- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi musmutlu83
-
eşim dün gece giderken babam sen niye gitmiyorsun rammazan gitsene yalnız ne yapacak dedi ben de girdim içeri eşime dedim beni düşürdüğün druma bak. o zaman gel hadi gidiyoruz dedi annem hayır gelmiyor git sen dedi.o da gitti neyse yoldayken aradı ufak bir kaza yapmış. sonra gidince yine aradı geldim dedi sabah ne yapıyorsun diye aradı biraz önce de yatıyorum görüşürüz diye aradı. nasıl davranayım şimdi ben buna bıraktı burada gitti beni ben şuan ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum ama bu evlilik bekliyorm yine de aradığında açmasam mı diyorum ne yapayım ben yaaaa.
eşim dün gece giderken babam sen niye gitmiyorsun rammazan gitsene yalnız ne yapacak dedi ben de girdim içeri eşime dedim beni düşürdüğün druma bak. o zaman gel hadi gidiyoruz dedi annem hayır gelmiyor git sen dedi.o da gitti neyse yoldayken aradı ufak bir kaza yapmış. sonra gidince yine aradı geldim dedi sabah ne yapıyorsun diye aradı biraz önce de yatıyorum görüşürüz diye aradı. nasıl davranayım şimdi ben buna bıraktı burada gitti beni ben şuan ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum ama bu evlilik bekliyorm yine de aradığında açmasam mı diyorum ne yapayım ben yaaaa.
Ah be güzel kardeşim 3 günde ne değişti ? Adamı boğana kadar tepesinden inmedin öp beni, sev beni ... Şimdi ise ona karşı birşey hissetmiyorsun. Acaba diyorum senin duygularının bir dengesi falan yok mu ?
3 günde 180 derece farklı hisler yaşıyorsun.
Şu arada kendi öz eleştirini yap bence.[/QUO
evet bir soğukluk var sevmiyorum demedim ama kırgınım. ve mantıklı olmaya çalışıyorum sadece.
canım bir kaç hafta öncesine kadar bizde aynı durumdaydık. benim eşimde çok yoğun çalışıyo. bide ortak zevklerimiz yok diyebilirim. o sessiz sakin şeyleri mesela balık tutmak denizin ortasında saatlerce. bense gezme, eğlence mekanlarına gitme flan. neyse hamileyken başladı sorunlar ben ekstra ilgi istiyodum ama malesef eşim ilgi adamı değil aslında ilgileniyo ama kendi tarzında. mesela zorla 2 tabak yemeği yedirmesi onun için beni düşündüğünün göstergesi :)). ama hamileyken tatile gittik orda kavga ettik ve ben ordaki bi akrabamızda kalacağımı söyledim sabah vedalaşmadık ble istanbula döndü. arka arkaya aramalar faceden aşk dolu mesajlar falan normalde hiç huyu değildir. resmen romantizim banyosuna düşmüş gibiydi. neyse sonra çocuk oldu. ben zaten hep derdim ona ben anne olunca çok pimpirikli olurum falan. yapamam idare edemem diye. oda hep beni gaza getirdi sen yaparsın halledersin dedi. neyse losa sendromunu ben yerine eşim geçirdi diyebilirim. sonra sürekli kavga kavga ve hiç yanaşmıyodu barışmaya eskiden olsa hemen gelir sırnaşırdı. barışmak için dil dökerdi ben onu süründürürdüm. :))).. bu böyle baya sürdü ama ne yapsam beğenmez beni beğenmez temizlik beğenmez. gelirken ekmek al derim ne işin var koca gün alsaydın der. ya diyorum yolunun üstü niye laf ediyosun, ama bu durumda kavgacı ben olurum. gece yatmaya gidiyo bizde çocuklayız diyorum çıkarken ışığı kapatırmısın dünyanın lafını sayıyo bıktım artı falan diye. ve bu durum gittikçe şiddetlenmeye başladı yolda en son yolda minibüsü durduramadım diye bana bağırdı bende altta kalacak tipte değilimdir 2 katı ona bağırdım gerçi ikimizde rezil olmuş olduk. sonra sanki o bağırmamış gibi bide beni yol ortasında dayakla tehdit edince OHAAA dedim kendi kendime bu evlilik yoldan çıkmış şarampole yuvarlanıyoruz. bugün tehdit eden yarın dövmeyede kalkar sonuçta.
daha bisürü şey canım çoğuda senin yazdıklarına benziyo ben bekarlığa alıştım( bu senede yine 2 hafta tatile gittim sonra yanıma geldi. gelir gelmez yine moralimi alt üst etti tabi). olsanda olur olmasanda. sonra ocukla tehdit etmeye başladı. ayrılırsan çocuğun yüzünü göremezsin falan diye. bende aynen senin gibi büyü yaptılar herhalde dedim çünkü eşim hiç böyle bi insan değildir.
