eşim beni terketmek üzere ne yapacağımı bilmiyorum

Altında yatan mutlaka bir sebep vardır...

İş veya para konusunda.... ( Ben böyle umuyorum.)

Biraz siz ayrı kalın ve sizi özlesin gerçekten de...

Üstüne düşmeyin çok..Hatta yalvarmayın ona....

Bazen kısa ayrılıklar çok yeni başlangıçlar yaratır.

:)) ne tatlısın ya. çok seviyorsun belli. Allah ayırmasın sizi. öyle çok derin bir mevzu gibi gelmedi bana. evi ayırmamak için strateji yapıyordur. çok üstüne varmayın siz de .

yaaa hem de nasıl seviyorum bu gece ayaklarına sarıldım ne yaptıysam affet dedim yeter dayanamıyorum sadece bir kere gül ve sarıl her şey düzelecek dedim bağırıp çağırmaya başladı

Bu davranışlar bana ilişki yaşama anlamında aldatmasa da bekarlık hayatını özlediği belkide gittiği yerde bi kızdan hoşlandığı vs intibası bıraktı.
Birden değişme ancak buna yorumlanır ki birde bir süre ayrı kalmışsınız

evin tek oğlu ve oturduğumuz eve müteahhit gelecek yani yeni ev verecekler bu da gitmek istemiyor

Ben biraz gergin gördüm sizi tabi haklısınız ama bu evlilik tek sizin değil sonuçta taşın altına ikinizde eli var ama gördüğüme göre taşı siz kaldırıyosunuz imkanınız varsa biraz uzaklaşın derim.Zamanla sizde ne yapacağınıza karar verirsiniz eşinizde sizi özler. Yada o aradan sonra oturup adamakıllı karar verirsiniz.
Ya birde ayrı yapmışsınız ya tatilinizi size karşı birileri doldurmuş olabilir mi tabi bu en vasat düşünce ama aklıma geldi bir an

yaaa hem de nasıl seviyorum bu gece ayaklarına sarıldım ne yaptıysam affet dedim yeter dayanamıyorum sadece bir kere gül ve sarıl her şey düzelecek dedim bağırıp çağırmaya başladı

ya cnm valla bana da biri bu kadar ilgi gösterse , üstüme titrese, bana sarıl dese , beni sev dese, hattaaaaa abartıp ayaklarıma sarılsa. ehh valla ego değil mi bu cnm iyice pofpoflanmak için azcık çektiririm :) triplere girerim. adamın egosunu tavan yaptırmışsın.

bak bide şöyle bişey var. aslında evlilikte iki eş arasında böyle stratejiler filan kulağa pek hoş gelmiyo ama malesef gerçekler bunlar.
kendini ağırdan satan her zaman kovalanır. ben de öğretmenim ve inan evde resmen sıkıntıdan çatlıyorum akşama kadar. eşim eve gelince insan yüzü görmenin vermiş olduğu mutlulukla sürekli onla uğraşıyorum :)) o da yeter artık yahuuu bunaltıyosun beni diyo :)) ben de şakaya filan vuruyorum çünkü gerçekten ben de olsam bunalırım :)

şimdi kendime kumaşlar filan aldım. ufak tefek şeyler dikicem. oyalıycam kendimi. gerçekten biraz rahat bırak adamı kötü bişey yoktur üzülme cnm benm

böyle olduğunu pek sanmıyorum ama tabi olamaz diye de bir şey yok ama geldiğinde özlediğini belli etti sadece benim onu çok sıktığımı hissettiriyor. ben panikatak hastasıyım ve yalnız kalamıyorum bir çocuğa bakar gibi her an yanımdadır. şuan kavga ediyoruz ama ben şuraya gidicem dediğimde tamam diyor götürüyor. geçen akşam bir arkadaiıyla yalovaya gidip dönecekti ben korkarım dedim gitmedi. sanırım onu çok sıktım bıktı benden

o hep ailesine karşı beni saavunur ve kendi akrabalarından çok benimkilerler görüşürdü. ama şimdi tuhaf bir değişim var bu konuda sanırım biraz da doldurulma var

yorumları okudukça rahatladım hepinize teşekkür ederim. herkes biraz uzak dur ilgilenme diyor bu çok zor da olsa benim için bunu yapmalıyım

bnce çokk üstüne gidiyorsunuz ve bunaldığı çin böyle davranıyo sıkıntıya gelmiyor erkekler serbest bırakın azıcık..

kocama beni öp diye yalvaramam yalvarmam böyle olması çok normal kaç biraz ki kovalasın özlesin..

biri beni öp diye yalvarsa kocanla aynı tepkileri veririm...

neden böyle yapıyorsunuz serbest bırakın söyle neyin war bna söyle evse tüm sorun tmm evde istemiyorum söyle tabi bi süre snra tekrar dersiniz yada ima edersiniz evi yıpratmayın kndiniz çokk kötü oldum şmdi ya. Allah yardımcınız olsun..

kocama beni öp diye yalvaramam yalvarmam böyle olması çok normal kaç biraz ki kovalasın özlesin..

biri beni öp diye yalvarsa kocanla aynı tepkileri veririm...

yanlış yapıyorum dimi ilişkilerde böyle olmaz ben şimdiye kadar hiç çıkmaza girmedim o hep benim üstüme titrerdi. gerçi yine öyle geçen gün hastalandım uyuyamadım sabaha kadar her uyanmamda o da uyandı hadi doktora gidelim deyip durdu. şimdi ben istiyorum diye inadıma yapıyor böyle nasılsa ben çok seviyorum o da seviyor bana söylemese de başkalarına söylüyor sadece bana trip yapıypr kızdırmaya çalışıyor kısacası beni süründürüyor şuan

Valla ezanı beklerken konu başlıgı ilgimi cekti tıkladım ama bana pek ınandırıcı gelmedı kusura bakmayın yıne acızane yorum yapayım..Eşınıze bıraz zaman verın sıkbogaz ettıkce sızden kaçacaktır evet belkı erkekler pofpoflanmayı pek severler ama bırakında kaybetme korkusunu bırazda onlar yaşasın hem egıtımlı bırısınız bukadarmı hayat sıze zor gelıyor onsun yaşamak sızı bogarmı?NOT:Özgür bırak onu gelirse senindir gelmezse zaten hiç senin olmamıstır...Biz kadınların tek derdı kocalarımız olmuş..saglıcakla kal...

tamam dedim taşınmayalım ben kabul ediyorum bunu. ama sonra bir gün normale döndük geldi benim sevmediğim bazı şeyler var mesela tesbih falan elinde gıcık oluyorum kaşlarımı aldırcam diyor biliyorum sinir etmeye çalışıyor ben de sinir oluyorum zaten hemen pat kavga bağır çağır kırıyor kalbimi. diyor ki biri bana bu kadar git dese asla durmam. sonrada söylüyorum niye böyle diyorsun kırılıyorum şaka yaptım diyor yani hem sinir etmek için çaba harcıyor açıkcası benim bu durumum ona zevk veriyor şuan

bencede biraz serbest birakin kacan kovalanir hesabi..zaten baska biri varsa farkedersiniz hemen. tatillerinizide ayri yapmayi birakin!

inanın şuana kadar hiç onu bırakamayacağımı düşünmemeiştim. ama şuan çok ağır geliyor. hatta onsuz hayatımın çok zor olmayacağını da biliyorum ama onunla zorluklara da razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…