Evlenirken korkmuyordum ki tartışmalarda hincini eşyalardan çıkardıkça bağırdıkça korkmaya başladımKorkuyorum dediğiniz biriyle nasıl evlenebiliyorsunuz anlamıyorum gerçekten aklım almıyor. Saygı duyulur ama korku duyulmaz. Korku duyduğunuz birini nasıl sevebilirsiniz ki zaten.
Peki nasil olacak? Hicbirsey soylemeden evi terk etse evi terk etmek otomatikman evlilik birlikteligini temelinden sarsmak sayildigi icin kusur. Yaninda birilerinin olmasi sahitlik acisindan da iyi olur. Ondan sonra evi terk edip dava acabilir. Ya da dava acip dava dilekcesi adamin eline ulasmadan evi terk ederse de olur. Cunku dilekcenin verildigi gun baz alinir.Olmaz oyle...daha kızdırir.
Yanlış bence zaten
Inanın bilmiyorum zarar verebilir mi.ben kaçmam öyle bir durumda kendi gider eve almam.sonucta kendi düzenimi asla bozamam bir çocuğum var kresi var düzenim var.kendi 1 valiz alır çıkar gider.Boşanmak istediğinizi değil de ilgisiz hissettiğinizi, beklentilerinizi söyleyebilirsiniz. Terapi teklif edebilirsiniz. Şu da var ki zarar düşünceniz ciddiyse direkt valizi toplayıp kaçın. O hiç normal değil.
Kardeşim hakim onunla konuşuyorum ama o da eşimi çok seviyor sans ver diyor.Bence bir avukatla gorus birsey yapmadan once.
Bunu da çok düşündüm boşanma kelimesi hiç geçmedi evde geçerse nasıl tepki verecek bilmiyorum.cunku 5 yıl sevgilimin 4 yıl evlilik 9 denemiş birlikte geçtiBelki de ayrilik talebinin senden gelmesini bekliyor. Cunku anladigim kadariyla bitirmek icin herseyi yapiyor. Ancak ailen yaninda olsu o esnada, ne olur ne olmaz.
Esyalara zarar vetmesi cunku cok normal degil.
Evlenirken korkmuyordum ki tartışmalarda hincini eşyalardan çıkardıkça bağırdıkça korkmaya başladım
Kardesiniz mi kariligini yapacak afedersiniz de .Kardeşim hakim onunla konuşuyorum ama o da eşimi çok seviyor sans ver diyor.
Benim annem ve babam da hep yansitmamaya çalışırdı ama inanın çocuklar hissediyor büyüdükçe daha çok anlamaya başlarÇocuğa asla yansıtılmyor çünkü biz cocuk yokken kavga ediyoruz ya da mesajla kavga ederiz.oyle çocuk inanın çok mutlu.asla yannda bir olay yaşanmadı.
O evde ne yasadigini ancak sen bilirsin. Onun sevmesi, kardesine iyi davranmasi onemli degil. O adsmla sen evlosin kardesin degil. Benim de eski esim bana cok kotu davraniyordu. Ben anlattigimda ailem inanmiyordu. Onlar da cok seviyordu. Bosanirken gercek yuzunu gorduler bana inandilar.Kardeşim hakim onunla konuşuyorum ama o da eşimi çok seviyor sans ver diyor.
Haklisiniz dışarıya karşı pırlanta gibidir zaten.asla hakkında kötü bir söz duymazsiniz. Devlette de en güvenilir üst kademede çalışır. Güvenilirdir herkesçe.ama iyi bir es olamadı.iyi bir babaiyi bir çalışan iyi bir damat ama eş olamadı benim kararım buymuş sanirimKardesiniz mi kariligini yapacak afedersiniz de .
Lütfen sacmalamayin
Acaba diyorum işten gelince bir kahve yapsanız o istemeden çok yoruluyorsun bizim için uğraşıyorsun çalışıyorsun hayatım falan diye onu gaza getirseniz gönlünü hoş etseniz onun ilgisi olan konularda sohbet etmeyi deneseniz hareketlerine bakıp onu tartıp en son aşama ayrılık düşünün bence tabi yine en iyi siz bilirsinizTabiki denedim neden böylesin diyorum sen abartıyorsun diyor.isler yoğun çok yoruluyorum diyor gecesi yok gündüzü yok kendince haklı olabilir ama arkadaşlarına zaman buluyor telefonla konuşuyor
Benim annemle babamda ayrı bizim haberimiz yokken boşanmışlar hemde ben liseye gidiyordum.ama hic hissetmedim sok olmustumBenim annem ve babam da hep yansitmamaya çalışırdı ama inanın çocuklar hissediyor büyüdükçe daha çok anlamaya başlar
Işte bende ki sorun ne biliyor musunuz ? Bende soğudum bunları yapmak icimden gelmiyor artikAcaba diyorum işten gelince bir kahve yapsanız o istemeden çok yoruluyorsun bizim için uğraşıyorsun çalışıyorsun hayatım falan diye onu gaza getirseniz gönlünü hoş etseniz onun ilgisi olan konularda sohbet etmeyi deneseniz hareketlerine bakıp onu tartıp en son aşama ayrılık düşünün bence tabi yine en iyi siz bilirsiniz
Bazen iyi insanlarda olsa frekansimiz uyusmayincsa böyle oluyor ..Haklisiniz dışarıya karşı pırlanta gibidir zaten.asla hakkında kötü bir söz duymazsiniz. Devlette de en güvenilir üst kademede çalışır. Güvenilirdir herkesçe.ama iyi bir es olamadı.iyi bir babaiyi bir çalışan iyi bir damat ama eş olamadı benim kararım buymuş sanirim
Ihanet etmez diyemem ama 9 senedir bu konuda yanlış bir hareketini görmedim.gorseydim bitirirdim. ihanet benim en ince çizgim . Şimdi net bitirememe nedenim bu aslında.kafam çok karışık.dusunmemeye çalışıyorum ama dusunuyoru kafam beynim coo dolu.Gerçekten yoruldumBazen iyi insanlarda olsa frekansimiz uyusmayincsa böyle oluyor ..
Kavga ediyoruz anlaşamıyoruz diye karalayamayiz her insanı tabiki.
İyidir ama seninle olmamıştır
Çok güzel bişey seni cagriyodur o yuzden bunları yaşıyorsundur.
Çok parametre var
Sonuçta bir ihanet yok kötü diyemeyiz kendisine tabi de ayrılmanız yerinde olur
O zaman konuşun benle mutlu değilsen memnun değilsen boşanalım diyin eğer boşanmak istemiyorsan da birbirimizin değerini bilelim aile olalım sadece anne baba değil diyin . Yani ben olsam öyle derdim herhaldeIşte bende ki sorun ne biliyor musunuz ? Bende soğudum bunları yapmak icimden gelmiyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?