eşim beni terketmek üzere ne yapacağımı bilmiyorum

offf içim acıyor yaa ben böyle değildim yani öyle çok yapışmazdım ama şimdi o evde yokken bile ağlıyorum deliriyorum heralde çok korkuyorum beni bırakmasından sanki birkaç gün ilgisiz kalsam beni bırakacak terk edecek çok korkuyorum

seninki bence sevgi değil...

takıntı...

biri temizliğe takar, biri simetriye sen de kocana takmışsın...

bu sevgi değil.

bu bağımlı kişilik...

eğer gerçekten seviyorsan uzman desteği al ilaçlarla.

aksi halde günden güne tükeniyorsun

arladaşım, şu anlattıklarınla evliliğinin sonunu hazırladığını düşünüyorum .eğer eşini kaybetmek istemiyosan bu şekilde üstüne gitme. o ilgisizse sen iki kat ilgisiz ol. bırak sen değil o düşünsün, neden ilgisiz,benden soğudu mu falan diye. kadinlar hep bu hataya düşüyo. adamları şişiriyoruz şişiriyoruz, sonra balon gibi uçuveriyolar elimizden.

böyle sanki terketmeyecek mi?

onun seni terketmesinden daha büyük bir derdin var bence.

sen kendini terketmişsin.

kendini sevmeyi, bağımsız kişilik olmayı.

sen olmadan sonra ne anlamı var?

bence sen önce kendini bul

yaa resmen ortada bir şey yokken kendini terk ettireceksin. telefonunu bi çekmecenin içine koy birdaha da bakma. çık tavuk al başka canın ne istiyorsa onu al. kitap al akşam eşin eve gelince okursun film izle. Bilgisayar varelinin altında blog sitelerine gir. AMA KOCANLA İLGİLENMEEEEE.
Daha fazla salaklık yapma lütfen senin tamamen terkettiğinde dahamı mutlu olucaksın???

panik atak hastasıydım ben çok yeni iyleştim ve hiçbir şeyi yalnız yapamam o benimle ben böyleyken evlendi. ben herşeyi onun için yapıyorum o da bunu biliyor. şuan gerçekten ben de takıntı oldu neden istediğimi yapmıyor diye taktım ona yok acaba soğudu mu yok başkası mı var. ama sevdiğini ve bir şey olmadığını söylemiş onunla konuşanlara sorun bende çok iyi biliyorum ama çözemiyorum ilaç almaktan da korkuyorum çünkü zaten yıllarca hep antidepresanlar kullandım artık kullanmak istemiyorum

yaaa hem de nasıl seviyorum bu gece ayaklarına sarıldım ne yaptıysam affet dedim yeter dayanamıyorum sadece bir kere gül ve sarıl her şey düzelecek dedim bağırıp çağırmaya başladı

Pardon ama siz neden kendinizi bu kadar asagilyorsunuz???

Adam ustume gelme dedikce en antipatik davranisi sergilemissiniz. Ayaklara kapanmak ne demek?

Ogretmenmissiniz, kafanizi dagitacak bir kitap, bir ugras bulsaniza allahaskina!

Kole gibi davrandiginiz icin esiniz sizden uzaklasmis. Birakin kendi haline biraz o zaten size gelecektir.

Adami sevgi ve ilginizle resmen bogmussunuz, o da hakli olarak nefes alamiyor.

Kacan balik buyuk olur sozu, her nesil gecerliligini koruyacaktir. Kalitenizi daha fazla dusurmeyin.

akşam eşimin kızkardeşi gelecek yemeğe onun da haberi var bu durumdan nasıl davranırım bilemiyorum çünkü bir anda kızıyorum çok ve kendimi tutamıyorum

Hiçbir şeye takıntı derecesinde bağlanmak doğru değil. Bu dünyada herşey insanlar için. Güçlü olmak gerekir. Biraz sakin ol. Bak öğretmenmişsin de. Ne güzel ilgilenmen gereken onlarca çocuk var. O çocuklar için nasıl daha iyi bir eğitimci olurum diye araştırmalar yap. Kafanı daha güzel şeyler meşgul et. Tamam seviyorsun o da seni seviyor. Bu sevgiyi abartmanın da bir anlamı yok. Dünyada seven tek siz de değilsiniz.

Öğretmen olma şansını yakalamışken bunu iyi değerlendir bence. Ben hep hayıflanmışımdr. Benim ilköğretim ve lise hayatımda benim hayatıma yön veren bir öğretmenim olmadı diye. Keşke olsaydı. Ama hepsi de bunu bir iş olarak gördükleri için çocuklara kitap bilgilerini vermek dışında birşey yapamadılar. Siz böyle olmayın. O çocukların size ihtiyacı var. Kitaptaki 2 * 2 yi öğrenmeye değil hayatı öğrenmeye ihityaçları var. Bu sizin sorumluluğunuz.

Eşinizle bu kadar kafa yormayın ve o çocuklara odaklanın.

geçenlerde facebookta güzel bir söz okumuştum...ve çokta hoşuma gitti.

rabbim derki

kimseyi benden çok sevme, onu senden alırım..
onsuz yaşayamam deme
seni onsuzda yaşatırım ! !