mesela yanına gittim bi kavgadan sonra konuşalım diye hayır senle konuşacak bişeyim yok git zıbar dedidedim kendi kendime bu son şans verişin çocuğun için dene. çocuğumu alacağından değil ama ayrıanne baba çocuğu olmasınıda istemedim. ama diğer yandan böyle bi ailede çocukta büyümez. sonra zorladım neden böyle sevmiyomusun falan diye. ben hatalıymışım sadece o hiç bişey yapmıyomuş. artık böleymiş ev arkadaşı gibi olcakmışız. en son dedim ozaman boşanalım. boşanmak sitiyosanda söyle ben öle çocuğunu göremezsin falanda demiyorum diye ciidiye geçince hemen boynuma sarıldı. saçmalama ben seni kolaymı buldum bırakayım diye btün gece sımsıkı sarıldı.
ama bkaçgün içinde durum yine kötüleşti.
enson kvalide görümce ve annem bizdeydi. birden kavga ortamı oldu ve herşey ortaya döküldüüüüüüüüüüüü. pütün kirli çamaşırlarımızı serdik ortaya diyebilirim. nedenide şu eşim kendisini anneme ispiyonluyorum sandı tabi olayların başını anlatamıyorum dahada uzamasın diye. ispiyonladığımı sandığı için anneme senin kızını boşıycam şu çocuğa dua etsin dedi. bende ne var ne yok hepsini döktüm dedim bittiysede bitsin. bide insanlar sürekli düzeirsiniz falan diyo ona bakıyorum yok ben istemiyorum düzelmek falan. beğenirse böyle beğenmezse eyfi bilir falan. bu arada annemlede kavga ettiler. kayınvalidemde ona sordu senin şikayetlerin nedir diye başladı bizimki anlatmaya. ve kayınvalidem dediki( sevmem mevmem ama o gün annemden bile daha çok yanımda oldu) kızım bu benim çocuğum bu adam çocuğunu kıskanıyo. yandın sen dedi.
sonra eşime soruyoruz hayır öle şey olurmu falan diyo ama nasıl bir kıskançlıksa aralarda çocuğun kıyafetlerini niye ütülüyo, niye hergün taze çorba pişiriyo falan demeye başladı :)))))... böylece büyük gözüyle görmüş olduk sorunu.
he en son nemi oldu. herkes odaya çekildi. bende eşime dedim sen şimdi düzelmek istemiyomusun. bu şekilde olursan istemiyorum dedi. bikee sende kendini düzelticen bende dedim sen hatanı kabul etmezsen 2 gün sonra durumumuz yine aynı olur. ık mık etti. dedim sen bitirdin galiba kafanda (bu arada azından cımbızla laf alıyorum artık ciddi olduğumu anladığından ölçerek konuşuyo) ben imzayı atmadan bitirmem dedi. peki ozaman sana açık kaçış kapısı bırakmadan sorayım. sen sadece çocuğuna annelik yapmam için bu evde benimle vliliğini sürdürmek istiyosun ama beni sevmiyosun istemiyosun öylemi dedim. ses yok. öyleyse söyle şimdi çıkıp gidicem ve bu evlilik bitecek. en azından çocuğumuzu birbirimize getirirken yüzyüze bakacak kadar yüzümüz olsun dedim. sonra beni sevdiğini falan söyledi başkada bisürü ey konuştuk. şu anda tek sorunumuz o tartışma esnasında olanlar yüzünden annemle konuşmuyo olması nşallah onuda çözeriz. oğlumuda daha az kıskanıyo diyebilirim. çocuğa onun yanında fazla iltifat etmiyorum mesela :)))...
bende baya derdimi anlatmış oldum. yani canım bazen erkeklerin çooooook büük sorun çıkardıkları zamanlarda aslında küçücük bi hareketle düzeltilebilecek bir durum vardır. bana bu konuda kayınvalidem yardımcı oldu inşallah sende bir yolunu bulursun.
