- Konu Sahibi musmutlu83
-
eşinin yaptıkarı bana çok tanıdık geldi.
durum bence su. adam senden uzaklaşmış, ama boşanmak da istemiyor, en azından emin değil.
seni cinsel manada da istememesi bu noktada doğal.
bu noktada yapabileceğin en büyük yanlış üstüne düşüp onunla fazladan ilgilenip onu bunaltmak olur bence.
orkide çok sevindim aranızın düzelmesine ve bu sunalımlı dönemi sabırla aatlatmanıza. bizim de geçecek sanıyorum. eşim dün gece gelerek sürpriz yaptı. bana sarılarak uyudu sabahta öpücüklere boğdu. şaşkınlık içindeyim şuan. bu konuyu kapatmayı düşünüyorum. ama mesafeyi koruyacağımdan da eminim. bakalım neler olacak eve dönünce yarın falan döneriz heralde. kızlar yorumlarınızı bekliyorum
yaa okuttuklarınız korkuttu beni. Ben de eşimden çok ilgi istiyorum. Sürekli sarılıyorum öpüyorum gerçi oda öyle davranıyor ama bi öpmedimi söyleniyorum niye öpmüyorsun öpsene falan diye. Ama yazdıklarınızı görüyorum ki yanlış yapıyorum. Uzak mı durmalıyım birz?
Ama o beni öpmeyince ilgi gösytermeyince ben kendimi çok kötü hissediyorum başım fln ağrıyor hemen..
tipik aslan burcusun
bu huyun düzelmezse evliliğin biter çünkü saplantılı bir aslan burcuna dayanmak sabretmek inan çok zordur
kendinede eşinede zehrediyosun hayatı
şunu hiç ama hiç unutma sen şimdi nasıl endişeleniyosun acaba beni sevmiyomu başkasımı var ayrılacakmı vs.. diye vu bu korkularla eşinin ayaklarına kapanıyosunya inanki eşin senin bu hissettiklerini anlamıyo ve o yüzden bunalıyo
korkma eşin senden ayrılmaz neden ayrılsınki ama böyle yaparsan yazık onada
madem çok seviyosun eşini sakin ol rahat bırak biraz
1 hafta sabret herşey değişecek
Evet benim sevgilim de böyle, bensiz nefes almıyor nefes!
Hep dip dibe olalım istiyor, ben ki ilgiden, vıcık vıcık iliskiden hic hoslanmam o hem cok ilgi gösterir bayma derecesinde hemde benim göstermememden sikayet eder, ne yapayım yani yapamıyorum öyle olamıyorum bana fazla geliyor, abartı geliyor, daralıyorum resmen..
Ki konu sahibi arkadasım valla ben seni bir bayan olarak hiiic anlayamadım, insan bazen naz olarak hic bir sebep yokken kendini geri ceker yahu? Nedir bu yani oyalanmak icin is cok, temizlik bire bir mesela, kendine bak, süslen en önemlisi de özgüven sart!
ah arkadaşım o ruh halimi ben de anlayamıyorum ben kendimi kaybetmişim ben onsuz yaşayamama fikrini benimsemişim ama bir hafta ailemin yanında kalmam beni kendime getirdi. daha önce de kendimde özgüven eksikliği başladığını farketmiştim ama bu kadar olacağını tahmin etmiyordum. ama şimdi daha iyiyim. eşime karşıda pek birşey yok içimde tuhaf bir durumdayım sarılmak bile gelmiyor içimden insan böyle bir varlık işte.
Aslında yapman gereken cok basit, kendini geri cekiceksin ve kendine güveniceksin ne yani sen onsuz yasamayaz mısın? Bal gibi de yasarsın, dedigimiz gibi kendine bak, süslen, güzel güzel giyin, insan kendisiyle ilgilendikce kendini iyi hissediyor, evdeyken o yokmus gibi davran tek basına cık dısarı illa bir arkadasın olması gerekmez gez dolas, evdeyken kendine oyalanıcak isler bul, hatta islerini aksama biriktir ki, cok fazla muhatap olma daha resmi ol, bakalım tepkileri nasıl olacak? Birinci gün degilse ikinci gün, ücüncü gün ama mutlaka farkedecektir bence, yeter ki, kendine yenik düsüp üzerine gitme, ilgi gösterme! İlgisizlik nasıl birseymis görsün ama esinin tavırları degisince yine eski haline dönme, cünkü aynı seyler tekrar yasanır, kadın - erkek her insan fazla ilgiden bunalır, sıkılır ayarını bulmak, abartmamak lazım..
Bide maleseef bir gercek var ki, kendine deger vermeyene kimse deger vermiyor. İnsan önce kendini sevmeli, karsındaki seni kaybetmekten korkmalı. Sen böyle yaparak üzülerek söylüyorum kendi kendini degersizlestirmissin, adam seni kaybetmekten korkmuyor cünkü onsuz yapamayacagını, yasayamacagını düsünüyor. Bir an önce silkelen ve kendine gel lütfen!
Amin kimsenin mutlulugu bozulmasın. Evet aynı evdeyiz bir fark var önceden 6ay kalıyorlardi şimdi bir ay :)Noluyoz dedim, 2012 konusunu kim hortlatti uf be dedim.
Ama bi baktim konu sahibi.
Tamda bende ayni tavsiyeyi vericektim: kendi hayatini yasa umursama diycektim.
Ne mutlu hersey duzene girmis, 3 sene sonra gelip gelismeleri yazmaniz cok ince bi davranis. Insallah hep boyle mutlu olursunz. Kk diyince hemen bdv ye girerim. Bir derdim var bolumu olmasina ragmen dert olmayan boyle mutlu hikayeleri okudukca cok seviniyorum.
Nazar degmesin size.
Peki hala ayni evdemi kaliyosunz kv deyle?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...agimi-bilmiyorum.547864/page-26#post-43199361 bakınız :)Adam çoktan ayrılmış gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?