- Konu Sahibi 88kelebek88
kızlar moralim çok bozuk dün eşimle kavga ettik uyandığımda evde yoktu bırakıp gitmiş beni
alyansını filanda almamış ne yapıcam bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar moralim çok bozuk dün eşimle kavga ettik uyandığımda evde yoktu bırakıp gitmiş benialyansını filanda almamış ne yapıcam bilmiyorum
geçen gün konu açmıştın alyansınla ilgili onun yüzündenmi tartıştınız..:26:
hayır dün farklı sebepten dolayı tartıştık sinir krizi geçirdim eşyalarımı topladım annem için gitmedim ben sonra ben seni istemiyorum artık dedi uyandığımda yoktu gitmişti
cnm neden seni bırakıp gtti sorun neydi kavgamı ettiniz:26:
duymadınmı giderken:26:
belki kafasını dağıtmak için çıkmıştır siniri geçsin gelir elbet yada arar konuşursunuz sıkma canını..
duymadımo bi kere istemiyorum dediği zaman asla geri dönmez aramaz bıraktı beni işte ortada kaldım burda tek başıma
![]()
cnm sinir anında olur öyle şeyler ne yaptıgının farknda olmuyosun ne yazıkki eşin belki braz yalnız kalmak istemiştr eminmki gelcektr takma kafana....
hayır 2 ay öncede kavga etmiştik biz ama bu sefer istemiyorum artık seni dedi o istemiyorum dediğinde lafından asla geri dönmez bittiyse bitti çok kinci asla affetmez![]()
tam olarak neden kavga ettiğini bilmediğim için sana haklısın yada haksızsın diyemiyorum..
ama konu her neyse fazla tepki vermişsin bu bir gerçek inşallah gelir ve barışırsınız...![]()
arkadaşım aynısını tıpkısını ben yaşıyorum bende sadece benm kocam evi terk eder sanıyodum.arkadaşım lütfen benm yaptığım yanlışı yapma sonra en ufak kavgada yine terk eder evi alışkanlık halıne getirir sen asilliğini bozma nolur o mutlaka eve geri gelecek bu defa senn sesin daha çok değerini anlayacak benm kocamı evi terk ettiğinde ben gidip geri getirdim şimdi en ufak bi kavgada evi terk ediyo
cnm sinir anında sölemiştir oda kesin yoksa insanın karısnıı bırakıp gtmesi o kadar kolay bişey değil bellki kırılmış biraz sabret mutlaka gelcektr
gelmez ben onu biliyorum![]()
ayy allahım ya ciddimisin sende konuşup ikna etseydn verdgn tepkinn snirle oldugunu gelip yüz yüze konuşmalıyız deseydn ne demek esyalarını topla gt ya sende ara gel bekliyorm de eminm gönlünü alablrsn:44: