• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim beni sevmiyor olabilir mi?

O zaman konuşun benle mutlu değilsen memnun değilsen boşanalım diyin eğer boşanmak istemiyorsan da birbirimizin değerini bilelim aile olalım sadece anne baba değil diyin . Yani ben olsam öyle derdim herhalde
Suan evimde degilim.ailemin yanındayım.evime geçicem 10 güne kadar.oglumu kreşe vericem ve o yokken konusucam.

Inanın bilmiyorum zarar verebilir mi.ben kaçmam öyle bir durumda kendi gider eve almam.sonucta kendi düzenimi asla bozamam bir çocuğum var kresi var düzenim var.kendi 1 valiz alır çıkar gider.

Adam boşanmayı kabul etmezse gitmeyecek yalnız yol size görünür. Öyle anlayışlı bir insan gibi anlatmıyorsunuz. Evden ayrılmanız gerekebilir. Evi 2ye bölmeniz gerekebilir. Velayeti isteyebilir.

Ihanet etmez diyemem ama 9 senedir bu konuda yanlış bir hareketini görmedim.gorseydim bitirirdim. ihanet benim en ince çizgim . Şimdi net bitirememe nedenim bu aslında.kafam çok karışık.dusunmemeye çalışıyorum ama dusunuyoru kafam beynim coo dolu.Gerçekten yoruldum
Kalbini pırpır attıran insanları hatırla .heyecanla suslendigin günleri hatırla hoslandigin insanı gorucen diye.
Birinin sana verdiği değer karşısında nasıl eridiğini hatırla
Hatırla ki neyi hakettiğini gör 🙏

hem bi kalas gibi hemde bosanmak istiyorum diyince zarar mi verecek beklediginiz hata bir omur boyle gecer mi

Adam boşanmayı kabul etmezse gitmeyecek yalnız yol size görünür. Öyle anlayışlı bir insan gibi anlatmıyorsunuz. Evden ayrılmanız gerekebilir. Evi 2ye bölmeniz gerekebilir. Velayeti isteyebilir.
Evet bu tur zorluklarda var tabiki. Ama almam eve.tehdit ederim iş yerini aramakla.o konuda korkar.cunku itibarını yerle bir etmek istemez. Çilingir çağırırım değiştiririm.zaten şuan okul yok.ogretmenim Eylül e kadar evden çıkmasam da olur.herseyi inanın beynim 2 3 saniyede düşünüyor.her ihtimali düşünüyorum.velayeti asla alamaz çocuk bakacak dakikası yok çünkü.cok yoğun çalışıyor

Kalbini pırpır attıran insanları hatırla .heyecanla suslendigin günleri hatırla hoslandigin insanı gorucen diye.
Birinin sana verdiği değer karşısında nasıl eridiğini hatırla
Hatırla ki neyi hakettiğini gör 🙏
Ah bu dediginizi hissetmeyeli yillar olmuş gözlerim doldu su mesajda gercekten

Ah bu dediginizi hissetmeyeli yillar olmuş gözlerim doldu su mesajda gercekten
Yani kendine bunları yaşama sansini tanimalisin bu adamdan ayrılmalısin.

Yine son karar senin tabi ..biz anca konuşur dururuz☺️

Sevgi olmayıp yine de birbirine saygi duyan ciftler olabiliyor. Sizinkinde o da yok. Oncelikle yapmaniz gereken bosanma konusunu gündeme getirmeden rahatsız oldugunuz seyleri anlatmaniz. Tavrini bir ölçersiniz bu sekilde. Olay cikaracak gibiyse, zarar verme riskini gorurseniz bosanmayi yuzyuze konusmak yerine evden gidersiniz. Bir notla ya da mesajla bosanacaginizi bildirirsiniz.

Sevgi olmayıp yine de birbirine saygi duyan ciftler olabiliyor. Sizinkinde o da yok. Oncelikle yapmaniz gereken bosanma konusunu gündeme getirmeden rahatsız oldugunuz seyleri anlatmaniz. Tavrini bir ölçersiniz bu sekilde. Olay cikaracak gibiyse, zarar verme riskini gorurseniz bosanmayi yuzyuze konusmak yerine evden gidersiniz. Bir notla ya da mesajla bosanacaginizi bildirirsiniz.
Zarar verme durumu olabilir. Ya da beni sorgulayabilir beni suçlayabilir.cunku ona gore o çok mükemmel ve asla kendinde suç bulmaz. Ya da kendisini eleştirmez. Beni suçlayacak.

Zarar verme durumu olabilir. Ya da beni sorgulayabilir beni suçlayabilir.cunku ona gore o çok mükemmel ve asla kendinde suç bulmaz. Ya da kendisini eleştirmez. Beni suçlayacak.
En basta boyle miydi? Sonradan mi oldu? Belki bir aldatma durumu vardir. Araniza bu yüzden duvarlar örmüştür. Bu konuda bilginiz var mi?

En basta boyle miydi? Sonradan mi oldu? Belki bir aldatma durumu vardir. Araniza bu yüzden duvarlar örmüştür. Bu konuda bilginiz var mi?
Aldatmıyor bence ama zitti bir durum varsa bilemem. Gözlemlerim hislerime göre aldatmadigini düşünüyorum.

Sizce bu noktaya gelmenizde sizin payınız ya da şöyle diyeyim,sizin hatanız ne olabilir?Sizin rolünüz nedir?
Cevabınız hiçbir şey ise,olumsuz hiçbir şey yapmadıysanız,ve karşı taraf size sadece yoğun çalıştığı için bunları yapıyorsa bu çok saçma. Yoğun çalıştığı için sinirli,yoğun çalıştığı için ilgilenmiyor bahanesine kendinizi inandırmayın. Mutlaka başka bir sebebi vardır.

Sizce bu noktaya gelmenizde sizin payınız ya da şöyle diyeyim,sizin hatanız ne olabilir?Sizin rolünüz nedir?
Cevabınız hiçbir şey ise,olumsuz hiçbir şey yapmadıysanız,ve karşı taraf size sadece yoğun çalıştığı için bunları yapıyorsa bu çok saçma. Yoğun çalıştığı için sinirli,yoğun çalıştığı için ilgilenmiyor bahanesine kendinizi inandırmayın. Mutlaka başka bir sebebi vardır.
Bana göre benimde fevri davranışları oluyordu tatrtismalarimizda. Bende tabiki suçlu olduğumu düşünüyorum ama bu kadar iletişim kopukluğu olmamalıydı. Çok calisitigi için diyor kendisi yorgun oluyormuş o yüzden . Ben diğer türlü aldatma vs var mı bilmiyorum.bana göre yok.ama eğer varsa inşallah karşıma çıkar öğrenirim.benik gözlemlerime göre yok. Genelde bir laf vardır bilir mısınız.cocugunla kocanı övme yapmaz dediğin herşeyi yapar diye :) o yüzden tam olarak yok diyemem.

10 gündür evinizde değilmişsiniz. Sizi arayıp, soruyor mu? Arıyorsa, konuşmalarınızdan sizi özleyip özlemediğini anlarsınız.Sadece çocuğu mu soruyor? Sizi merak ettiğine dair bir konuşma geçiyor mu? İletişim problemi yaşıyor olabilir misiniz?
Erkeklerin bir çoğu, eşini elinin altında, çantada keklik gibi görmeye başladıklarında, tavırları değişip, ilgisizleşebiliyor.
Karşısında konuşmaya çekiniyorsunuz. Sinirli diyorsunuz. Siz de kendinizi doğru ifade edemiyor olabilir misiniz? Suçlayarak başladığınız her konuşma, kim olursa olsun, karşı tarafı doğal olarak sinirlendirir.İsteklerinizi,beklentilerinizi,üzüldüğünüz şeyleri suçlamadan ifade ettiniz mi hiç?

10 gündür evinizde değilmişsiniz. Sizi arayıp, soruyor mu? Arıyorsa, konuşmalarınızdan sizi özleyip özlemediğini anlarsınız.Sadece çocuğu mu soruyor? Sizi merak ettiğine dair bir konuşma geçiyor mu? İletişim problemi yaşıyor olabilir misiniz?
Erkeklerin bir çoğu, eşini elinin altında, çantada keklik gibi görmeye başladıklarında, tavırları değişip, ilgisizleşebiliyor.
Karşısında konuşmaya çekiniyorsunuz. Sinirli diyorsunuz. Siz de kendinizi doğru ifade edemiyor olabilir misiniz? Suçlayarak başladığınız her konuşma, kim olursa olsun, karşı tarafı doğal olarak sinirlendirir.İsteklerinizi,beklentilerinizi,üzüldüğünüz şeyleri suçlamadan ifade ettiniz mi hiç?
Beni soruyor oğlumu da soruyor goruntulu ariyor özlediğini söylemedi daha.benim konuşma şeklim suclayiciydi evet.sonra kendimi düzeltmeye çalıştım.ona sorsanız belki benmde bir sürü hatan vardır. Ama o asla problemin kendinde olduğunu kabul etmez.oyle bir yapısı var.hakli olsamda genelde suçlar.ozelligi bu.kendimi hiç anlatamıyorum. Ya da kendi anlıyo ama anlamamazliktan geliyor.

Back
X