Eşim beni neden yanına almıyormuş yapmaya çalışıyor

Artvin cok gzuel bir sehir esin seni yaninda neden istemiyor bilmiyorum ama insanlar dogunun en ucra yerlerine gidiyor artvin cennet kalir ben rizeliyim rizeden bir farki yok yesil doga ufak sehir ama hersey var. Hastanemi yok? Rizede var kocaman hastane arasida iki saat falan artvinle esin sacmalamis neden bilmem bahane buluyor

Eşiniz daha yeni gittiyse kendisi bir düzen oturtup sizi öyle alacaktır belki yanına hemen kötü düşünmeyin. Karagöl falan güzel ama Artvin gerçekten alışmayana zor bir şehir. Turistik ziyarette bulundum birkaç defa , insanlar nasıl yaşıyor anlam veremedim. Çünkü ben düzenli bir şehre alışmışım. Orada resmen dağ keçisi gibi dağda tepede evler , bir şeyler var, yollar desen içim dışıma çıktı. Şimdi sakın kimse sataşmasın ben kötülemek için söylemiyorum . Gezerken iyi ama arabayla bir yerden bir yere giderken ilçeler dahil mahvoldum. Orada yaşayana sabırlar diledim. Yani alışmadım çünkü ve demekki hassasmışım ben bu tarz durumlara etkilenmişim. Ben tüm Doğu Karadeniz’de aynını hissetmiştim, mide bulantısından mahvolmuştum. Eşinizde düzenli ve düz bir şehirde yaşamaya alışmıştır , tuhafsamıştır bu durumu. Onun dışında hastane imkanı evet İstanbul’a göre olmaz zaten küçük bir şehir. Biraz sabredin adamın bir gözü alışsın şehre , yerleşsin bir baksın duruma gidersiniz sizde

Tayinler aciklandimi ki uzmanlarin

Valla ben doğumumu rizede yapmıştım, bebeğin kontrolleri için artvine gitmiştik. Her imkan yok ama hiç imkan yok değil. Batuma çok yakın ondan mı istemiyor diye düşündüm bende. Eşim rizeli kayınvalidemlerden çok duyuyoruz her haftasonu batuma gitme peşinde olanları. Hemen kafanızda kurmayın ama temkinli olmakta lazım. Güneydoğu falan olsa anlıyoruz ama artvin koronada bile vaka sayısının hemen kontrol altına alınıp sıfırlandığı illerden oldu.

Çok haklısınız bende diyorum orda insan yokmu presli tayindiler nasıl yaşıyor. Hatta hecen gün annesinede dedim benim eşim siz misiniz oğlumuz mu bizi yanına almayı hiç düşünmüyor galiba birşey ben birşey söyleyince kiziyor bide susuyorum ama patlamak üzereyim gelince bi kavgamız olur çocuğum koca oldu. Baba diye ağlayınca ben çok kötü oluyorum geliyor izine çocuk tanımıyor ki

Bende bi kaç kişiden duydum Batum çok yakın acaba o yüzden mi demedim değil. Öyle birşey dediğim zaman ben eve zor geliyorum sen neden bahsediyorsun diyo

Ehliyetim Yok ama en kusa zamanda almayı düşünüyorum

Ben onum yanında oluyum yeterki istemiyorum ınanın ki öyle İstanbul'da ki şartlar gibi olsun ben İstanbul'da doğup buyumedim benim eşim nerdeyse orası bana İstanbul

Köyündemi artvinin?ilçedeyse iyi kötü bulunur ev merkezse zatenn şehir yani

Haklısınız alıştı evi otel gibi kullanmaya özgürlüğüne çokta düşkün biri ailesi ona hiç hesap sormamış ben şimdi birşey sorsam yanlış anlıyor hesap sorma bana diyo. sorumluluk almakmış zor geliyor acaba da diyorum ama neden çocuk yapsın

Eşiniz asker ve oranın şartlarını en iyi o bilir. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Göreve gitti siz bebekle yalnızsınız hastalık vs oldu kimle nereye gideceksiniz, ne yapacaksınız aklı sizde kalacak, belki görevde olacak telefonla bile ulaşamayacaksınız. Zaten kendilerine ayıracak zamanları bile olmuyor. Korktuğunuz şeyleri yapacaz zamanı bile olmaz merak etmeyin. Hem zaten Doğu görevleri olacak, aile götürülmez yerlere gidecek alıştırın kendinizi zaman zaman yalnızlıklara

Maddi açıdan da sıkıntı var o yüzen mı bende bilemiyorum hanı deseki hayatım şu durumu bi düzeltıyım tam diyeceğim de böyle yapınca da ben ikilemde kalıyorum acabalar başlıyor bende sonra başka sorunlar çıkıyor

Eşin sözleşmeli jandarma

Sağolsunlar çok iyiler bu problemimiz Yok olarla ama yınede insanın kendi evi olmadı başka birşey olmalı sorumluluk alması çoçuğunu tek büyütmesi

Eşiniz madem sizi yanına almıyor,siz neden kayınvalidenizle birlikte yaşıyorsunuz ki?Annenize neden gitmiyorsunuz?

Bakalım izine gelince tekrar konuşacağız Ben bu kısida burda geçirmek istemiyorum. İnsallahda geçirmem dua edin bana sizde lütfen
Eşin isterse herseyi yapar. Benimde iki cocugum var ikiside daha bebeklik caginda. Esim bizi yanina alabilmek icin elinden gelen herseyi yapti, cocuklarim babasindan ayri durmasin diye de ben her ne olursa ne zorluk olursa razi geldim. O da ayni sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…