Esim beni sevmiyor olabilir mi?

Sevgi yok mu bilmem ama saygı yok o kesin. Saygısızlık dediğin de sevgisizlik doğuruyor zaten. :KK12:

Beni soruyor oğlumu da soruyor goruntulu ariyor özlediğini söylemedi daha.benim konuşma şeklim suclayiciydi evet.sonra kendimi düzeltmeye çalıştım.ona sorsanız belki benmde bir sürü hatan vardır. Ama o asla problemin kendinde olduğunu kabul etmez.oyle bir yapısı var.hakli olsamda genelde suçlar.ozelligi bu.kendimi hiç anlatamıyorum. Ya da kendi anlıyo ama anlamamazliktan geliyor.
Sizin biraz taktik değiştirmeniz lazım. Ne zaman başladı bu probleminiz? Bu önemli.Eşinize evlilik danışmanına gitmeyi istediğinizi, aranızda soğukluk, ilgisizlik olduğunu ve bundan rahatsız olduğunuzu belirtin. Beraber gitmeyi önerin. Kabul etmese bile siz kendiniz gidin. Boşanma kararını net alabilmeniz için bile bunu yapmalısınız. Sizin göremediğiniz veya nasıl davranmanız gerektiğini bilmediğiniz noktalarda, danışmanın faydasını mutlaka görürsünüz.

Sizin biraz taktik değiştirmeniz lazım. Ne zaman başladı bu probleminiz? Bu önemli.Eşinize evlilik danışmanına gitmeyi istediğinizi, aranızda soğukluk, ilgisizlik olduğunu ve bundan rahatsız olduğunuzu belirtin. Beraber gitmeyi önerin. Kabul etmese bile siz kendiniz gidin. Boşanma kararını net alabilmeniz için bile bunu yapmalısınız. Sizin göremediğiniz veya nasıl davranmanız gerektiğini bilmediğiniz noktalarda, danışmanın faydasını mutlaka görürsünüz.
O aslagitmez kaç kere dedim gidelim diye.ama ben bu aralar gitmeyi düşünüyorum çünkü beynim susmuyor benim.uyku kalmadı.yuzum sivilce kapladı.cok stresiyim.cooookkkk....

Yazmayı deneyin ona.

Önce güzel bir sevgi girişi yapın. Sonra Eski güzel gunlerinizden söz edin az buçuk. Devamında suclamadan duygularınızı yazın.

Bu konuşma sohbet etme konusuna örnek vermek istiyorum. Kp, kv ile asla sohbet etmez. Eşim ve görümcem ile de konuşmaz. Kv her zaman derki 40 yıldır benimle konuşmuyor. Evliliğimizde konuşma yok ama arkadaşlarıyla sabahlara kadar muhabbet eder. Bu konu size çok benzer. Ama şöyle bir şey var benimle saatlerce konuşur. Çünkü siyaset, politika,tarih sever ben uluslararası ilişkiler ve siyaset mezunuyum. Aynı sektörde çalışmışlığımız var. Bazı erkekler sadece kendilerine uyum sağlansın isteyip karşıdakini düşünmüyorlar. Sanırım sizin durumda böyle. Ortak zevk ve yönleriniz yoksa sizinle konuşacak şey bulamıyordur. Ayrıca direk boşanmayı düşünmek yerine önce sıkıntınız olduğunu eşinize söyleyin. Gerekirse eş terapisi alırsınız. Çocuğunuz var ,boşanmak son çare olmalı bence

