konuşacak kimsem olmadığı için sizlerle paylaşmak istiyorum.4 yıldır evliyim. 2 yaşında bir kızım var.eşimle evlendiğimizden beri sık sık tartışmalar yaşıyoruz. aşırı kıskanç ve paranoyak olduğundan beni asılsız şekilde suçluyor. bense sürekli konuyu kapatmak ve huzursuzluk çıkmasını engellemek için alttan alıyorum. en ufak tartışmada küsüyor, ayrı yatıyor, barışmak için yanına gidince beni sevmedini, istemediğini, ona dokunmamamı söylüyor, bunun dışında gurur kırıcı çok ağır laflar. ailemi sevmiyor.3 gün önce yine huzursuzluk çıkardı.çocuktan dolayı benimle sadece yabancı gibi aynı evde yaşayacağını , beni sevmeiğini, ağır yeminler ederek bir daha barışmayacağını söyledi. gece 2 de eve geliyor. nereye gittiğini bilmiyorum.bir defa aramaya kalktım sanane deyip yüzüme kapattı.ayrı yatıyoruz. konuşmuyoruz. acaba boşanmalımıyım? ne yapacağımı bilmiyorum evin içinde kafayı yemek üzereyim. köyde çalıştığımız için bir yerede gidemiyorum. lütfen benimle konuşarak bana yardım edin
çiğdem_k arkadaşıma katılıoyorum, bu gibi hassas durumlarda görevlendirmelere sıcak bakıyor il ya da ilçe mem'ler...
biz kadınlar çok güçlüyüz inanın, hayat eşlerimizden ibaret değil... nasıl ki evlenene kadar onlarsız yaşadık, gerekirse yolumuza onlarsız da devam edebiliriz...
o bu şekilde davrandıkça, gedikçe eve gelmedikçe ben çıldırıyorum. oysaki ben onun için çok fedekarlık yaptım . kişiliğimden bile ödün verdim. kıskançlıklarından dolayı okulda hiç bir erkek öğretmenle konuşmadım, selam vermedim. tenefüslerde kendi sınıfımdan dışarı çıkmadım. bazen bahçede öğretmen var perdeyi açmama bile küsüyordu. bazende neye küstütüğünü bile söylemeden günlerce küs kalıyodu. yanına konuşmak için gittiğimde kavga çıkıyou.yaz tatillerinde ailesinin yanına köüyüne götürüyodu. benim aileme gidince 1 hafta dayanamayıp kavga çıkartıp geri geliyoduk.bilmiyorum bu yaptıklarını düşününce hala nasıl evli kaldığıma inanamıyorum. ama kalbim ise ona çok bağlıııı. onsuz yaşayamam gi bi geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?