eşim beni sevmiyor

zor..allah yardımcınız olsun eşinizn bence psikoljk yardıma ihtiyacı var çocuk gibi geldi ama bi küsüyo sevmiyo barışınca seviyo oyuncak gibi ilginç heleki bir erkekten beklenmez bu tarz tavırlar...boşan yada boşanma buna sen karar verebilirsin ama ayrılırsan hayatın daha güzel olur orası kesin..henüz yeni evlisin bi bebek dahda fazlası olmadan bu işin üstesinden gelebilirsin...heleki ayaklarının üstünde duruyosun ailenle görüş canm seni anlarlar

Ben insanların sinirlenince içinden gerçekten geçenleri söylediğine inanırım..Sürekli sevmediğini söylüyorsa bunun altında da birsey ararım...Bana da eşiniz sizi sevmiyor gibi geldi:1closedeyes:

sizi sevmediğini söyleyen biriyle mutluluğu nasıl düşünüyorsunuz?
malesef tek taraflı sevgi hiçbişeyi kurtarmaya yetmiyor.siz bi evde iki yabancı olmuşsunuz anlattıklarınıza göre. ayrıca bu sevgisizliğin bu ilgisizliğin sebebi ne çocuğunuza ilgisi nasıl?
eğer bu şartlar altındaysanız bencede boşanın böyle ömür geçmez sonunda siz yıpranırsınız çocuğunuz için güçlü olmanız gerekiyor.Ayrıca boşanınca tayininizide aldırabilirsiniz.
bence eşinizle oturup konuşun boşanmak istiyorum deyin bakalım ne dicek sizi gerçekten seviyosa zaten bırakmaz ama tersi ise son kararı tabiki siz vericeksiniz.
Allah yardımcınız olsun.

çok üzüldüm yaaa. bi oturup konuş böyle olmuyor boşanmak istiyorum diye belki kendini düzeltir. hem bak öğretmenmişsin boşansan bile kendine bakabilecek durumun var mecbur musun seni üzen biriyle bir ömür geçirmeye. sevip sevmediği de belli değil sonuçta üzüyor seni. benim babam da anneme böyle yapıyordu son yıllarda ve bu benim psikoljimi bozdu. erkeklere güvenim kalmadı, şimdi 2 aylık evliyim eşim harika biri ve beni deliler gibi seviyor ama sürekli ona beni seviyor musun diye soruyorum. tamamen bağlanamıyorum ona, sanki o da bir gün babamın yaptığını yapacakmış gibime geliyor. çocuklar aileden işte böyle etkileniyor. çocuğunu da düşünmelisin. senin gibi ayakta durmaya çalışan binlerce kadın var onlar neleri neleri başarıyor senin neyin eksik onlardan???

Canım bu durumu aranızda konuşmanız şart hemen karşına al eşini konuş sevmiyorsa birlikte devam edemeyecekseniz bir arada yaşamanız seni daha fazla yıpratacaktır.Ayrıca eşinden boşandığın taktirde tayinini başka bir okula aldırman mümkün olabilir .İl Milli Eğitime başvurup durumunu belirtirsen görevlendirmeyle bile olsa seni farklı bir okula gönderebilirler.

arkadaşım biz bile sinir haliyle agzımızdan neler çıkıyo farkına varmıyoz erkekler buhataya çok düşüyor bence ailenizin yanına gitme imkanınız varsa bebeginizide alın gidin biraz uzak kalın eminim sizin boşlugunuzu farkedecek ve adım atcaktır enaz 15gün bence ayrı kalın boşanmak en son düşünülen şey olsun ortada bebek varken boşanmak öyle ha diyince olmuyo nedenmi sizin açınızdan bakmıyom olaya 3yigenimde babasız büyüdü biri eşimin yigeni ve 3üde mutsuz arada kalan bireyler oldu seçimlerini bile düzgün yapamıyolar her defasında suratlarına babalarının yaptıkları vuruluyo onlarda kinci çocuklar oluyo siz bebeginize bunu yapmayın

bence boşanmak için çok ciddi adımlar atmalısın.boşanmasan bile.ya bu evlilk kavgasız sorunsuz hakaretsiz sevgi dolu devam etmeli ya da bitmeli.bitmesini de göze alarak kesin adımlar at.belli mi olur belki de devam eder düzelir.bu adamın çok fena kıçı kalkmış senin onu bırakabileceğini sanmıyor ya da bırakmanı önemsemiyor.bence 1.si.
ne demek ya seni sevmiyorum.salıver gitsin dönerse senindir dönmezse hayatını çizersin...

