunuz ki?Annenize neden gitmiyorsunuz?
Beraber kalıyorduk zaten kayınvalidemlerle bi işi yoktu daha evlendiğimizde ayana bekliyordu olmadi uzmanlığa başvurdu kazandı tabi bu arada baya zamanda geçti

Evet insan isteyince herşeyi yapıyor ite tamda sorun burda neden istemiyor kafayı yıyecem

baktım bende ama golde öyle çok bi bilgi Yok çok güzel bi doğa hatıkasıymış

Defalarca konuştum çoçuğumuza olmadan da bak istemiyorsan ben senin bi lafına bakıyorum çekip giderim böyle davranma bana diye ama yok

baktım bende ama golde öyle çok bi bilgi Yok çok güzel bi doğa hatıkasıymış
Kiralık daire ilanlarina bakarsanız baya var aslında. Kafayı yiyeceginize kiralik daire araştırın bakın begenin esinize atın, tutalım burayı deyin. Oturduğunuz yerden düşünmekle olmaz o işler.

Siz nerdesiniz bi sakıncası yoksa esiniz ne iş yapıyor

Kiralık daire ilanlarina bakarsanız baya var aslında. Kafayı yiyeceginize kiralik daire araştırın bakın begenin esinize atın, tutalım burayı deyin. Oturduğunuz yerden düşünmekle olmaz o işler.
Evet bakmak zor değil bakarım bulurum da adam tamam götüreceğim demiyor ki ortalık bi düzelsin diyor

Artvin merkez tepede kaliyor denize yakin yerleri var biz 9 sene once arhavinin bi koyunde bile uc ay kalmak icin ev bulmustuk sizde her sekliyle bulabilirsiniz ev

Kendinizi salak yerine koydırmayın, internette herşey var artık artvine kocaman hastane var, bırakın çocuk doktorunu, çocuk psikiyatri ve çocuk cerrahisine kadar doktorlar var. İsimleri bile belli iki tıkla buluyorsunuz. Eşiniz atmış sizi ailesinin başına bekar hayatı yaşamaya alışmış, tatilde gelip iki gün sizi ve çocuğunu sevince aile babası olunmuyor. Aile kurmak sorumluluk ister.

Nereden biliyorsunuz yogun olmadiklarini

Arkadasım bekarken artvinde yalnız yasadı kac yıl mecburi hizmete gittiğinde.çok da memnundu burası cok güzel diye diye zor geldi oralardan

Nereden biliyorsunuz yogun olmadiklarini
Komsum asker,akrabalarımdan bir çok asker var arada göreve gitmelerinin dışında normal hayat yaşıyor hepsi de. Doğu da görev yapan asker ile diğerleri aynı değil doğuda görev yapan askerler sadece günlerce gelemeyebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…