Eşim beni seviyor mu?

cinselilik bu kadar öenmlimi ya ne entreresan insanlarsınz arkadasım var iliski yasamadılar asılama yaptı kız 5 sene sonra öyle cocuk sahibi oldular halada evlililer cinseliik icin sacma geliyo evlililk bitirmek sonucta ille biseyin icine girmesime gerek yok sevisiypsan herseyi yasıyosan normaldır ille girmesi mi lazım kıza anormal seyler yazmayın iyice depresyoa gircek kim istemez yapmayı ama yapamıyosa yapıcak bisye yok birbirlerini seviyosalar cinsellik olarak herseyi yasar o son noktayı yapmazlar olur biter
Cinselliğe Yen'i bir boyut kazandırmışsınız.

3 senede hicbir cozum yolu bulamadiniz mi yahu? Doktor doktor gezer insan yine de caresini bulur. Vajinusmus bahaneleriniz de cok sacma. "Dugun hazirliklari istedigim gibi olmadi cok kirildim vajinismus oldum" Puhahahaha demek istiyorum izninizle. O halde hepimizin vajinusmus olmasi lazimdi cunku hicbjirimiz dort basi mamur evlenmedik. Bence sizin pek de gonlunuz olmamis bu ise. Yoksa insan 3 sene bu sorunu sürdürür mü?
Ayrica neden evinizi birakip da ailenize geldiniz? O ev sizin. Evden gidecek olan da kv ile görümceniz. Onlar da gelip kasitli huzursuzluk cikarmislara benziyor. İse de yaramis. Sizi evden cikarmislar. Hemen bir uzmana gorunun ve bu sorunu cozun. Sonra da evinize dönün.

Şakamısın sen acaba :KK70: biri vardı kimdi sürtünerek hamile kalmıştı vajina sadece bebek yapmak için var diyordu :KK70: aşılamayla bebek ha :110:

:o O konuyu kk'da sabitlemek lazım ki sürekli açılan "sürtünerek ilişkiye girdik, hamile kalır mıyım, intihar edicem, çok korkuyorum"cular direkt oraya yönlensin. Bir tane sondanın kızlık zarı bozduğunu iddia eden üye hatırlıyorum, o mu acaba? :KK23:

cinselilik bu kadar öenmlimi ya ne entreresan insanlarsınz arkadasım var iliski yasamadılar asılama yaptı kız 5 sene sonra öyle cocuk sahibi oldular halada evlililer cinseliik icin sacma geliyo evlililk bitirmek sonucta ille biseyin icine girmesime gerek yok sevisiypsan herseyi yasıyosan normaldır ille girmesi mi lazım kıza anormal seyler yazmayın iyice depresyoa gircek kim istemez yapmayı ama yapamıyosa yapıcak bisye yok birbirlerini seviyosalar cinsellik olarak herseyi yasar o son noktayı yapmazlar olur biter
Anormal olsaydi butun insanlar bunu yapmazdi. Hatirlatayim bu ayni zamanda insanlarin üreme şekli. O anormal sey olmayinca üreme de olmuyor. Senin icin olup olmamasi önemli degilse sizin evliliginizde bir sorun vardir. Bir de tutup milleti sorunlu gibi gosterme.
Hem seninki de laf mi simdi canim. Hem kollarim altinla dolsun hem kukum yerinde dursun :KK70:Obur tarafa goturcen sanki bunlari.:KK70:

3 senede hicbir cozum yolu bulamadiniz mi yahu? Doktor doktor gezer insan yine de caresini bulur. Vajinusmus bahaneleriniz de cok sacma. "Dugun hazirliklari istedigim gibi olmadi cok kirildim vajinismus oldum" Puhahahaha demek istiyorum izninizle. O halde hepimizin vajinusmus olmasi lazimdi cunku hicbjirimiz dort basi mamur evlenmedik. Bence sizin pek de gonlunuz olmamis bu ise. Yoksa insan 3 sene bu sorunu sürdürür mü?
Ayrica neden evinizi birakip da ailenize geldiniz? O ev sizin. Evden gidecek olan da kv ile görümceniz. Onlar da gelip kasitli huzursuzluk cikarmislara benziyor. İse de yaramis. Sizi evden cikarmislar. Hemen bir uzmana gorunun ve bu sorunu cozun. Sonra da evinize dönün.

