Evet var korkuyorum çok sınırlı daha önce yapmadı ama icimde ona karşı bu konuda hep bir korku var.peki nasıl konuşmalıyım bukonuyu evde degl dışarda miZarar verme ihtimali varsa sevmiyor net.
Ben olsam boşanırım bana zararı olabilecek adamdan.
Bence aile büyükleri yanında açıklayın kararınızı.Evet var korkuyorum çok sınırlı daha önce yapmadı ama icimde ona karşı bu konuda hep bir korku var.peki nasıl konuşmalıyım bukonuyu evde degl dışarda mi
Sana zarar verecegini dusunuyorsan ya disarda ya ailenin yaninda konus.Evet var korkuyorum çok sınırlı daha önce yapmadı ama icimde ona karşı bu konuda hep bir korku var.peki nasıl konuşmalıyım bukonuyu evde degl dışarda mi
Inanın kafam o kadar dolu ki. Yazamadım sorularınıza burdan cevap veriyim.daha önce defalarca tartışmamız oldu ama eşyalara zarar verdi hep hincini eşyadan çıkarır.bana henüz bisey yapmadı ama korkuyorum ondan. Yapmadığı yapmayacak anlamına gelmiyor.bosnma konuşu asla geçirmez.ben sevmediği hissine şöyle kapıldım hiç fedakar değil beni kolayca kırabiliyor bağırabiliyor benimle sohbet çok nadir ediyor.arkadaşlarıarayınca saattlerce konuşabiliyor onlarla. Gülerek samimi birşekilde.yani benimle asla öyle sohbet etmezKonunuz o kadar havada kalmış ki.
Bu şekilde sağlıklı yorumlar alamazsınız.
Açık yazın biraz.
Sizi tam olarak rahatsız eden şeyler neler?
Sizi sevmediği hissine nasıl kapıldınız?
Kavga esnasında kovma ya da boşanma lafları ediyor mu?
Hakaret var mı?
Bunları konuya yazmanızi öneririm.
Olmaz oyle...daha kızdırir.Aile buyuklerinin yaninda konusmaniz en mantiklisi.
Çocuğa asla yansıtılmyor çünkü biz cocuk yokken kavga ediyoruz ya da mesajla kavga ederiz.oyle çocuk inanın çok mutlu.asla yannda bir olay yaşanmadı.Boşanmaniz en mantıklısı böyle bir ortamda çocuk da büyümemelı
Tabiki denedim neden böylesin diyorum sen abartıyorsun diyor.isler yoğun çok yoruluyorum diyor gecesi yok gündüzü yok kendince haklı olabilir ama arkadaşlarına zaman buluyor telefonla konuşuyorKonuşmayı denediniz mi bize yazdığınız gibi tatlı dille tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?