eşim beni terketmek üzere ne yapacağımı bilmiyorum

Acaba annenlerle konuşup ağladın diye mi sıkıldı ?
Yani ailenle konuşunca duygusallaşman,gitmek istemen,ağlaman filan...

Sıkıldım demesi oflanıp puflanması,başkası olduğu anlamına da gelebilir.
Öyle değildir inşallah.

acaba başkası var yada sana karşı dolduran birimi var sen azcık sessiz takipte olsan gerçek sebebi öğrenmezsen çok yıpranırsın

bi süre ilgi göstermesen uzak davransan belkide o sana yaklaşır,biliyorum çok zor ama umursamıyomuşsun gibi davran.hem amacınıda anlamış olursun..

Bence böyle tahmin yürüterek olmaz bu iş açık açık git sen konuş ya.Ne bu hep sıkılıyorum falan neyin var neler oluyor de.Eşle rahatça konuşulabilmeli insan.Sanki yabancı mı di mi en yakının yani öyle olmalı.Ben olsam sorardım.Hiç mi samimiyetiniz yok yani.O kadar şey paylaştınız severekte evlenmişsiniz anladığım kadarıyla.Bir sıkıntın mı var de.Belli ki bir şeye canı sıkkın belki borcu falan vardır adamın.Sorarak öğren bir derdi var bence.

bi beş sene daha geçsin. aynı evin içinde uzak kalmayıda öğrenirsin. bu sefer eşin sana yaklaşır sen ondan kaçarsın. ahhhh.. ah.... insan herşeye alışıyor....

mrb. nilüfer,ilk sayfadan itibaren yazdıklarını okudum,ve şu kanıya vardım,sen eşini ne kadar sevdiğini ve ondan kopamayacağını hissettirmişsin,o da bunu gayette güzel kullanıyor,sana tavsiyem sevginle boğma artık adamı,erkekler çabuk şımarır,biraz serbest bırak ne oluyor desin,hiç bişey yokmuş normal hayatına devam et sen,biraz mesafeli davran adama.ama sabırlı olmalısın bu konuda elbet bişilerin eksikliğini hissedecek ve sendeki farkı hissedince seni kaybetme korkusuna kapılacak,neymiş öle ahkam kesmeler ben bekarlığa alıştım filan,bidaha duymassın ağzından emin ol,sadece üstüne gitme beklemede kal,okiş?

doğum günün p.ç olmuş resmen argo tabirle.. Pasta alması falan iyi diyorsunuz kızlar da.. Samimi bulmadım. Olması gereken bir şeyi yapmış sadece kendisine göre. O güne özel bir sıcaklık göstermekten aciz olup, üstüne bir de sıkıldıgını bir 30. baskı olarak dile getirmiş.. Derdi ne eşinizin cidden merak ettim. Tamam ilginizden sıkılmış oldugu ortada ama, bundan gayrı bir sıkıntısı var gibi geldi bana... Yataga bile gelmiyor baksanıza ... bence onun kafası karışmış.. evlilikten sıkılmış içinde bulundgu ortamdan sıkılmış sanki özgür olmak istiyor adam.Bana öyle geldi... Evliyim karım seviyorum sorumlluluklarım var ama özgür de olmak istiyorum diye çırpınıyor gibi

maddi durumu iyi olan ve üstünüze titreyen bir aileniz varsüper çok şanlısınız...ayrıca öğretmensiniz...ve sizden soğumuş sürekli trip atan şikayet eden ilgisiz alakasız soğuk davranan bu adamın kokmuş ayaklarına mı kapandınız bir damla sevgi için...başka birşey değil size vereceği bir damla sevgi:26:bunu sizden nasıl esirger...insanlar hata yapar sorun nerde bunu anlayıp kendine bir çeki düzen vermesi lazım.sizinde bunları düşünüp artık araya mesafe koyma zamanınız gelmiş bence...zaman, gel yatağımıza gidelim,gel sırtımı sabunla zamanı diil bacımarkadaşlar size çoook güzel tavsiyelerde bulunmuşlar.eğer bunu sağlam bir iradeyle sonuna kadar götürebilcekseniz eminim olumlu sonuçlanıcak.ama yok ama yok ilk adımı atıp sonra gel yatağa diycekseniz eğerhiç başlamayın derim ben...tutarsız davranışlar sergilediğinizle kalırsınız...sizden sağlam adımlar bekliyoruz.umarım bu işin sonunda etrafınızda pervane olur

