Esim beni sevmiyor olabilir mi?

Crnemrr

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
108
113
18
34
Merhaba bayanlar aslında burada çok konu açmıyorum genelde yorum yapar gizliden takip ederdim:)
Ama şimdi benim sizlere ihtiyacım oldu.
Eşim çok yoğun çalışan birisi ve işi gerçekten çok stresli.
Benimle çok ilgilenmez ama çocuğuna ve eve karşı çok ilgilidir.
En küçük tartismamizda hemen bana bağırır.herd dediğime hep karşı çıkar. Bunu artık alışkanlık haline getirdiğini düşünüyorum.
Şu aralar ona karşı içinde büyük bir soğuma var.
Düşünüyorum da benim için hiç fedakarlık yapmadı.her zaman her kavgamızda ben alttan almışım ben fedakarlık yapmışım gibi geliyor.
Bazen bosanmayi bile dusunur oldum.
Sevgi yok gibi soguguzgibi.yani bende de oluştu ona karşı bir soğukluk.
Onun davranışları sonucunda bende haliyle kendimi geri çektim.
Asla oturup bir sohbetimiz bir paylasimimiz olmaz
Evdeyken arkadaşlarıyla telefonla konuşuronlarla konuştuğu gibi benimle zevkle isteyerek konuşmaz...ağzındaki kelimeleri cımbızla çekiyorum hissi oluşur hep bende.
Ne yapacağım hic bilmiyorum.
Maddi gücüm bir isim var o konuda sıkıntı yok çok şükür.
Ayaklarım üzernde durururum.
Ama direk kestirip atmak istemiyorum
Ona söylemek istiyorum boşanmak istediğimi.
Çok sınırlı sinirinden de korkuyorum bana zarar verirse diye

Saygisi yok
Saygi olmayinca sevgi de olmaz, muhtemelen sevgisi de yok.
Sinirli
Korkuyorsun ondan
Korktugun icin muhtemelen kizacak diye herseyini paylasamiyorsun da.
Dusuncelerine saygisi yok
Fedakar degil
Iletisim kurmak icin caba harcamiyor
Ev arkadasi gibisiniz ya da evi otel olarak kullaniyor
Seni yok sayiyor
Evlilik icin cabasi da yok sanirim.
Evlilik bunun neresinde?

Konunuz o kadar havada kalmış ki.

Bu şekilde sağlıklı yorumlar alamazsınız.

Açık yazın biraz.

Sizi tam olarak rahatsız eden şeyler neler?
Sizi sevmediği hissine nasıl kapıldınız?

Kavga esnasında kovma ya da boşanma lafları ediyor mu?

Hakaret var mı?

Korkmanıza sebep olan davranışları nelerdir? Tam olarak sizi öldürmesinden mi korkuyorsinuz?
Eşiniz psikopat mi?

Bunları konuya yazmanızi öneririm.

Evet var korkuyorum çok sınırlı daha önce yapmadı ama icimde ona karşı bu konuda hep bir korku var.peki nasıl konuşmalıyım bukonuyu evde degl dışarda mi
Bence aile büyükleri yanında açıklayın kararınızı.
Evden kim ayrılacaksa eşyaların toplasın gitsin.

Evet var korkuyorum çok sınırlı daha önce yapmadı ama icimde ona karşı bu konuda hep bir korku var.peki nasıl konuşmalıyım bukonuyu evde degl dışarda mi
Sana zarar verecegini dusunuyorsan ya disarda ya ailenin yaninda konus.

Inanın kafam o kadar dolu ki. Yazamadım sorularınıza burdan cevap veriyim.daha önce defalarca tartışmamız oldu ama eşyalara zarar verdi hep hincini eşyadan çıkarır.bana henüz bisey yapmadı ama korkuyorum ondan. Yapmadığı yapmayacak anlamına gelmiyor.bosnma konuşu asla geçirmez.ben sevmediği hissine şöyle kapıldım hiç fedakar değil beni kolayca kırabiliyor bağırabiliyor benimle sohbet çok nadir ediyor.arkadaşlarıarayınca saattlerce konuşabiliyor onlarla. Gülerek samimi birşekilde.yani benimle asla öyle sohbet etmez

Çocuk yapmak istemiş sırf onun için evlenmiş gibi...
Bebeğimin annesi sıfatı sadece...
Karım karicim yok...

Niye yanında kalasiniz
Sinirliyse sinirli nedir yani

Korkuyorum dediğiniz biriyle nasıl evlenebiliyorsunuz anlamıyorum gerçekten aklım almıyor. Saygı duyulur ama korku duyulmaz. Korku duyduğunuz birini nasıl sevebilirsiniz ki zaten.

Belki de ayrilik talebinin senden gelmesini bekliyor. Cunku anladigim kadariyla bitirmek icin herseyi yapiyor. Ancak ailen yaninda olsu o esnada, ne olur ne olmaz.
Esyalara zarar vetmesi cunku cok normal degil.

Boşanmak istediğinizi değil de ilgisiz hissettiğinizi, beklentilerinizi söyleyebilirsiniz. Terapi teklif edebilirsiniz. Şu da var ki zarar düşünceniz ciddiyse direkt valizi toplayıp kaçın. O hiç normal değil.

Konuşmayı denediniz mi bize yazdığınız gibi tatlı dille tabi
Tabiki denedim neden böylesin diyorum sen abartıyorsun diyor.isler yoğun çok yoruluyorum diyor gecesi yok gündüzü yok kendince haklı olabilir ama arkadaşlarına zaman buluyor telefonla konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…