- Konu Sahibi musmutlu83
-
:)) ne tatlısın ya. çok seviyorsun belli. Allah ayırmasın sizi. öyle çok derin bir mevzu gibi gelmedi bana. evi ayırmamak için strateji yapıyordur. çok üstüne varmayın siz de .
Ayrı kalmak istemesini doğru bulmadım.. Bekarlığa falan alıştım demesi tehlikeli geldi...
Bu durumda ayrı bırakmak doğrumu bilemiyorum...
Acaba maddi sorunlardan yani elinde olmayan nedenlerden dolayı mı ayrı eve çıkamıyor yoksa ailesine karşı gelmeyi istemediği için mi?
yaaa hem de nasıl seviyorum bu gece ayaklarına sarıldım ne yaptıysam affet dedim yeter dayanamıyorum sadece bir kere gül ve sarıl her şey düzelecek dedim bağırıp çağırmaya başladı
Bu davranışlar bana ilişki yaşama anlamında aldatmasa da bekarlık hayatını özlediği belkide gittiği yerde bi kızdan hoşlandığı vs intibası bıraktı.
Birden değişme ancak buna yorumlanır ki birde bir süre ayrı kalmışsınız
Ben biraz gergin gördüm sizi tabi haklısınız ama bu evlilik tek sizin değil sonuçta taşın altına ikinizde eli var ama gördüğüme göre taşı siz kaldırıyosunuz imkanınız varsa biraz uzaklaşın derim.Zamanla sizde ne yapacağınıza karar verirsiniz eşinizde sizi özler. Yada o aradan sonra oturup adamakıllı karar verirsiniz.
Ya birde ayrı yapmışsınız ya tatilinizi size karşı birileri doldurmuş olabilir mi tabi bu en vasat düşünce ama aklıma geldi bir an
aldatmadığından eminim. biz ailesiyle birlikte yaşıyoruz bana geçen yıl söz verdi bu yaz taşınacağımız konusunda ben de taşınmazsan giderim dedim. sonra bu taşınmıcak belli üstüme gelmeye başladı işte yok ben sensiz de yaşarım falan gibi sonra tatile gittik annesi babası köydeki evlerinde o onlara gitti ben annemlere bu bir ilgisiz günde iki kere arıyor hiç özledim falan yok sonra döndük neyse ama belli benden bunalmış ben niye ilgisizsin diyorum ne ilgisizi diyor. derken biz kavgalara başladık. ramazanın ilk gününden beri kavga ediyoruz ben gidiyorum dedim beni annemlere götürürken sinir krizi geçirdim hooop hastaneye götürdü. sonra neyse geçti dedik eve geldik ertesi gün yine aynı.biraz git kafanı dinle sonra gel diyor gidemiyorum bırakıp. sen yokken ben bekarlığa alıştım üstüme gelme diyor
bnce çokk üstüne gidiyorsunuz ve bunaldığı çin böyle davranıyo sıkıntıya gelmiyor erkekler serbest bırakın azıcık..
serbest bırakmayı beceremiyorum tamam diyorum üstüne gitmicem konuşmıcam ama yapamıyorum
yaaa hem de nasıl seviyorum bu gece ayaklarına sarıldım ne yaptıysam affet dedim yeter dayanamıyorum sadece bir kere gül ve sarıl her şey düzelecek dedim bağırıp çağırmaya başladı
kocama beni öp diye yalvaramamyalvarmam böyle olması çok normal kaç biraz ki kovalasın özlesin..
biri beni öp diye yalvarsa kocanla aynı tepkileri veririm...
neden böyle yapıyorsunuz serbest bırakın söyle neyin war bna söyle evse tüm sorun tmm evde istemiyorum söyle tabi bi süre snra tekrar dersiniz yada ima edersiniz evi yıpratmayın kndiniz çokk kötü oldum şmdi ya. Allah yardımcınız olsun..
Valla ezanı beklerken konu başlıgı ilgimi cekti tıkladım ama bana pek ınandırıcı gelmedı kusura bakmayın yıne acızane yorum yapayım..Eşınıze bıraz zaman verın sıkbogaz ettıkce sızden kaçacaktır evet belkı erkekler pofpoflanmayı pek severler ama bırakında kaybetme korkusunu bırazda onlar yaşasın hem egıtımlı bırısınız bukadarmı hayat sıze zor gelıyor onsun yaşamak sızı bogarmı?NOT:Özgür bırak onu gelirse senindir gelmezse zaten hiç senin olmamıstır...Biz kadınların tek derdı kocalarımız olmuş..saglıcakla kal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?