- Konu Sahibi Hayalet orkide
-
Haklısınız alıştı evi otel gibi kullanmaya özgürlüğüne çokta düşkün biri ailesi ona hiç hesap sormamış ben şimdi birşey sorsam yanlış anlıyor hesap sorma bana diyo. sorumluluk almakmış zor geliyor acaba da diyorum ama neden çocuk yapsın
Sizde cabalayin, acin telefonu bakin kim kiralik ev ilani vermis, artvinde ne varmis ne yokmus yazin google hersey cikiyor. Alayin oldugu yeri inceleyin harita da cevre nasil mahallesi yeri. Ben burdan gitmeden bilmedigim bir sehri avucumin ici gibi ogrendim kalacagimiz evi bile burdan ben buldumKaynanamların
Beraber kalıyorduk zaten kayınvalidemlerle bi işi yoktu daha evlendiğimizde ayana bekliyordu olmadi uzmanlığa başvurdu kazandı tabi bu arada baya zamanda geçtiEşiniz madem sizi yanına almıyor,siz neden kayınvalidenizle birlikte yaşıyorsunuz ki?Annenize neden gitmiyorsunuz?
Evet insan isteyince herşeyi yapıyor ite tamda sorun burda neden istemiyor kafayı yıyecemEşin isterse herseyi yapar. Benimde iki cocugum var ikiside daha bebeklik caginda. Esim bizi yanina alabilmek icin elinden gelen herseyi yapti, cocuklarim babasindan ayri durmasin diye de ben her ne olursa ne zorluk olursa razi geldim. O da ayni sekilde
Sizde cabalayin, acin telefonu bakin kim kiralik ev ilani vermis, artvinde ne varmis ne yokmus yazin google hersey cikiyor. Alayin oldugu yeri inceleyin harita da cevre nasil mahallesi yeri. Ben burdan gitmeden bilmedigim bir sehri avucumin ici gibi ogrendim kalacagimiz evi bile burdan ben buldum
Defalarca konuştum çoçuğumuza olmadan da bak istemiyorsan ben senin bi lafına bakıyorum çekip giderim böyle davranma bana diye ama yokKırılmayın ama yaptığı çocuğun da sorumluluğunu almıyor ki siz ve annesi bakıyorsunuz bebeğe. Adamın çocukla uzaktan yakından alakası var mıdır onu da Allah bilir...
Üzüldüm sizin adınıza. Eşinizin bahanelerini daha fazla yutmayın bence. En kısa zamanda alın bavulunuzu gidin yanına. Eğer sizi orda da istememeye devam ederse zaten sizin evliliğiniz bitmiş demektir.
Kiralık daire ilanlarina bakarsanız baya var aslında. Kafayı yiyeceginize kiralik daire araştırın bakın begenin esinize atın, tutalım burayı deyin. Oturduğunuz yerden düşünmekle olmaz o işler.baktım bende ama golde öyle çok bi bilgi Yok çok güzel bi doğa hatıkasıymış
Siz nerdesiniz bi sakıncası yoksa esiniz ne iş yapıyorSizde cabalayin, acin telefonu bakin kim kiralik ev ilani vermis, artvinde ne varmis ne yokmus yazin google hersey cikiyor. Alayin oldugu yeri inceleyin harita da cevre nasil mahallesi yeri. Ben burdan gitmeden bilmedigim bir sehri avucumin ici gibi ogrendim kalacagimiz evi bile burdan ben buldum
Evet bakmak zor değil bakarım bulurum da adam tamam götüreceğim demiyor ki ortalık bi düzelsin diyorKiralık daire ilanlarina bakarsanız baya var aslında. Kafayı yiyeceginize kiralik daire araştırın bakın begenin esinize atın, tutalım burayı deyin. Oturduğunuz yerden düşünmekle olmaz o işler.
Defalarca konuştum çoçuğumuza olmadan da bak istemiyorsan ben senin bi lafına bakıyorum çekip giderim böyle davranma bana diye ama yok
Biz hataydayiz bati karadenizden hataya geldik, benim esimde uzmanSiz nerdesiniz bi sakıncası yoksa esiniz ne iş yapıyor
Asker mi jandarma ma miBiz hataydayiz bati karadenizden hataya geldik, benim esimde uzman
JandarmaAsker mi jandarma ma mi
Nereden biliyorsunuz yogun olmadiklariniAdam çalışmayıp evde boş beleş otururken parayı bulunca ne oldum delisi oldu sanırım. Sizi daha fazla endiselendirmek istemem ama bu işin altında başka bisey var sizi düşündüğü falan yok . Ayrıca askerlerin hayatı o kadar da yoğun değil eve gelecek vakit bulamayacak falan.
Komsum asker,akrabalarımdan bir çok asker var arada göreve gitmelerinin dışında normal hayat yaşıyor hepsi de. Doğu da görev yapan asker ile diğerleri aynı değil doğuda görev yapan askerler sadece günlerce gelemeyebiliyorNereden biliyorsunuz yogun olmadiklarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?