eşim beni sevmiyor

ben de bir süre ayrı kalman gerektiğini düşünyorum
boşanma davası açma ama bir süre ayrı kal
senden ayrı kalınca kıskançlığı devam edecek mi bakalım.
kıskanç olduğunu söylemişsin... bakalım ayrı kalınca ne yapacak.

Hem sizi sevmedigini söylüyor, ayri yatiyor, hakaret ediyor zaten ortada bir evlilik yok ama bir yavrucak var , neyi beklediginizi bilmiyorum... En ufak sebeplerden bosanmayada karsiyim , sizin durumunuz boyutlari asmis, kadinlik gururunuzu yerlere almis, bence kendinizi daha fazla yipratmayin, ve sözde esinize de yiprattirmayin. Umarim en kisa zamanda mutlu olursunuz ..

benzer sorunu zaman zaman yaşıyorum ben de maalesef.iyiyken aşkım cicim görenler der ki ne kadar şanslısın eşin seni çok seviyor..ama tartıştık mı günlerce süren uzun küslükler,evde yokmuşum gibi davranmalar ve beni sevmediğini söylemesi,hem de acı acı..boğazıma bir düğüm gelip oturuyor,ağlayamıyorum işte..oğlum küçük,çalışmıyorum.ailem var ama yok.ayrılmayı denedim,oğlumu alıp kardeşime gittim.çocuk bir haftada eridi bitti baba diye.mecbur geri döndüm.bu gelgit ilişki beni çok yıpratıyor.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.ama senin benden şanslı hem de çok şanslı bir tarafın var ki o da maaşlı sigortalı bir işinin oluşu.ailenin sana destek oluşu.dön git ailenin yanına.hemen boşan demiyorum ama ayrı deneyin bir süre.çünkü bu şekilde evde küs olmak bir şeyleri çözmez,sonu yok böyle beklemenin..

Böyle kaprisli bir babayla aynı evde yaşamış birisi olarak, çocuklarınızın sevgiye daha çok ihtiyacı var.. Bence hiç düşünmeyin ve boşanın.. Keşke annem de zamanında yapabilseydi..

yerinde olsam boşanmaya adım atardım burnu biraz sürtülsün diye uzaklaşırdım yalvar yakar olursa barışıp belki bi şans verilir ama olmazsa boşan zamangeçiyor ömür gidiyor insan neden mutsuz olsun ki..muhtaç da değlsin onun eline gül gibi işin var ...bi şeyler yapmasan adamşımarmış gittiçe azar ..

son durum ne ne düşünüyorsun?senin için onun yaptıkları çok ağır.bence bu yükü çekme.kendine çeki düzen versin laflarını tartsın o davnsanışlarını düzeltsin ya da yoluna çıkısın...

burada insanlar sana yardımcı olmak adına fikirlerini yazmışlar,
ama sen halaa,
koşu bandı almış ,dişciye gitmem lazım falan diyosun.
yazılanları okuyup, kendince yorumlayıp hareket etsen daha iyi olur kanısındayım.
yazıları okumuyorsun galiba.
ne diyeyim
herkez kendi kaderini yaşar.

canım seninki alışkanlık olmuş o yüzden vazgeçilmez gibi geliyor mantıklı davran duygularınla değil çocuğun için en doğru kararı ver

Ben de eşimin beni hiç sevmediğini düşünüyorum.Burada psikoloji ve ruh hastalıkları bölümünde (evliyim ama çok yalnızım) başlıklı bir konu açmıştım.Orada yaşadıklarımı yazdım.Lütfen okuyun ve sonra burada kendi konunuzda bana cevap yazın burdan konuşmaya devam edelim.Aslında msn den görüşmek iyi olurdu ama madem görüşemiyorsunuz böyle yapalım olurmu.

Çok sor bir durum zaman zaman bende yasarim boyle.al karsina konuş diyecek anlamayan biri beli sen kendini yıpratmamaya bak cocugunla ilgilenen o sana nazil davraniyorsa sende bir sure öyle yap.onun üzerine ne kadar değer veririrsen o kadar şımarir.fazla değer her zaman başi öne eğer.biz kadınlar çok değer veriyoruz erkeklere.sonuç itibariyle karşiligi nankörlük sen tatil canini sikma derim Allah yardimci olsun cnm

kızlar Allah aşkına ta 4 yıl önceki konuyu nerden bulupta dirilttiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…