kızlar dün sabah 7 de uyanmış eşim hiç uyuyamamış. beni 11 de uyandırdı annemlere gitmek istiyordum ben kızkardeşim falan orada o da istiyordu ama arkadaşıyla program yapmış gidemicez demişti bana. neyse programı iptal olmuşmuş. gidelim dedi annenlere sen orada bir hafta kal ben de kendi toparlayayım senden soğuyorum galiba dedi şuan herşey beni rahatsız ediyor. peki dedim sana birşey sorcam başkası mı var kesinlikle olmadığını söyledi. peki dedim benden ne zaman soğumaya başladın kavga süreci beni yıprattı kafamı toplamaya ihtiyacım var yalnız kalmak istiyorum dedi. bindik arabaya dedim bu ikimiz için de karar süresi olack ben de düşünürüm sen de. ben hayatımı mutsuz devam ettirmeyeceğim şuan çok iyi hissediyorum kendimi dünyanın sonu değilsin benim için falan dedim. arabada hareketli şeyler çaldıkça dans ettim. annemlere yaklaşınca dedim orada bana ters davranma ben durumu uygun bir dile anlatırım. delirdiğimi, çıldırdığımı söyle inşallah beni tımarhaneye kapatırlar sen de benden kurtulursun falan dedi. sorun yok benim için dedim.burada kardeşimin eşiyle konuşmuş. benimle sorunu olmadığını söylemiş sorun ben de hayattan tat almıyorum demiş. davranışları da normal değil diyor kardeşimin eşi çok gergin. doktora gideceğini söylemiş. bana ne oluyor ben de bilmiyorum iyi şeyler bile gözüme kötü görünüyor demiş. kızkardeşim niye getirdin ablamı ya bu sürede birbirinizden soğursanız ne olacak abi demiş. öyle bir şey olmaz ben onu seviyorum sadece yalnız kalmam gerekiyor demiş. öyle işte bu akşam gidecek eve ben de annemlerde kalcam annemler başka şehirde. bilmiyorum ne olacak.acaba biri büyü mü yaptı bu değişim ne anlamadım. ya da eşim tam bir depresyona girdi. verdiği sözü tutamadı bana karşı evi taşıyamadı beni mutsuz ettiğini biliyor. beni kandırmış olmanın ağırlığı var benim onu anlamadığımı düşünüyor çünkü karşımda hiçbir şeyden zevk almayan bunalımda bir adam var ben de tuhafım şuan artık onu isteyip istemediğimi düşünüyorum. benim soğuyabileceğimi hiç düşünmüyor. ama yanılıyor sanırım.

üzülme canim insallah düzelir en kisa zamanda

belki bu sürek ikinize iyi gelecek ve herseye kaldigi yerden devam ediceksiniz bekle bakalim

zaman herşeyin ilacıdır,araya mesafede girince herkezin terazisine koyacak bişileri vardır,yalnız kalsın düşünsün o da sende,aman sende eşim beni koydu gitti die ağlayıp kendini harap etme,telefonda etme bırak o seni arasın arayacaksa,nie aramadın die soracak olursa da benimle ilgili düşüncelerini etkilememk istemedim dersin.daha önce de dediğim gibi üstüne düşme,üstüne düşme lafından kastım kötü sözler deil,bi de aranız açılır iyice.sadece yalnız bırak aklını toplasın.

buarada bu şekilde akıl veriyoruz size ama inşallah köstek olmuyoruzdur,herkez kötü bi dönem atlatır evliliğinde,nitekim sizinde ayrılmanız ya da araya soğukluk girmesi için geçerli bi nedeniniz yok,bi yuvanın sağlam temelleri bu şekilde atılıyor işte,sabırla olacak işler bunlar.herşeyin yoluna girmesini temenni ederim inşallah.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bu süreç ikiniz içinde hayırlara versile olur..en hayırlısı neyse o olsun tatlım..

benim basıma böle bişey gelse ilk düşüneceğim sey baskasını seviyor olması bak aldatması demiyorum.. baska birine duygusal olarak bseyler hissediyor olması... çok zor bi durum gercektn.. inşallah hakkınızda hayırlısı olur..

canım son yazdığını okumaya başlayınca benim de aklıma ilk gelen şey büyü oldu ki zaten sen de bunu dile getirmişsin...eşinin ailesiyle köye tatile gittiğini söylemişsin yani olur mu olur var böyle şeyler belki bişey yedirdiler bişey içirdiler .... bizim komşunun kocasına yapmıştı bi kadın ...adam karısını çok seviyodu çok değer veriyodu sonra birden değişti kötü davranmaya başladı hatta yüzünü görmek istemiyodu ve bunun için eve bile gelmiyodu adam...sonradan büyü yaptırıldığı ortaya çıktı ama ne yazık ki bozulamadı (

hakkında hayırlısı olsun canım.. benım eşim de iş yoğunlugundan dolayı eve ve bana zaman harcayamıyormuş. oyle dedı. kısmen benzerlıkler gordum senın hayatınla.. bende de soğuma belirtileri var. bayramdan once bende annemlere gıdecegım. ıyıce dusunecegım..

eşim dün gece giderken babam sen niye gitmiyorsun rammazan gitsene yalnız ne yapacak dedi ben de girdim içeri eşime dedim beni düşürdüğün druma bak. o zaman gel hadi gidiyoruz dedi annem hayır gelmiyor git sen dedi.o da gitti neyse yoldayken aradı ufak bir kaza yapmış. sonra gidince yine aradı geldim dedi sabah ne yapıyorsun diye aradı biraz önce de yatıyorum görüşürüz diye aradı. nasıl davranayım şimdi ben buna bıraktı burada gitti beni ben şuan ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum ama bu evlilik bekliyorm yine de aradığında açmasam mı diyorum ne yapayım ben yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…