eşim beni sevmiyor

kendinin farkında ol arkadaşım kimseye ezdirme kendini hayatını sadece paylaş...paylaşmak karşılıklıdır unutma...

neden bu noktaya geldiniz, severek evlenmediniz mi

insan nasıl karısına bu kadar soğuk olur ki, bi sebebi olmalı yoksa sadece şımarıklık mı

sanırım ayrılalım demeye cesaretide yok senden bekliyo

aklıma başka birine mi aşık acaba diye gelmedi değil
bilmiyorumkismile

öğretmenseniz alıp tayininizi gidin yeni bir hayata başlayın.

mutsuz bir evde mutlu bir çcuk büyümez bunu siz çok daha iyi bilirsiniz. çocuğunuzun ileri de başarılı mutlu özgüveni tam bir çocuk olmasını istiyorsanız önce kendinize değer verin. o madem sizi sevmediğini söylüyor sizde onu adam yerine koymayın sizi istemeyene bağlı yaşamayın. gitsin nereye istiyorsa.

sana güzel bir şeyler yazmak isterdim ya da yuvanı kurtaracak şeyler
ama yuva tek kişinin çabalamasıyla kurtulmaz malesef
cnm, parasal olarak garantin arsa al çocuğunu git...
gururunu kimsenin kırmasına izin verme.
"istemiyorum" demiş, defalarca, ötesi yok
((

hayır yani madem bu kdr istemicek niye evlenmiş
evlenirken gözü kör müymüş

bende ona aynı soruyu sordum. insan hata yapabilir diye cevap verdi. sinirlendiğinde nasıl bu kadar kırıcı ve kabaysa normalde de sürekli aşk sözleri, canım cicimle geçiyodu günlerimiz. ama bu kavgalar ve sözleri , beni sevmediğini söylemesi canıma yetti.çok cocuksu ve şımarık. kendi ailesine karşıda öyle .

Uzuldum cok, Allah sizin ve kızınızın yardımcısı olsun insallah.
Sizin aileniz ne diyor bu ise?
Bosansanız, arkanızda durup destek verirler mi size?

ailem boşanmamı istiyor çünkü onlarda uzun zamandır bu kavgaları biliyodu. destek olacaklarını söylüyorlar. ama onlar izmirde ben orhanelideyim. biraz zor olucak

destek olduklarına sevindim. yaprak dökümü dizisinde leylaya kocası seni sevmiyorum diyodu, leyla babasının evine gidip boşanmak istiyorum diyordu olmaz diye kızı geri gönderiyorlardı kızın gururu ayaklar altında gerçek hayatta da vvar böyle kötü şeyler.

en azından sana destek olan bir ailen var. inşallah hayatını düzene sokar, ne istediğini bilen evliliğine sahip çıkan delikanlı biriyle yuva kurarsın gerçi senin bu kararsız kocan sana tövbe ettirmiştir evliliğe (

ailem boşanmamı istiyor çünkü onlarda uzun zamandır bu kavgaları biliyodu. destek olacaklarını söylüyorlar. ama onlar izmirde ben orhanelideyim. biraz zor olucak

eğer ayrılırsanız tayin isini araştırın özel durumlarda ailenin yaşadığı yere aldırılabiliyor...olmasa bile zorlanırsınız belki ama olur yaparsınız...ailenizden biri gelebilir belki bir süre yanınıza..

kaç yıllık öğretmensiniz??

bu arada gerçekten Allah yanınızda, yardımcınız olsun....

bırak yaaa böyl bi adamla ömür geçermi..yazık değilmi sana,ve evladına..seni sevmediğini söylüyor ,o kadar laf sayıyo ve sen hala onunla aynı evde kalabiliyorsun..bırak herşeyi hayat onsuz da çok güzel geçcek yeterki sen doğru ve mantıklı adımlar at canım..rabbim yar ve yardımcın olsun...

düşündüm ve boşanmaya karar verdim dediğin anda,peşinden koşmaya başlayacaktır,
artık affedermisin,tekme mi atarsın sana kalmış.
o senin bişey yapmayacağını zannettiği için böyle davranıyor bence,
dünyanın merkezinin o olmadığını göstermelisin o'na

Son düzenleme:
Üzücü bir durum gerçekten. Belki de başlarda sevmediğini söylemesi blöftü ama sen üstüne gittikçe
saygısını mı yitirdi açaba? İttikçe üzerimize gelinmesi kafamızı mı karıştırır?
Bana karşı sevgin kalmadığından emin olduğuna göre - çekip gidecek olan sensin diyebilmek kolay olur mu? :uhm:
Ah canım - Allah yardımcın olsun. Umarım en hayırlı en doğru çözümü üretirsin. :Saruboceq:

Canım Allah öncelikle yardımcın olsun.. Çocuğunun ve kendi geleceğinin sağlıklı olması için bence boşan derim.. tabi kendine ve çocuğuna bakabilecek durumun varsa.. yada ailen kabul ediyorsa ailenin yanına dön.. böyle kavga gürültüde çocuklar nefret ederek büyüyor..

daha fazla bu şekilde devam edemeyeceğini boşanmak istediğini söyle.eğer eşin gerçekten seni sevmiyorsa itiraz etmeyecektir buna seviyorsada gönlünü almaya çalışacaktır
ama ne olursa olsun yeminler ederek seni sevmiyorum istemiyorum demesi çok onur kırıcı.eğer cidden öyleyse ayrılın daha iyi

boşanınca tayininizi aldırma hakkınız var dert etmeyin bunu.mis gibide işiniz var lütfen çocuğunuzu kendinden geçmiş mutsuz ve güveni olmayan bir anneye mahkum etmeyin.emin olun onsuz çok daha güzel yasarsınız.yerinizde olsam sessiz sedasız baslatırım işlemlerimi ve oda esekten düşmüş karpuza döner

Arkadaşlar boşanma özür grubu tayin sebebi değil; eskiden öyleymiş ama yönetmelik değiştiğinden beri değil diye biliyorum...

ne kadar alttan alırsanız o kadar üstünüze gelecektir nasıl olsa her nazını çekiyorsunuz bazen eşler onlara olan sevgiyi kötüye kullanıyorlar kendinize değer verin ve sizinle böyle konuşmaması için her yolu deneyin haddini bildirerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…