- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
-
Ben nasılım şekerimfreya sen hep beni eleştiriyorsun
sen de komik şeyler söylüyorsun ama dalga geçiyorsun. Düzgün bir yorum atan yok. Madem ben hastayım daha düzgün bir şekilde yazsanızBen nasılım şekerim
Benim tarzım öyle. Boşan tedavi ol kendini düzeltmeye çalış. Yaptıkların normal değilsen de komik şeyler söylüyorsun ama dalga geçiyorsun. Düzgün bir yorum atan yok. Madem ben hastayım daha düzgün bir şekilde yazsanız
Ana babanız bostan korkuluğumu? Hossst köpek diyemiyor mu babanız?Yemin ederim babamdan yazdım engelledi en son kardeşimden yazdım. Girip gördü. Yani düşünün beni değil tüm aile bireylerini engelliyor. Bende sinirlenip annesinin fotosuyla fake hesap açtım. Yani dikkat çekmek için
Saat gece 10 da avukat aramaz.Arkadaşlar eşim benden boşanmak istiyor. Şuan avukatı arıyor
Bu o deli zatenKaynanasının fotosuyla fake hesap açan üye geldi aklıma
Merhaba yine ben. Ben ne zaman aileme gitsem eşim beni kudurtmak için beni engelliyor o engelledikçe ben çıldırıyorum ve daha çok yazıyorum. Beni en son heryerden engelleyince bende annesi adına isim değiştirerek bir fake hesap açıp ona istek atmıştım. Yani eşim sırf beni görsün diye fake hesap açmak zorunda mıyım? Bende mi bir terslik var. Adam 1 gün boyunca beni engelledi. Evimde yakın değilki göreyim. Ona ulaşmak için saçma sapan metotlar kurdum. 500 tane sms atıyorum adam hiç dönüp bakmıyor.
Ben nasıl onun gibi olabilirim. Yazmayacağım diyorum yazıyorum. Bir de o engelledikçe küfür edesim geliyor. En sonunda işin içine saçma sapan olaylar giriyor. Bana tavsiye verin kızlar
Yani sırf ona ulaşmak için anasını kullanmak zorunda kaldım. Hiç sevmediğim insanı.
Neden engelliyor ?Merhaba yine ben. Ben ne zaman aileme gitsem eşim beni kudurtmak için beni engelliyor o engelledikçe ben çıldırıyorum ve daha çok yazıyorum. Beni en son heryerden engelleyince bende annesi adına isim değiştirerek bir fake hesap açıp ona istek atmıştım. Yani eşim sırf beni görsün diye fake hesap açmak zorunda mıyım? Bende mi bir terslik var. Adam 1 gün boyunca beni engelledi. Evimde yakın değilki göreyim. Ona ulaşmak için saçma sapan metotlar kurdum. 500 tane sms atıyorum adam hiç dönüp bakmıyor.
Ben nasıl onun gibi olabilirim. Yazmayacağım diyorum yazıyorum. Bir de o engelledikçe küfür edesim geliyor. En sonunda işin içine saçma sapan olaylar giriyor. Bana tavsiye verin kızlar
Yani sırf ona ulaşmak için anasını kullanmak zorunda kaldım. Hiç sevmediğim insanı.
Ay bu o avel mi ? Ben de yorum yaptım ya amannnnn. Annesinin fotosuyla hesap açtım dediği de kadını satma amacliÖncesi de vardır. Kocasını delirtmek için Araplara yönelik hesap açan biri kendileri. Duru durağı yok.
Kocasını kızdırmak için kendisini Araplara satabilecegi bir profil açmış biri için çok masumcaIliskiden korkar oldum ne sıkıntılı iliskiler var ya. Pes ettirmeye çalışıyor sizi gibime geldi. Ayrılmanizi istiyor olabilir. Yakında boşanma lafları açmaya başlar.
Eşiniz gerçekten çok enteresan bir tip ama bunu anlamanın tek yolu var anneme gidiyorum diyip gitmeyip takip edeceksiniz.Ya ne bileyim. Sanki uzağa gidince yabancı oluyoruz. Ben istiyorum araşıp soruşalım. Ben yokken fındıklarmı kırıyor anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?