valla orasından burasından kırpa kırpa anlattım inşallah anlaşılır ne demek istediğim :))
hem sasirdim hem uzuldum hemde coook guldum ne yani esin oglunu mu kiskaniyor simdisende ogluna soyledigin sozleri ona da soyleseymisin ya
kızlar eşim ezan okunduktan sonra geldi orucunu açtı sonra balkona çıktı. ben de masayı topladım gittim yanına kuaför arkadaştan falan bahsettik. sonra annem aradı babam bana doğum günü hediyesi olarak cüzdanında taşıdığı bebeklik resmimi büyütmüş çerçeve yaptırmış canım babam gelseydiniz verecektim diyor artık bir dahaki doğum gününe falan dedi. tabi ben başladım ağlamaya onlara belli etmedim ama. eşim ne oldu dedi anlattım demek öyle giderdik ama yarına dönmemiz lazım dedi boşver gitmeyelim dedi. çok sıkılıyorum ben hiç iyi değilim oruç bana iyi gelmedi tutmayayım dedi ben de sen bilirsin dedim. gel dışarı çıkalım dedim yok dedi anlamıyor musun çok sıkılıyorum hem de çok of pof falan sıkılma dedim istersen doktora gidelim herkes böyle dönemden geçer kendini yıpratma falan dedim. aşağı inicem dedi orada oyalanıyor biraz arabasıyla falan.kendimi tutamadım dedim gel yatağa gidelim hiç canım istemiyor çok sıkılıyorum anlamıyorsun beni sıkılıyorum ya dedi ben de tamam dedim işin bitince pastayı keseriz dedim bir şey demedi gitti.ne oluyor anlamıyorum yaaaa
Ah be güzel kardeşim 3 günde ne değişti ? Adamı boğana kadar tepesinden inmedin öp beni, sev beni ... Şimdi ise ona karşı birşey hissetmiyorsun. Acaba diyorum senin duygularının bir dengesi falan yok mu ?
3 günde 180 derece farklı hisler yaşıyorsun.
Şu arada kendi öz eleştirini yap bence.[/QUO
evet bir soğukluk var sevmiyorum demedim ama kırgınım. ve mantıklı olmaya çalışıyorum sadece.
mantık ve siz ınanamıorum .
hala esınıze nasıl yataga gıdelım dıosunuz ?
mantık ve siz ınanamıorum .
canım benim gerçekten zor bir süreç geçirdim. aşk manyağıyım ben ve hep herşey benim istediğim gibiydi. o da hiç rahatsız olmamıştı. biz her kavganın ardından yatağa gidenlerdendik yani ben aptalca olduğunn farkındayım ama belki değişir birşeyler dedim ama gördüm ki bu kavgalar diğerleri gibi değilmiş. ne yaptığımı bilmiyordum o zaman ama şimdi farkındayım herşeyin. artık mantığımı kullanmaya çalışıyorum. dışardan bakınca nasıl göründüğünü bilirim ve birileri bana böyle şeyler anlatınca bırak ya üstüne gitme ne çekiyorsun derdim ama bu duruma düşünce anladım ki insan çok çok saçmalayabiliyor. zor şeylermiş. zaman diyorum şimdi. mesela eşim bugün aradı ve ne zaman geleceksin dedi orada iyisin heralde mutlsun heralde falan dedi. ben de evet gayet iyiyim dedim. sabrı öğreniyorum. ve gördüm ki herşey her zaman benim istediğim gibi olmayabiliyor. ve annelere şunu diyorum çocuğunzun her istediğini yapmayım çünkü ben hep istediklerimi elde ettim edemeyince de bu duruma geldim
ts canim nasil gdio simdilik okudum yazdiklarini uzak durmak iyi olacak deniyor musun
aynı evin içinde uzak kalmıyorum ondan yani nasıl anlatayım sürekli düzelmesi için birşeyler yapıyorum diyor ki trip yap biraz yalvarıyorum ne olur bir kerecik öp ben rahatlıcam diyorum ne diye yalvarıyorsun yalvarma diyor
yardım edin yaaaa valla çok sıkınldım.kızlar görümcemle konuştum biraz önce. eşim dün akşam onlardaydı. iyi görünüyormuş görümcem dün beni aramıştı ben de akşam onu çaldırdım ama tabi eşimden haberim yoktu sonra eşim aradı. napıyorsun falan dedi kardeşine verdi telefonu. bugün diyorki seni ararken kaşlarını falan çattı ne oluyor dedik gülmeye başladı. diyor. nedir bu adamın benle sorunu yaa. bu nasıl iş anlamadım haftasonu gelip alacak beni ama bi ters ters söylüyor bunu dedim istemiyorsan gelme ben gayet iyiyim haftasonu gelcem dedim ya diye tersliyor. doktor şimdi ilaçta vermemiş buna artık ne anlattıysa sen çözmü bulmuşsun demiş doktor ona. valla biran önce akıllansın yoksa ben kafayı yicem bu saate kadarda aramadı acaba gitmesem mi kızlar hiç gelip almasa mı beni biraz daha mı kalsam korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan. ya da sorayım mı ona iyiysen geleyim yoksa gelmeyeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?