• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni terk etti :(

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
kızlar moralim çok bozuk dün eşimle kavga ettik uyandığımda evde yoktu bırakıp gitmiş beni :14: alyansını filanda almamış ne yapıcam bilmiyorum

kızlar moralim çok bozuk dün eşimle kavga ettik uyandığımda evde yoktu bırakıp gitmiş beni :14: alyansını filanda almamış ne yapıcam bilmiyorum

geçen gün konu açmıştın alyansınla ilgili onun yüzündenmi tartıştınız..:26:

geçen gün konu açmıştın alyansınla ilgili onun yüzündenmi tartıştınız..:26:

hayır dün farklı sebepten dolayı tartıştık sinir krizi geçirdim eşyalarımı topladım annem için gitmedim ben sonra ben seni istemiyorum artık dedi uyandığımda yoktu gitmişti

cnm neden seni bırakıp gtti sorun neydi kavgamı ettiniz:26:

hayır dün farklı sebepten dolayı tartıştık sinir krizi geçirdim eşyalarımı topladım annem için gitmedim ben sonra ben seni istemiyorum artık dedi uyandığımda yoktu gitmişti

duymadınmı giderken:26:
belki kafasını dağıtmak için çıkmıştır siniri geçsin gelir elbet yada arar konuşursunuz sıkma canını..

cnm sinir anında olur öyle şeyler ne yaptıgının farknda olmuyosun ne yazıkki eşin belki braz yalnız kalmak istemiştr eminmki gelcektr takma kafana....

duymadım :50: o bi kere istemiyorum dediği zaman asla geri dönmez aramaz bıraktı beni işte ortada kaldım burda tek başıma :14:

tam olarak neden kavga ettiğini bilmediğim için sana haklısın yada haksızsın diyemiyorum..
ama konu her neyse fazla tepki vermişsin bu bir gerçek inşallah gelir ve barışırsınız...:34:

cnm sinir anında olur öyle şeyler ne yaptıgının farknda olmuyosun ne yazıkki eşin belki braz yalnız kalmak istemiştr eminmki gelcektr takma kafana....

hayır 2 ay öncede kavga etmiştik biz ama bu sefer istemiyorum artık seni dedi o istemiyorum dediğinde lafından asla geri dönmez bittiyse bitti çok kinci asla affetmez :50:

hayır 2 ay öncede kavga etmiştik biz ama bu sefer istemiyorum artık seni dedi o istemiyorum dediğinde lafından asla geri dönmez bittiyse bitti çok kinci asla affetmez :50:

cnm sinir anında sölemiştir oda kesin yoksa insanın karısnıı bırakıp gtmesi o kadar kolay bişey değil bellki kırılmış biraz sabret mutlaka gelcektr

arkadaşım aynısını tıpkısını ben yaşıyorum bende sadece benm kocam evi terk eder sanıyodum.arkadaşım lütfen benm yaptığım yanlışı yapma sonra en ufak kavgada yine terk eder evi alışkanlık halıne getirir sen asilliğini bozma nolur o mutlaka eve geri gelecek bu defa senn sesin daha çok değerini anlayacak benm kocamı evi terk ettiğinde ben gidip geri getirdim şimdi en ufak bi kavgada evi terk ediyo

tam olarak neden kavga ettiğini bilmediğim için sana haklısın yada haksızsın diyemiyorum..
ama konu her neyse fazla tepki vermişsin bu bir gerçek inşallah gelir ve barışırsınız...:34:

ya ben onun için herşeyi yaptım 12 senelik arkadaşımla konuşmayı kestim zamanı geldi annenle konuşmucaksın dedi konuşmadım sonra beni yalnız sıkıldığımı görünce konuş dedi tekrar konuşmaya başladım bundan 2 ay önce kavga ettiğimizde ablamlar filan onu savundu ablam benimle konuşmuyo o zamandan beri dünde hastaydı ablam bi kaç kere aradı onu mesajda attı sürkli konuşuyolar kardeşini bile o kadar aramadı hiç bende sinir oldum ya dedim onunla görüşmeyi kesiceksin ya da bi daha bnimle konuşma dedim baktım konuşmuyo sonra ben yatıyorum iyi geceler dedim tamam dedi salonda koltukta yattı sen burda mı yatıcaksın dedim bilmiyorum ddi sonra yukarı çıktım çakmak almayı unutmuşum dedim ki ona ya dedim onla görüşmeyi kesiceksin ya da eşyalarımı toplar giderim dedim tamam anneni ara git dedi sonra ben çıldırdım nasıl karına onu tercih edersin diye senin neyin oluyo ki filan dedim bi arada bişy olmuştu arkadaşımla bisorun yaşamıştık demiştim kiarkadaşıma benimle konuşmayan eşime selam bile veremez diye ablamda doğru söylüyosun demişti ama kendisi durmadan arayıp duruyo sırf onların yüzünden 2 aydır dükkana götürmüyodu bide beni onlar konuşmuyo diye

arkadaşım aynısını tıpkısını ben yaşıyorum bende sadece benm kocam evi terk eder sanıyodum.arkadaşım lütfen benm yaptığım yanlışı yapma sonra en ufak kavgada yine terk eder evi alışkanlık halıne getirir sen asilliğini bozma nolur o mutlaka eve geri gelecek bu defa senn sesin daha çok değerini anlayacak benm kocamı evi terk ettiğinde ben gidip geri getirdim şimdi en ufak bi kavgada evi terk ediyo

gelmez ki huyunu biliyorum ben onun 9 aylık evliyim burda bi başıma bıraktı beni çok kinci asla unutmaz istemiyorum seni bugün sildim artık seni dedi bana

gelmez ben onu biliyorum :50:

cnm seni böyle en ufacık bişeyde bırakıp gdip gelmiycekse bırak hç gelmesn zaten,her evde olur böyle tatsızlıklar ama şu an sana kırgın oldugu için kafasını dagıtmak istemiştr bence.

kızlar telefonda konuştum ben sana çok şans verdim kullanamadın evde alıcaklarını al almıcaklarını bırak git diyo evden de oldum istemiyorum seni diyo :14:

ayy allahım ya ciddimisin sende konuşup ikna etseydn verdgn tepkinn snirle oldugunu gelip yüz yüze konuşmalıyız deseydn ne demek esyalarını topla gt ya sende ara gel bekliyorm de eminm gönlünü alablrsn:44:

ayy allahım ya ciddimisin sende konuşup ikna etseydn verdgn tepkinn snirle oldugunu gelip yüz yüze konuşmalıyız deseydn ne demek esyalarını topla gt ya sende ara gel bekliyorm de eminm gönlünü alablrsn:44:

olmaz bitti diyo iyi dost olarak ayrılalım kavga etmeden ilerde açık kapı bırak arkamdan da konuşma diyo

zaten bundan önce kavga etiğimizde yalvar yakar affettirmiştim kendimi bu sefer kesin yani git diyo şunları şunları bırak diyo telefonu bile bırak dedi ben n yapıcam telefonum mu var bana almadın mı onu ddim tamam hattı bırak ama filan dedi

Son düzenleme:
canım aile büyüklerine söyleme zamanı gelmiş bence,
hep beraber konuşun orta nokta bulunacaktır eminim,ama önce annenle konuş, ablan ne yapmaya çalışıyo bakalım:47:

Back
X