Merhaba bayanlar aslında burada çok konu açmıyorum genelde yorum yapar gizliden takip ederdim:)
Ama şimdi benim sizlere ihtiyacım oldu.
Eşim çok yoğun çalışan birisi ve işi gerçekten çok stresli.
Benimle çok ilgilenmez ama çocuğuna ve eve karşı çok ilgilidir.
En küçük tartismamizda hemen bana bağırır.herd dediğime hep karşı çıkar. Bunu artık alışkanlık haline getirdiğini düşünüyorum.
Şu aralar ona karşı içinde büyük bir soğuma var.
Düşünüyorum da benim için hiç fedakarlık yapmadı.her zaman her kavgamızda ben alttan almışım ben fedakarlık yapmışım gibi geliyor.
Bazen bosanmayi bile dusunur oldum.
Sevgi yok gibi soguguzgibi.yani bende de oluştu ona karşı bir soğukluk.
Onun davranışları sonucunda bende haliyle kendimi geri çektim.
Asla oturup bir sohbetimiz bir paylasimimiz olmaz
Evdeyken arkadaşlarıyla telefonla konuşuronlarla konuştuğu gibi benimle zevkle isteyerek konuşmaz...ağzındaki kelimeleri cımbızla çekiyorum hissi oluşur hep bende.
Ne yapacağım hic bilmiyorum.
Maddi gücüm bir isim var o konuda sıkıntı yok çok şükür.
Ayaklarım üzernde durururum.
Ama direk kestirip atmak istemiyorum
Ona söylemek istiyorum boşanmak istediğimi.
Çok sınırlı sinirinden de korkuyorum bana zarar verirse diye :KK43:
Ne kadar süredır bu kanıya vardınız?Siz sevıomusunuz eşinizi?

O aslagitmez kaç kere dedim gidelim diye.ama ben bu aralar gitmeyi düşünüyorum çünkü beynim susmuyor benim.uyku kalmadı.yuzum sivilce kapladı.cok stresiyim.cooookkkk....
Gidin tabiki. Kendinize eziyet etmeyin.Stres ve üzüntü bütün hastalıkların sebebi. Doğru düşünce ve davranış şekillerini öğrenip, uyguladıkça, rahatlarsınız.Öncelikle kendinizi önemseyip gitmelisiniz bencede.

Merhaba bayanlar aslında burada çok konu açmıyorum genelde yorum yapar gizliden takip ederdim:)
En küçük tartismamizda hemen bana bağırır.herd dediğime hep karşı çıkar. Bunu artık alışkanlık haline getirdiğini düşünüyorum.
Düşünüyorum da benim için hiç fedakarlık yapmadı.her zaman her kavgamızda ben alttan almışım ben fedakarlık yapmışım gibi geliyor.
Evdeyken arkadaşlarıyla telefonla konuşuronlarla konuştuğu gibi benimle zevkle isteyerek konuşmaz...ağzındaki kelimeleri cımbızla çekiyorum hissi oluşur hep bende.
görücü usulü mü evlendiniz?

bence yapisi oyle.. degismez. erkek muhabbeti yapmaktan hoslaniyordur. sizin anlattiklariniz ilgisini cekmiyordur. var boyle erkekler..
bence guzelce oturup konusun acikca kibarca soyleyin. ya da mektup yazin. mutlu olmadiginizi ve sogudugunuzu cok nahif sekilde, kavga etmeden ifade edin.. bence tesiri olur.. kavga edince kavga ediyorlar..

Bu konuşma sohbet etme konusuna örnek vermek istiyorum. Kp, kv ile asla sohbet etmez. Eşim ve görümcem ile de konuşmaz. Kv her zaman derki 40 yıldır benimle konuşmuyor. Evliliğimizde konuşma yok ama arkadaşlarıyla sabahlara kadar muhabbet eder. Bu konu size çok benzer. Ama şöyle bir şey var benimle saatlerce konuşur. Çünkü siyaset, politika,tarih sever ben uluslararası ilişkiler ve siyaset mezunuyum. Aynı sektörde çalışmışlığımız var. Bazı erkekler sadece kendilerine uyum sağlansın isteyip karşıdakini düşünmüyorlar. Sanırım sizin durumda böyle. Ortak zevk ve yönleriniz yoksa sizinle konuşacak şey bulamıyordur. Ayrıca direk boşanmayı düşünmek yerine önce sıkıntınız olduğunu eşinize söyleyin. Gerekirse eş terapisi alırsınız. Çocuğunuz var ,boşanmak son çare olmalı bence
Islerimizhiç benzemiyor bu konuda asla ortak değiliz sanirim. Isı dolayısıyla siyaset asla konuşmaz kitap okuyamaz zamanı yok çünkü.ben genelde kitap okurum. Cocugun eğitimiyle ilgilenirim. Karşılıklı olarak sohbet konusu bulamiyoruz

