- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi musmutlu83
-
kızlar eşim ezan okunduktan sonra geldi orucunu açtı sonra balkona çıktı. ben de masayı topladım gittim yanına kuaför arkadaştan falan bahsettik. sonra annem aradı babam bana doğum günü hediyesi olarak cüzdanında taşıdığı bebeklik resmimi büyütmüş çerçeve yaptırmış canım babam gelseydiniz verecektim diyor artık bir dahaki doğum gününe falan dedi. tabi ben başladım ağlamaya onlara belli etmedim ama. eşim ne oldu dedi anlattım demek öyle giderdik ama yarına dönmemiz lazım dedi boşver gitmeyelim dedi. çok sıkılıyorum ben hiç iyi değilim oruç bana iyi gelmedi tutmayayım dedi ben de sen bilirsin dedim. gel dışarı çıkalım dedim yok dedi anlamıyor musun çok sıkılıyorum hem de çok of pof falan sıkılma dedim istersen doktora gidelim herkes böyle dönemden geçer kendini yıpratma falan dedim. aşağı inicem dedi orada oyalanıyor biraz arabasıyla falan.kendimi tutamadım dedim gel yatağa gidelim hiç canım istemiyor çok sıkılıyorum anlamıyorsun beni sıkılıyorum ya dedi ben de tamam dedim işin bitince pastayı keseriz dedim bir şey demedi gitti.ne oluyor anlamıyorum yaaaa
Tekrar doğum günün kutlu olsun bişeyi merak etim eşin ne iş yapıyor?çalıştığı ortam nasıl?bayan filan varmı?
bi beş sene daha geçsin. aynı evin içinde uzak kalmayıda öğrenirsin. bu sefer eşin sana yaklaşır sen ondan kaçarsın. ahhhh.. ah.... insan herşeye alışıyor....aynı evin içinde uzak kalmıyorum ondan yani nasıl anlatayım sürekli düzelmesi için birşeyler yapıyorum diyor ki trip yap biraz yalvarıyorum ne olur bir kerecik öp ben rahatlıcam diyorum ne diye yalvarıyorsun yalvarma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?