Ben de 6 ay sıkıntı yaşadım, eminim benden çok daha güzel bi düğünü olmuştur. Sebebim sadece korkmaktı, ne kv ne görümce bahane etmedim. Böyle bi sebep olamaz zaten. 3 yıl da çok çok uzun bi süre. Adam da taş olsa çatlar yani.

Ben de 6 ay sıkıntı yaşadım, eminim benden çok daha güzel bi düğünü olmuştur. Sebebim sadece korkmaktı, ne kv ne görümce bahane etmedim. Böyle bi sebep olamaz zaten. 3 yıl da çok çok uzun bi süre. Adam da taş olsa çatlar yani.
Sade adam mi? Biz de çatlardik canim :KK70:

Anormal olsaydi butun insanlar bunu yapmazdi. Hatirlatayim bu ayni zamanda insanlarin üreme şekli. O anormal sey olmayinca üreme de olmuyor. Senin icin olup olmamasi önemli degilse sizin evliliginizde bir sorun vardir. Bir de tutup milleti sorunlu gibi gosterme.
Hem seninki de laf mi simdi canim. Hem kollarim altinla dolsun hem kukum yerinde dursun :KK70:Obur tarafa goturcen sanki bunlari.:KK70:

:70: :70:
Kukusu ve altınları çok kıymetli öteki tarafa götürücek zaar :27:

evliyim ve benim icin cinselik cok ön planda degil yani ayda 1 olsada olur esim icin öyle degil tabi ama ben cevmredeki arkadasımı örnek verdim cok mutlu mesut yasıyolar yani cinselik olmadıysa olmadı sonucta sevisme öpüsme var eee asılamayla cocukta yaptılar daha ne bence cinsellik sprun olmamalı eger herseyde anlasıyosan bunun icin bi insan ayırlmaz bence
Saka misin? O arkadaslarin ya baska birseyleri gizlemek icin evlenmis ya sorunsuz olan baskalariyla iliskiye giriyor ya da ikiside anormal.

Esiniz 3 yil sizi aldatmadiysa bence sıkı sıkı sarili ve asla birakmayin onu.

Sade adam mi? Biz de çatlardik canim :KK70:

Aslında tam tersi bi düşünce oluyor. İnsan yapamadıkça soğuyor, kaçıyor. O sıralar bana cinsellik dünyanın en anlamsız şeyi olarak gelirdi, psikolojik olarak bu düşünceye kaçıyordum kendimi rahatlatmak anormal bişey olmadığına inandırmak için. Yani en azından kendim için söyleyeyim hiç de çatlamıyor insan :)
Çok zor bi süreç gerçekten Allah kimseye yaşatmasın. Ben artık boşanmayı düşünmeye başlamıştım adamın hakkını elinden alıyorum diye.

ben vajinismus musun yoksa teşebbüs bile etmediniz mi anlayamadım, gerçi artık cevapta veremezsinde, tamam bazı şeyler olmuş geçmiş, artık geçmişte olan olmayan şeyleri düşünmeyi bırak, önüne bak, sorunlarınızın bir kaynağıda kaynana çok içinizde, yani oğlunun yuvası kurtulsun diye çabalayacağına sanki baltalıyor gibi, aile birliğiniz en sarsıntılı döneminde sanırım şuan, kaynana kendi evine dönmeli sen eşinle kalmalısın denizmi artık her neresi ise, zor olsa da boşanmayla bitmek zorunda değil, düzeltebilirsiniz bence
bi de eşin açısıdan bak, onun da hayal kırıklıkları kırgınlıkları vardır eminim, diğer aile bireylerinden uzaklaşıp, eski defterleri kapatıp, yolunuza bakın

3 yıl cinsellik yok sen kaynana görümce diyorsun.
Bu şekilde evli kalmanızın bana göre bir anlamı yok.
Çok ciddi bir sorunla karşı karşıyasınız.

Back
X