Sakin bir anında karşınıza alıp konuşun. Buraya yazdıklarınızı söyleyin yani..Sizinle arkadaşlarıyla konuştuğu gibi istekli konuşmamasının,hep ters cevaplar vermesinin sizi kırdığını falan..Bu şekilde devam edecekse boşanmayı düşünüyorum artık diyin..Eğer ikiniz de devam etmeye değet bir evlilik görürseniz aile terapisi denersiniz..Kendi ayaklarınızın üzerinde dururken mutlu olmadığınız bir hayata katlanmak anlamsız .

Ayrıca eşiniz babanız değil,siz de çocuk değilsiniz. Eşinizden korkuyor olmanız bile çoğu şeyin ters olduğunu gösteriyor,adam sizi sindirmiş maalesef.

Çok sınırlı sinirinden de korkuyorum bana zarar verirse diye :(
Bana zarar verir diye korkuyorum kısmına kadar konuşun, hissettiklerimizi anlatın gerekirse çift terapisine gidin diyecektim. Ama size zarar verebileceğini bildiğiniz bir insanla evliliği sürdürmek ne kadar mantıklı

Evlilik karşılıklı fedakarlıkla olur.önce oturup konuşmayı deneyin artılarını eksiklerini yazın düşünün pire icin yorgan yakılmaz ben çocuk icin en azından bunu denemenizi tavsiye ediyorum

Arkadaşlarıyla hangi konuda konuşuyor dikkat edin o konuda bilgi edinip konuşun sizinle konuşmaya alışsın.

Çok sınırlı sinirinden de korkuyorum bana zarar verirse diye :(
Niyeyse ben eşinize kızmadım pek yaptıkları doğru değil ama çok yoğun çalışıyorsa ondan olabilir arkadaşlarıyla da stres atıyodur. Hafta sonları veya daha uzun tatil yaptığı zaman bı takip edin nasıl size karşı. Esim de çok yoruluyor çok sınırlı olabiliyor bazı insanların karakteri de malesef böyle olabiliyo. Nacizane kısa bir tavsiye vercem ilk baş sevdiği konulardan muhabbet açın o zaman arkadaşlarıyla atacağı stresini sizinle de atmak isteyebilir

Yuva yıkmak kolay değil. Oturup konuşun çocuğunuza yazık. Fedakarlık sadece konuşmakla olmuyor. Sizi aldatmiyor, evine vaktin de geliyor, sizi kimseye muhtaç etmeyip elinden geleni yapıyorsa buda fedakarlık.(bana göre)

Konuştum daha doğrusu gece ses kaydı attım baya bir.bana bir şarkı göndermiş. Özgün dur gitme diye bir sarkisi 🤭asla şarkı gondermezdi aksam uzun uzun konusalim dedi.aksam arayacak beni

Yuva yıkmak kolay değil. Oturup konuşun çocuğunuza yazık. Fedakarlık sadece konuşmakla olmuyor. Sizi aldatmiyor, evine vaktin de geliyor, sizi kimseye muhtaç etmeyip elinden geleni yapıyorsa buda fedakarlık.(bana göre)
Evine vaktinde gelir asla geç kalmaz yani işten çıktığı vakt evdedir ama benimle hicbir iletişimi yok benim sinirlendiğim konu bu. Maddi olarak çok şükür pek bir problemimiz yok.kendisi evin ihtiyaçlarını alır evle ilgilidir.cocuguyla ilgilidir.tek ilgilenmedigi benim.

Back
X