- Konu Sahibi musmutlu83
-
ya gece yattım tamam görür o gününü deyip uzak durcam dedim şimdi aradım salak salak eve geç mi geleceksn gelirken tavuk al dedim o da sen çık al marketten dedi. salak gibi aradım yine ya içim yanıyor arkadaşlar tutamıyorum kendimi
aldatmadığından eminim. biz ailesiyle birlikte yaşıyoruz bana geçen yıl söz verdi bu yaz taşınacağımız konusunda ben de taşınmazsan giderim dedim. sonra bu taşınmıcak belli üstüme gelmeye başladı işte yok ben sensiz de yaşarım falan gibi sonra tatile gittik annesi babası köydeki evlerinde o onlara gitti ben annemlere bu bir ilgisiz günde iki kere arıyor hiç özledim falan yok sonra döndük neyse ama belli benden bunalmış ben niye ilgisizsin diyorum ne ilgisizi diyor. derken biz kavgalara başladık. ramazanın ilk gününden beri kavga ediyoruz ben gidiyorum dedim beni annemlere götürürken sinir krizi geçirdim hooop hastaneye götürdü. sonra neyse geçti dedik eve geldik ertesi gün yine aynı.biraz git kafanı dinle sonra gel diyor gidemiyorum bırakıp. sen yokken ben bekarlığa alıştım üstüme gelme diyor
offf içim acıyor yaa ben böyle değildim yani öyle çok yapışmazdım ama şimdi o evde yokken bile ağlıyorum deliriyorum heralde çok korkuyorum beni bırakmasından sanki birkaç gün ilgisiz kalsam beni bırakacak terk edecek çok korkuyorum
böyle sanki terketmeyecek mi?
onun seni terketmesinden daha büyük bir derdin var bence.
sen kendini terketmişsin.
kendini sevmeyi, bağımsız kişilik olmayı.
sen olmadan sonra ne anlamı var?
bence sen önce kendini bul
yaaa hem de nasıl seviyorum bu gece ayaklarına sarıldım ne yaptıysam affet dedim yeter dayanamıyorum sadece bir kere gül ve sarıl her şey düzelecek dedim bağırıp çağırmaya başladı
yaa resmen ortada bir şey yokken kendini terk ettireceksin. telefonunu bi çekmecenin içine koy birdaha da bakma. çık tavuk al başka canın ne istiyorsa onu al. kitap al akşam eşin eve gelince okursun film izle. Bilgisayar varelinin altında blog sitelerine gir. AMA KOCANLA İLGİLENMEEEEE.
Daha fazla salaklık yapma lütfen senin tamamen terkettiğinde dahamı mutlu olucaksın???
SEn böyle davranmaya devam et çok sürmez zaten 1 2 aya ayrılırsınız ondan sonra rahat rahat yaşarsın hayatını! Başkası yoksa bile senin bu tavırlarından sonra olabilir. sonuçta o bir erkek birileriyle birşeyler yaşamak ister. Bir de karşısına senden çok farklı gururlu ilgiyi seven bir kadın çıkarsa kimse tutamaz eşinizi söyliyim.
Allah sabır versin yaaa... iş hayatında problemleri olabilir mi ? bir şey anlatmıyor ama dışa vurumu boyle oluyor olabilir mi? yanı stressli ve en yakınına karsı agresıfleşiyor olabilir mi:S:S:S
evet katılıyorum... benımkı de böyle.. sonradan anlatıyor ama işyerındeki problemleri..en sonunda sarılıp uyuyoruz.
yaaa hem de nasıl seviyorum bu gece ayaklarına sarıldım ne yaptıysam affet dedim yeter dayanamıyorum sadece bir kere gül ve sarıl her şey düzelecek dedim bağırıp çağırmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?