arkadaşlar dün birden evden çıktı gitti. gece geldi. meğerse bursa ya gitmiş. kendisine alışveriş yapmış. bunu geçtim 1500 tl ye koşu bandı almış.
ben bazı şeylerden kısıp bişeyler yapmaya çalışırken onun yaptığına bakın
ne yapmalıyım ben bana söylermisiniz

eve gelip kızımla ilgileniyor
benim yüzüme bile bakmıyor. sanki düşmanıymışım gibi davranıyor. bunları hakedicek ne yaptım ben anlamadımki
dişlerimi yaptırıyordum yarıda kaldı. dikişlerimin alınması lazım ilçeye gitmeliyim. hiç bir araç yok. ona söylemek istemiyorum götürmesi için.

sizinki sevgi değil bağımlılık.bu bağımlılıktan kurtulup yeni bir hayat kurduğunuzda ancak eşinizi sevmediğinizi anlarsınız.nacizane tavsiyem yardım için bir psikiyatr a görünmenizde fayda var bukadar sıkıntıyı tek başınıza atlatamazsınız

msn mi eşim kapattı arkadaşım. başka bir şekilde görüşemezmiyiz????????????????

msn'ini nasıl kapatıyor ki eşiniz?

bir de dişinizle ilgili olarak doktora gitmeniz gerekiyormuş, söyleyin götürsün; sonuçta arabanızda sizin de hakkınız var; götürmek zorunda... götürmezse yakıt deposuna şeker koyun...kötükedihüso

bu arada maaş kartınız sizde değil de eşinizde ise isteyin. sizin adınıza kredi kartı varsa ve eşinizde ise onları da isteyin, altın falan varsa onları da saklayın...

eşinize iyi bir rest çekmenin zamanı gelmiş hatta çoktan geçmiş
çok iyi düşünün ikinizde mutsuzsanız sürdürmenin bi anlamı yok bence
yada bi evlilik terapistine gidin tabi eşiniz kabul ederse
ama ona iyi bi ders vermelisiniz

arkadaşım tebrik edrim çok güzel açıklamışsın.bencede bu yol çok mantıklı.çocuğun için böyle bir yol dene belki aklı başına gelir.hatasını kabul eder.hepimiz hayatta hata yapıyoruz.önemli olan iyi bir ders verip yola getirmek.belki çok zor ama yinede bir dene derim.dün gece okudum msjını çok üzüldüm çok dua ettim canım senin için.hakkında hayırlısı olsun allah yardımcın olsun

Şimdi konuyu biraz daha detaylı okudum.

aşırı kıskanç ve paranoyak olduğundan beni asılsız şekilde suçluyor
kıskanç olması bence sevdiğini gösteriyor...

en ufak tartışmada küsüyor, ayrı yatıyor, barışmak için yanına gidince beni sevmedini, istemediğini, ona dokunmamamı söylüyor, bunun dışında gurur kırıcı çok ağır laflar.

çocuktan dolayı benimle sadece yabancı gibi aynı evde yaşayacağını , beni sevmeiğini, ağır yeminler ederek bir daha barışmayacağını söyledi.
bunu sinirle söylemiş

gece 2 de eve geliyor. nereye gittiğini bilmiyorum.bir defa aramaya kalktım sanane deyip yüzüme kapattı.ayrı yatıyoruz. konuşmuyoruz.
:1no2: :1no2:

devam edelim
beni sevdiğini zannederdim. evle çok ilgilidir.sebepsiz küslükler çıkarır ve hep o zamanlar sevmediğini söyler. barışınca da sevdiğini.

bu sonuncu diğerlerinden çok farklıydı. kuran üzerine yemin ederek beni sevmediğini istemediğini söyledi. sürekli beniaşağıladı.

Ne fikir belirteceğimi bilemedim... Seviyor mu Sevmiyor mu anlamadım. Çok garip bir adam

Son düzenleme:

nekadar zor olduğunu anlıyorum ama seni istemiyosa ondan uzak kalman en iyisi..ailenin yanına git seni kaybetme korkusuyla huyu değişir belki..çünkü senin kıymetini bi şekilde anlaması gerek bunun..baktın seni aramıyo sormuyo yapcak bişi yok boşann...senin değerini kıymetini bilmeyenle işin olmasın

erkekler gerçekten çok fazla hata yapar ama ne yaptıklarını lafların nereye gidiceğini bilmezler...bi çok kişinin dediği gibi ayrı kal ondan bu daima işe yaramıştır...sende ne yapıcağına onun senin için ne yapıcağına bakar hayatına yön verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…