eşim beni sevmiyor

ya orhaneliye yada bursaya gidiyordur. başka biri olsa bugüne kadar anlardım ama bu 2 günde değşen bişey var mı bilmiyorum. Allah a dua ediyorum öyle bir şey yapmaz inşallah.

Saygı yok,sevgi yok..
İki taraflı anlaşma,dayanışma,birlikte vakit geçirme yok.
Merhamet,sevgi gösterileri,aşk sözcükleri yok.
Aksine bol hakaret,kavga,tartışmalı bir ortam var.
Sizi geçiyorum peki kızınız?O nasıl büyüyecek bu sağlıksız ortamda hiç düşündüdünüz mü?
Şimdi duymuyor anlamıyor,Anladığında peki.
Yani size babaısnın söylediği hakaretleri duyduğunda neler yaşayabilecek.O travma?Gözünüz alıyor mu bunu?
Seviyormuşsunuz,neyi size hakaretlerini mi?Sizi sevmiyorum diyişinizi mi?
Ben asla boşanın diyemem ama kızınızı düşünün lütfen.Kaldı ki ben aldatma bile sonrası eş pişmansa şans ver derim o düşüncedeyim..Ama bu eş haketmiyor hiç bir şeyi.

aslında onun bu davranışlarına sebep hep benim. onunla çok ilgilendim, bana karşı yaptığı yanlışları kapattım,görmemezlikten geldim.hep peşine düştüm.belki rolleri değiştik bilmiyorum.

Bu arada ben sevgisi bitmiş biriyle asla aynı evde kalmam.Kendimden çok kızıma bu haksızlığı yapmam.Belirteyim çalışmıyorum..

Ahh ahhh neden bunu kendinize yapıyorsunuz bir anlasam..
Adam almış dümeni eline,sizi nereye çekerse oraya gidiyorsunuz..
Küstü mü aman barışayım,gitti mi aman bekleyeyim...
Neden peki neden?
Siz ona muhtaçmış gibi davranırsanız adam zaten buna inanır size de aynen böyle davranır..
Boşanın demiyorum ama bir an önce silkenip kendinize gelip onsuz da mutlu olacağınızı,hayatınıza devam edeceğinizi bir görün bakalım.. Kendinize olan güveniniz tekrar geri gelsin de boşanıp boşanmamaya öyle karar verirsiniz..
Ancak siz de takdir edersiniz ki kalbim ona çok bağlı,vah vah tühhh tühh onsuz ne yaparım demeye devam ederseniz bu iş olmaz!!!

aslında onun bu davranışlarına sebep hep benim. onunla çok ilgilendim, bana karşı yaptığı yanlışları kapattım,görmemezlikten geldim.hep peşine düştüm.belki rolleri değiştik bilmiyorum.

Biz kadınlar böyleyiz işte.
Ben yaptım onu dedi.
Ben yaptım beni kıskandı.
Ben söyledim azarı işittim..
Tamam kadının elinde bazı şeyler bunu kabul ediyor ve uyguluyorumda.
Ama bu eşe uygulanacak bir şey kalmamışki

Senin ki sevgi değil be canım, alışkanlık.. 4 senedir olan düzenine alışmışsın, şimdi başka bir düzene geçince yapamayacağını zannediyorsun ama inan yapabilirsin.. Çok daha fazla mutlu olacağın kesin..

çook yanlış bir düşünce...sebep siz olamazsınız...

sevseydi belki bu ilginizi kullanmaya kalkardı en fazla, şımarır kapris yapar üstünüze gelirdi...yeminler ederek sevmiyorum demek farklıdır...

ilgilenmeyin ozaman bir süre tüm sevginizi çocuğunuza verin...onunla mutlu olun...aynı evin içinde yaşarken o olmadan da mutlu olabileceğinizi gösterin eşinize...işinize sarılın onunla mutlu olun...aynı ev içerisinde çıkarmayı deneyin onu hayatınızdan...

Önce çocuğun menfaatini düşünür hakim, sonra tarafların durumunu... Zaten türkiyede daha çok anneye veriliyor çocuk diye biliyorum.. (Annenin kötü bir yaşantısı olmadıktan sonra)

çocuğunuzun yaşı ve sizin ekonomik durumunuz itibariyle istemeniz halinde sizde kalır bildiğim kadarıyla...

böyle devam ederse bosanmayi düsündügünüzü söyleyin sakin bir dille
kararli oldugunuzu anlasin degismiyorsada malesef baska bir cözüm göremiyorum
ya onnunla onun kurallarina göre kalicaksiniz yada gidiceksiniz

öğretmen olmanın bu gibi durumlarda kadınlara sağladığı büyük avantajları var mesela gidip milli eğitim müdürüyle konuşup seni merkezde bi okula çekerler ve tabi davnı açmış olman gerek..kurtul o adamdan kıçını fazlaca kaldırmışsın..o okulda kalsın bakayım tek başına bak nasıl tıpış tıpış geliyor ayağına..çevre baskısı anlayacak hanyayı konyayı..ha anlamasada değişmez vakitli kurtulmuş olursun...

bu şekilde bir kaç gün daha beklicem.sonra konuşmak istediğimi söylicem ama kesinlikle biliyorum o saygısız tavırlarını sürüdürecek.

çocuğunuz mutsuz bir evde nasıl sağlıklı büyüyecekki. en mantıklısı ayrılmanız. öyle evlilik olmaz. hem size yazık hem çocuğunuza

bu şekilde bir kaç gün daha beklicem.sonra konuşmak istediğimi söylicem ama kesinlikle biliyorum o saygısız tavırlarını sürüdürecek.

o zaman sizde ben elimden geleni hatta fazlasını yaptım bu kadar deyip rahatlıkla arkanıza bakıp gidersiniz...bence çoktan yapmalıydınız ya...

Sevgi neydi????

Sevgi emekti arkadasim! Sana ve seninle beraber huzur dolu bir yuva icin emek vermeyen ve en kötüsü vermek istemeyen bir adam icin daha fazla kendini yipratma derim....

Zorla güzellik olmuyor!

Cok zordur mutlaka, inanirim....ama bazen bir kere ölmek hergün ölmekten daha iyidir.

Bence bir avukata git danis, bosanmak belkide senin icin ikinci bir sans.

Allah yardimcin olsun

Boşa gitsin ya, değmez kendini üzmeye...
Çok şanslısınki, bir mesleğin var, kimseye muhtaç olmazsın, onun bu abuk subuk hallerinide çekmek zorunda kalmazsın...
Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…