Eşim şu an iş nedeniyle şehir dışında günde bi kere arıyor konuşuyoruz onda da fazla değil 5 dakika anca beni sinir ediyor çocukları beni merak etmiyor doğrudüzgün ben burda çocuklarla tek başımayım onun bi akrabası yanımda o çağırdı yalnız kalmayayım diye.. eşim çok duygularını belli eden bi insan değil bi de rahat biraz yani merak etmiyomusun deyince ediyorum diyo ama bu kadar da sık aramaması sinirime gidiyor niye bu adam böyle milletin kocası kıskanır şikayet eder keşke benimki de kıskansa yani de şikayet etsem diyorum sinir ediyor beni kafama takmayayım diyorum ama olmuyor
Evet genel olarak böyle sevgili olduğumuz zamanlardan beri ama ben kabullenemiyorum bunuKarakteri böyle demek ki. Her zaman mı böyleydi?
Kendi de sizden çok ilgi beklemez o zaman öyle mi? Siz de soğuk davranın diyeceğim ama işine gelmesin öyle de.Evet genel olarak böyle sevgili olduğumuz zamanlardan beri ama ben kabullenemiyorum bunu
Evet canım o da öyle diyor sesini duyunca özlüyorum diye yoğun çalışıyor işimi bi an önce bitirip geleyim diye uğraşıyorum diyo ama işte ben onun gibi düşünemediğim için mantıksal olarak haklı duygusal olarak haksız buluyorumBelki işi çok yogun. Yada uzuluuordur ondan fazla uzatmak istemiyor olabilir. Hemen öyle karamsarliğa bağlama uzak kalmak o kadar kolay degil.
Aynen öyle beklemez hiç umrunda olmaz ne duygusuz adamsın derim hep mantık ağır basıyor ondaKendi de sizden çok ilgi beklemez o zaman öyle mi? Siz de soğuk davranın diyeceğim ama işine gelmesin öyle de.
Yani dimi o da ayrı konu bana sormadan çağırdı iyi de oldu gerçi de sorsaydı fikrimi en azından dediğn gibi o kafasını rahatlattıBaşınıza akrabayı koruma dikmiş neye kıskanacak ya da merak edecek ki?
Evet canım biliyorum ama işte bazen yine de kendime hakim olamıyorum teşekkür ederim mesajın içincanim olan adam bu diyosun sende sewgililikten beri boyle diye... Boyle kabul edip ewlenmissin zaten yapcak bisey yokki buna herkes bir olcak degil. Allaha sukur kotu huyu bu olsun. Agzi bozuk degil karaktersiz degil. Duygularinida belli edemiyo diyosun eee daha ne taniyosun onu fazlasini bekleme bence kendini uzdugune yazik
Cogunlukla erkeklerle kadinlar ayni degil. Biz hemen aglariz ama onlar iclerinde yasar ama isler mecburi oldumu birinin biraz daha guclu ve sogukkanli olmasi gerekir . Cokta herkesin seni supheye koyacak sozlerine aldirma bazilari farkli anlayabilir hatta arkadas aile cevrelerden pek asma sen seviyorsun belliki oda seviyor yoksa bu kadar uzakta olmak evinden cocuklarindan kimse istemez Rabbim kavustursunEvet canım o da öyle diyor sesini duyunca özlüyorum diye yoğun çalışıyor işimi bi an önce bitirip geleyim diye uğraşıyorum diyo ama işte ben onun gibi düşünemediğim için mantıksal olarak haklı duygusal olarak haksız buluyorum
Sağol canım teşekkür ederimCogunlukla erkeklerle kadinlar ayni degil. Biz hemen aglariz ama onlar iclerinde yasar ama isler mecburi oldumu birinin biraz daha guclu ve sogukkanli olmasi gerekir . Cokta herkesin seni supheye koyacak sozlerine aldirma bazilari farkli anlayabilir hatta arkadas aile cevrelerden pek asma sen seviyorsun belliki oda seviyor yoksa bu kadar uzakta olmak evinden cocuklarindan kimse istemez Rabbim kavustursun
Bak mesela zamanla oturcak hersey emin ol rica ederim. Ben cok tez canliyim konuskanim isweli cilveli biseyim kocama karsi :) ama benimkide sakin kavgada bile bagirmaz alttan alan laf duserse cewap weren soz uzatmayi sewmeyen biri bende dellenirim cewap wer susma diye ama inan bu halleri daha iyi dusunsene herseyine bi kulp bulan uzakta olduqu icin sana guwenmeyen siwri dilli cenesi dusuk biri oldugunu allahim dusman basina wermesin dersin demi :) guzel yonlerini dusun yanindaykenki sana guzel dawranislarini opusunu sewisi sarilmasini cocuklarina sewqisini gerisini de takma cunku o senin esin ve birbirinizi cok sewiyosunuz yipratmak yerine ozlet kendini mesela konusmalarinda onun aklina kurt dusur kendini anlat ciciler aldim kendime sen gelince guzel yemekler yapcam sewdiklerinden ne yapalim sen gelince suprizim war sana diye. heycan yarat biraz olsun degisir inan ❤Evet canım biliyorum ama işte bazen yine de kendime hakim olamıyorum teşekkür ederim mesajın için
Ben senin gibi esinde esim gibi Bizdede kavga da esim sakin ben daha cok deli olurumBak mesela zamanla oturcak hersey emin ol rica ederim. Ben cok tez canliyim konuskanim isweli cilveli biseyim kocama karsi :) ama benimkide sakin kavgada bile bagirmaz alttan alan laf duserse cewap weren soz uzatmayi sewmeyen biri bende dellenirim cewap wer susma diye ama inan bu halleri daha iyi dusunsene herseyine bi kulp bulan uzakta olduqu icin sana guwenmeyen siwri dilli cenesi dusuk biri oldugunu allahim dusman basina wermesin dersin demi :) guzel yonlerini dusun yanindaykenki sana guzel dawranislarini opusunu sewisi sarilmasini cocuklarina sewqisini gerisini de takma cunku o senin esin ve birbirinizi cok sewiyosunuz yipratmak yerine ozlet kendini mesela konusmalarinda onun aklina kurt dusur kendini anlat ciciler aldim kendime sen gelince guzel yemekler yapcam sewdiklerinden ne yapalim sen gelince suprizim war sana diye. heycan yarat biraz olsun degisir inan ❤
B
Ben senin gibi esinde esim gibi Bizdede kavga da esim sakin ben daha cok deli olurum
Aynen ama onlarin rahatligida bazen cileden cikariyor. Bazende şükrediyorum. Devamli bagiran koca da baya kulağa ve göze korkunç geliyor.ay benden bi tane daha boyle daha iyi ama demi o bagirip cagirip biz suscamiza boswerelim onlar sessiz kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?