SEn böyle davranmaya devam et çok sürmez zaten 1 2 aya ayrılırsınız ondan sonra rahat rahat yaşarsın hayatını! Başkası yoksa bile senin bu tavırlarından sonra olabilir. sonuçta o bir erkek birileriyle birşeyler yaşamak ister. Bir de karşısına senden çok farklı gururlu ilgiyi seven bir kadın çıkarsa kimse tutamaz eşinizi söyliyim.

ay ne olur böyle demeyim buz gibi oldum valla

Allah sabır versin yaaa... iş hayatında problemleri olabilir mi ? bir şey anlatmıyor ama dışa vurumu boyle oluyor olabilir mi? yanı stressli ve en yakınına karsı agresıfleşiyor olabilir mi:S:S:S

evet katılıyorum... benımkı de böyle.. sonradan anlatıyor ama işyerındeki problemleri..en sonunda sarılıp uyuyoruz.

ben istemem bana yapış yapış bi koca..ıyyyyy vıcık vıcık..

yani kocan yine sabırlıymış...ben çoktan ayrılmıştım senden..

dimdik dur bacım dimdik..bastığın yeri titret..her işini kendin gör..ağlayacaksan yalnız ağla..yaralarını yalnız sar..öfkeliysen sus..mutluysan hemen coşma..

ister sarılır ister sarılmaz..adam olmayanları tepemize çıkartıyoruz bulunmaz bir şahaser gibi davranarak.

bir süre yap bunu..ama sarılsa bile siteme..tatlı dili olsa canım cicim dese bile hemen gevşeme..oda tartar belki seni..bunun taktik olup olmadığını anlamak için..

bir yda iki ay..sık dişini..

emin ol düzelirsiniz bu şekilde..

ha aklımdayken ilişkiyede girme bir süre..dön kıçını yat bacım..

evet katılıyorum... benımkı de böyle.. sonradan anlatıyor ama işyerındeki problemleri..en sonunda sarılıp uyuyoruz.

ben çok üstüne gittim taşınalım diye o da bunaldı sonra biraz ayrı kaldık baktı oh ne rahat böyle tepemde konuşan karışan yok. sonra ben de iyice üstüne düştüm o da sıkıldı sıkıldı sıkıldı. o kaçtıkça ben yine üstüne gittim durum bu zaten azıcık konuşmayayım tavır alayım yumuşuyor ama benim tavır en fazla iki saat fazlası yok

Bence biraz kendini ağırdan satıp trip atmalısın..Belliki senin ilgiden çok bunalmış..Unutma kaçan kovalanıyor kendiside bunu dile getirmiş zaten.

yaaa hem de nasıl seviyorum bu gece ayaklarına sarıldım ne yaptıysam affet dedim yeter dayanamıyorum sadece bir kere gül ve sarıl her şey düzelecek dedim bağırıp çağırmaya başladı

yok artik daha neler!!!
siz bayansiniz,kendinizi biraz agirdan satin yahu.
hakikaten ilk konuyu okumaya basladigimda sorun esinizde sanmistim ama cidden bu kadar uzerine gidiyorsaniz adam da biraz hakli.
1 dk durun ve sadece sizi opmesi icin esinizin ayaklarina kapanip yalvardiginiz durumu gozunuzun onune getirin.
nasil hissediyorsunuz?
ben kendimi sizin yerinize koydum da kendimi cok kucuk ve degersiz hissettim.
YAPMAYIN,SIKMAYIN.!!!
zaten soylemissiniz de sizinle alakadar oldugunu.
fazlasini da istemek biraz simarikliktir.
adam acik acik soylemis bu kadar ustune dusulmesinden rahatsiz oldugunu.
yani adamin icinde yoksa da bu tavirlarinizla kendinizden uzaklastirirsiniz.

eşinizi kaybetme korkusu ki bence ortada öyle bir sey yok sizi saglıklı düsünemez hale getirmiş.

kimse karsısında sürekli aglayan yalvaran ve sorun cıkaran insan istemez. hayat zaten yeterince zor bir de siz böyle yaptııkca esinizi soğutmussunuz.

ve yaptıgınızı ben tasvip etmedim. niye gururunuz yerlerdeymiş gibi davranıyorsunuz ki ! cok sevdiginiz ortada. 5 yıldır hep edi ile büdü gibiymişsiniz onu da anlıyorum ama bezen farklılık ister insan.

hobi edinin kendinize baska ugraslar bulun ikinizin de nefes alma payı olsun.,

kaybetme korkusu ile aglayabilrsiniz zor sürecten geciyorsunuz ama onun önünde böyle yaparak ben sensiz ne yaparım imajı vermeniz dogru degil. niye kendinizi alcakta tutuyorsunuz, size böyle davranmasının sebebi sizin hareketleriniz.

dik durun, kendinize olan saygınızı da kaybetmeyin. kendi degerinizi bu sekilde mi gösteriyorsunuz.

ne olursa olsun güclü olmanız ( en azından esinize karsı öyle görünmeniz) gerekiyor bence.

ayrıca hayatınızın merkezi haline getirmissiniz esinizi. sadece onu. suanda onsuz yapamayacagınız elinizi kolunuzu kaybetmiş gibi hissetmeniz bundan. ne olursa olsun her iki tarafında kendine ait alanları cevreleri hobileri olmalı.. bir kişi icin bin seyden vazgecilmemeli diye düsünüyorum

eşime ben de çok ilgiliydim hep beni öp sev sarıl güzel söz söyle diye başının etini yerdim. artık bunalttığımı anladım. ki zararım da kendimeydi.

şimdi kendi halimdeyim, eşime *gerektiği kadar* ilgi gösteriyorum. eşim benden daha ilgili. giderken öpmeden gitmez akşamları sarılmadan uyumaz. sık sık çiçek getirir.
ki eski konularımda yazmıştım ne kadar ilgisiz olduğunu.

o yüzden şu sözü yazıp kapatıyorum.

seven bipilir. bipen sevilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…