Esim beni sebepsiz kirdi

Olay aslında uykudan uyandırmak değil benim eşim de sürekli trip atan taraf ve tahammül edemiyorum bırak küfür etmeyi suratına Bi tane yumruk çakasım geliyor o an boşayasım geliyor inanılmaz nefret ediyorum soğuyorum anlamaya çalışın gerçekten trip atmak acayip itici oluyor

Bu arada yanlış anlamayın ne olursa olsun bu küfür etmesini haklı çıkarmaz surat yapmayın ama ne kadar kırgın olduğunuzu belli edin umarım aranız düzelir üzülmeyin

Olay aslında uykudan uyandırmak değil benim eşim de sürekli trip atan taraf ve tahammül edemiyorum bırak küfür etmeyi suratına Bi tane yumruk çakasım geliyor o an boşayasım geliyor inanılmaz nefret ediyorum soğuyorum anlamaya çalışın gerçekten trip atmak acayip itici oluyor

Bu arada yanlış anlamayın ne olursa olsun bu küfür etmesini haklı çıkarmaz surat yapmayın ama ne kadar kırgın olduğunuzu belli edin umarım aranız düzelir üzülmeyin
Olaylari bu taraftan duymak iyi geldi düsündürdü beni bunu daha ciddiye almaliyim belkide
Hakliyken haksiz duruma düsmekte cok kötü...

Tepkinizi koyun. 2 gülmesiyle hemen yelkenleri suya indirmeyin. Bunu bugün yapan yarın başka bir sebepsiz olayla yine seni kırar.

Belki gerçekten uykusu vardı, sende heves etmişsin ama o da kendince haklı. Surat yapmak yerine, film izleme olayını erteleyebilirdin. kadar eşin haklı ama keşke o lafı etmeseymiş. Ciddi manada söylememiştir sinirle ağzından çıkmıştır ama yine de küfür.
O şimdi bu lafın sende yarattığı kırgınlığında farkında değildir.
Sen kırgınlığını; surat asmadan küsmeden belli et.

Back
X