konuşacak kimsem olmadığı için sizlerle paylaşmak istiyorum.4 yıldır evliyim. 2 yaşında bir kızım var.eşimle evlendiğimizden beri sık sık tartışmalar yaşıyoruz. aşırı kıskanç ve paranoyak olduğundan beni asılsız şekilde suçluyor. bense sürekli konuyu kapatmak ve huzursuzluk çıkmasını engellemek için alttan alıyorum. en ufak tartışmada küsüyor, ayrı yatıyor, barışmak için yanına gidince beni sevmedini, istemediğini, ona dokunmamamı söylüyor, bunun dışında gurur kırıcı çok ağır laflar. ailemi sevmiyor.3 gün önce yine huzursuzluk çıkardı.çocuktan dolayı benimle sadece yabancı gibi aynı evde yaşayacağını , beni sevmeiğini, ağır yeminler ederek bir daha barışmayacağını söyledi. gece 2 de eve geliyor. nereye gittiğini bilmiyorum.bir defa aramaya kalktım sanane deyip yüzüme kapattı.ayrı yatıyoruz. konuşmuyoruz. acaba boşanmalımıyım? ne yapacağımı bilmiyorum evin içinde kafayı yemek üzereyim. köyde çalıştığımız için bir yerede gidemiyorum. lütfen benimle konuşarak bana yardım edin
msn mi eşim kapattı arkadaşım. başka bir şekilde görüşemezmiyiz????????????????
arkadaşım biz bile sinir haliyle agzımızdan neler çıkıyo farkına varmıyoz erkekler buhataya çok düşüyor bence ailenizin yanına gitme imkanınız varsa bebeginizide alın gidin biraz uzak kalın eminim sizin boşlugunuzu farkedecek ve adım atcaktır enaz 15gün bence ayrı kalın boşanmak en son düşünülen şey olsun ortada bebek varken boşanmak öyle ha diyince olmuyo nedenmi sizin açınızdan bakmıyom olaya 3yigenimde babasız büyüdü biri eşimin yigeni ve 3üde mutsuz arada kalan bireyler oldu seçimlerini bile düzgün yapamıyolar her defasında suratlarına babalarının yaptıkları vuruluyo onlarda kinci çocuklar oluyo siz bebeginize bunu yapmayın
kıskanç olması bence sevdiğini gösteriyor...aşırı kıskanç ve paranoyak olduğundan beni asılsız şekilde suçluyor
en ufak tartışmada küsüyor, ayrı yatıyor, barışmak için yanına gidince beni sevmedini, istemediğini, ona dokunmamamı söylüyor, bunun dışında gurur kırıcı çok ağır laflar.
bunu sinirle söylemişçocuktan dolayı benimle sadece yabancı gibi aynı evde yaşayacağını , beni sevmeiğini, ağır yeminler ederek bir daha barışmayacağını söyledi.
:1no2: :1no2:gece 2 de eve geliyor. nereye gittiğini bilmiyorum.bir defa aramaya kalktım sanane deyip yüzüme kapattı.ayrı yatıyoruz. konuşmuyoruz.
beni sevdiğini zannederdim. evle çok ilgilidir.sebepsiz küslükler çıkarır ve hep o zamanlar sevmediğini söyler. barışınca da sevdiğini.
bu sonuncu diğerlerinden çok farklıydı. kuran üzerine yemin ederek beni sevmediğini istemediğini söyledi. sürekli beniaşağıladı.
konuşacak kimsem olmadığı için sizlerle paylaşmak istiyorum.4 yıldır evliyim. 2 yaşında bir kızım var.eşimle evlendiğimizden beri sık sık tartışmalar yaşıyoruz. aşırı kıskanç ve paranoyak olduğundan beni asılsız şekilde suçluyor. bense sürekli konuyu kapatmak ve huzursuzluk çıkmasını engellemek için alttan alıyorum. en ufak tartışmada küsüyor, ayrı yatıyor, barışmak için yanına gidince beni sevmedini, istemediğini, ona dokunmamamı söylüyor, bunun dışında gurur kırıcı çok ağır laflar. ailemi sevmiyor.3 gün önce yine huzursuzluk çıkardı.çocuktan dolayı benimle sadece yabancı gibi aynı evde yaşayacağını , beni sevmeiğini, ağır yeminler ederek bir daha barışmayacağını söyledi. gece 2 de eve geliyor. nereye gittiğini bilmiyorum.bir defa aramaya kalktım sanane deyip yüzüme kapattı.ayrı yatıyoruz. konuşmuyoruz. acaba boşanmalımıyım? ne yapacağımı bilmiyorum evin içinde kafayı yemek üzereyim. köyde çalıştığımız için bir yerede gidemiyorum. lütfen benimle konuşarak bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?