- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Canım niye herşeyi eşinden bekliyorsun sen onun için ne yapıyorsun mesela akşam eve geldiği zaman hoş kokular surup güzel bir sofra hazirliyor musun yada film izlerken sen sariliyor musun ise giderken kahvaltı hazırlayıp onu ugurlarken opuyor musun önce bi kendin yap sonra eşinden beklentin olsun he bunları yaptığın halde esin halen aynı o zaman kendini geri çekersin bende ilk sene bunları yaşadım sonra dediklerimi yaptım kendim adım attım ise giderken önce öpmezdi sonra ben öptüm o da öpmeye başladı en son artık ise giderken bile beni dudaklarımdan öpmeden gitmiyor unutunca bile çıkıyor öpüyor öyle gidiyor :) yani herzaman ilk adımı eşinden bekleme çok üzülürsün sen başlat devamını esin getirsin canımGece uyurken korktugumda elimi öpmesi, uzerim açılınca ortmesi, hastayken cayimi corbami ısıtıp yatağa kucağında götürmesi sefkat bunlar. Ama uyanıkken yapsın sevildigimi derinden hissedeyim istiyorum. Bir işten geldiginde veya giderken de opulmek istenmenin, sarılarak film izlemenin dizilerle alakasi yok ki. Beklentilerim o kadar yüksek değil ben de gerçekçi bir insanım.
Bunu bende yapıyorum tek deli benim sanıyordum :) güzel anı, güzel eğlence yöntemi tavsiye ederim. Tebrik ederim bu arada sizideHic gurur yapmaya gerek yok. Bazen eşim onde ben arkada koşturuyoruz evde. Mincirip sevmek icin pesine duşuyorum. Boyle seyler sevgiyi artiriyor bence. Benim eşim cok sert bir tiptir ama cocuk gibi simarir ben boyle yapinca. Hic bekleme düş peşine :)
Uyurken sarılması da ozlediginden oluyor işte. Hissediyorum yani çok açık yazmayayim.Eşinizle yapılarınız farklı demek ki onun sadece özlediğinde sarılıp öpmek aklına geliyor, siz devamlı temas halinde olmak istiyorsunuz. Söyleyin bunu eşinize sizin ne istediğinizi anlamayabilir, o kendince bunun yeterli olduğunu düşünüyor olabilir, bu sizi sevmediğini göstermez, ki uyurken arkadan sarılmak bile sevgisini gösteriyor bence.
Ben de devamlı öpülmek sarılmak isterim siz gibi, eşim de öyledir benim, ama bazen olmadığında uzatırım yanağımı gülerek öp çabuk derim, sarıl derim, derim yani ya da kendim yaparım. Siz de o kendiliğinden yapmıyorsa böyle böyle alıştırın, isteklerinizi bilsin. O yapmıyorsa siz yapın. Elbet alışır ha hiç temas sevmeyen biriyse bilemem ama zannetmiyorum.
Mesela gidip sariliyorum diyelim arkasından dönüp sarmiyor beni. Ya da işten gelince bile öpmüyor .Siz eşinize aynısını uyguluyor musunuz?Uygulayıp ona rağmen o da aynı şekilde karşılık vermiyorsa tamam.Ama siz de ilgi göstermeyip bekliyorsanız bu böyle devam eder.Benim eşim de sevgiliyken daha ciddiydi.Evlendik,mecbur ben şekil verecektim :) O yapmadıkça ben ilgilendim ailesinin yanında olsun ilgimi,sevgimi belli ettim.O da bir Zaman sonra karşılığını verdi alıştı böyle davranışlara.
Eğitmek gerekiyor erkekler bizim kadar ince düşünmezler.
Hiç olmasaydı da eksiklik hissederdiniz emin olunsürekli mıç mıç olmaktan iyidir emin ol bazen hiç çekilmiyor...
insaniz sonucta ayni anda ayni duygulari yaşamiyoruz itici bile gelebiliyor bazen o sarilmak öpmek...
yada bilmiyorum benim icin böyledir baskasi ihtiyac duyar, ben fazla sikintiya gelemiyorum sanirim...
Ben de ilgi delisiyim sürekli sevilmek istiyorum
Ben bunu soyle yapiyorum esime diyorum ki bugun beni istedigim gibi sevemedin yapamiyorsun sen bu isi onun da zoruna gidiyor hemen sevmeye calisiyor :))
Siz de her seyi ondan beklemeyin yatakta yüzünü sevin, gozlerini öpün uyurken,sarilin sımsıkı
Sevmek gibisi var mi ya
Ben de cilveli bi hatun degilim. Naif kibar biriyim. Öyle seyler söylesem güler eşimBazı erkekler anlamıyor canım sen alıştıracaksın öğreteceksin ona sevmeyi, ilgiyi, küçük küçük başla madem evleneli aylar olmuş, sonra tuhaf gelebilir bişey mi istiyosun der falanben eşim sabah beni 1 tane öpüp kalksa bile çağrıyorum azcıcık öptün bugün beni 3 tanemi seviyosun falan der nazlanırım, şirinlik yap ben evde adama yapışık geziyorum gerçi kendimi sevdirmeyi başardım ama alıştı oda
Sıkıntı var o Zaman.Yada ilgisini belli edemiyor.Mesela gidip sariliyorum diyelim arkasından dönüp sarmiyor beni. Ya da işten gelince bile öpmüyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?